hecorian Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Αγορινες καλησπέρα έχω φτιάξει εδώ και 2 και κάτι μήνες ενα pcακι το οποιο (θα πω στο τελος ολα τα κομματια) τον τελευταιο μηνα εχει θεμα και δε μπορω να καταλαβω τι φταει. Στις 3 φορες που θα δουλεψει για 2ωρο τη μια θα χρειαστει στανταρ επανεκκινηση. Τα συμπτωματα ειναι: κολληματα μικρα στην αρχη που μετα δε μπορεις να κανεις τιποτα και αναγκαζεσαι να κανεις επανεκκινηση. Εχω ψαξει μπας και φταει ο σκληρος 1ssd 1hdd,τον ελεγξα σε σε ταχυτητες 500+ τον αλλαξα με αλλον και παλι τα ιδια, formats εχω κανει 6-7 (7, 8.1, 10) μεχρι που πειστηκα οτι δε φταει αυτο, bios update εχω κανει, δεν εχω κανει overclock ουτε σε cpu ουτε ram. η χρηση ειναι οσο πιο απλη γινεται δλδ internet και κανα office αντε και κανα παιχνιδι παλιο καθως δεν εχω βαλει ακομα gpu. psu: Enermax Triathlor ECO 650W cpu: i5 7600k ram: gskill 2x8 3200hz mobo: asus z270 prime a disk: samsung ssd 850 evo 250gb + 1tb wd green ολα τα κομματια ειναι καινουρια και ενω εδωσα τοσα λεφτα και περιμενα να πεταει... πεταει μεν αλλα εχει αυτα τα σπαστικα κολληματα δε... βοηθηστε μαγκες ....
Kostas.karras Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Από drivers όλα κομπλε;; περνάς σωστους; Στα πόσα hz παίζουν οι ραμ σου; Τι κάρτα γραφικών έχεις; Έχεις κάνει o/c?
VasKag Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Αναφερει οτι δεν εχει κανει oc και δεν εχει καρτα γραφικων. Δοκιμασε με 1 stick ram και δες αν κανει το ιδιο. 1
Knight of Mercy Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Έλεγξε (βλ. μέτρα) τα ρεύματα του τροφοδοτικού σου, σε πρώτη φάση. Το έχω πάθει σε δύο διαφορετικά μηχανήματα (πάγωμα οθόνης και υποχρεωτικά Reset). Μόλις άλλαξα τροφοδοτικό έστρωσαν αμφότερα.Μπορείς να δοκιμάσεις με δανεικό PSU τη σύνθεσή σου.
GReaperEx Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Τι είδους κολλήματα? Πόση χρήση CPU και RAM έχεις όταν γίνεται? Τι θερμοκρασίες έχεις?
Avatar_GR Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δες αν πατάει καλά η ψύκτρα του επεξεργαστή και αν είναι καλά κουμπωμένες οι RAM και η κάρτα γραφικών
hecorian Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Ωπαα sorry που άργησα νομιζα δε θα απαντούσε κανείς... Κάρτα γραφικών δεν έχω δουλεύει με του επεξεργαστή .. Συχνότητα ραμ 3200 , cpu χωρίς overclock ρεύματα ραμ δεν έχω πειράξει τελευταίο bios update πριν κάτι μέρες , μετά το bios update μια φορά κόλλησε μόνο να δούμε αν έστρωσε... Θερμοκρασίες πάνω από 30 δεν έχω δει... Οι ραμ είναι στις θέσεις 2-4 λόγω ψήκτρας που εμποδίζει την 1 ( μπορώ να βάλω το φανακι από την άλλη αλλά δε νομίζω να φταει αυτό),
countass Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Κάνε και κανα bios update,έστω το ίδιο αν είναι τελευταίο,να ξαναπεραστεί.Επανεκκίνηση από το κουμπί δηλαδή κάνεις; Κολλάει εντελώς;Δοκίμασε με μία ραμ επίσης.
thodoris5321 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Έχεις περάσει τους graphics drivers της Intel;https://downloadcenter.intel.com/search?keyword=i5-7600K
Kostas.karras Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Ωπαα sorry που άργησα νομιζα δε θα απαντούσε κανείς... Κάρτα γραφικών δεν έχω δουλεύει με του επεξεργαστή .. Συχνότητα ραμ 3200 , cpu χωρίς overclock ρεύματα ραμ δεν έχω πειράξει τελευταίο bios update πριν κάτι μέρες , μετά το bios update μια φορά κόλλησε μόνο να δούμε αν έστρωσε... Θερμοκρασίες πάνω από 30 δεν έχω δει... Οι ραμ είναι στις θέσεις 2-4 λόγω ψήκτρας που εμποδίζει την 1 ( μπορώ να βάλω το φανακι από την άλλη αλλά δε νομίζω να φταει αυτό), E πως γινεται η συχνοτητα να ειναι 3200 και να μην εχεις κανει o/c? Εισαι σιγουρος οτι ειναι 3200? Το speecy ποσο σου δειχνει απο συχνοτητα? 2
hecorian Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 E πως γινεται η συχνοτητα να ειναι 3200 και να μην εχεις κανει o/c? Εισαι σιγουρος οτι ειναι 3200? Το speecy ποσο σου δειχνει απο συχνοτητα? εχω απλα ενεργοποιησει το xmp δεν εχω πειραξει voltage (αλλαξε μονο του) δοκιμασμενο και με απενεργοποιημενο το xmp και το ιδιο κανει. 3200 ειναι η ραμ.
hecorian Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 To speecy μπορεις να μου πεις τι γραφει? κολλησες με το speccy αγορινα ... 1600
Kostas.karras Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 κολλησες με το speccy αγορινα ... 1600 Για αρχη, "αγορινα" , προσπαθησε να κατεβασεις τα hz στα 2400 εχωντας μια μονο ραμ πανω. Και πες μας αν συνεχιζει το freezing 3
Sheogorath Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 H υγεία των δίσκων πόσο είναι? Άλλαξε και θύρα sata μπας και. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα