Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κουραζω το θέμα τωρα λίγο,αλλά συγνώμη επειδή έτυχε ο άλλος να έχει μία φωτοτυπία της ταυτότητας κάποιας ελληνιδας,έτσι απλά της βάζουν χρεη,χωρίς αποδείξεις ότι τα χρωστάει και πάει σε δικαστήριο και παρόλα αυτά ακόμα δεν ξεμπλεξε;;;

Καταρχίν δεν είναι Ελληνίδα η κοπέλα στην οποία αναφέρομαι... Τα δύο περιστατικά που γνωρίζω έγιναν στην Αγγλία.

Δεν πάνε με την φωτοτυπία. Βγάζουν ίδια ταυτότητα με αυτήν που έχεις και αλλάζουν την φωτογραφία με κάποια δικιά τους (η βάζουν κάποιον/λάποια που να σου μοιάζει αν δεν την αλλάξουν).

Από εκεί και πέρα, αφού θα πλαστογραφίσουν την id συνεχίζουν στα περαιτέρω...

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Την μία την φίλη μου της βεβαίωσαν χρέη 35.000 λίρες Αγγλίας και πέρασε και δικαστήριο και από ότι φαίνεται δεν θα ξεμπλέξει ποτέ και θα τις χρωστάει για πάντα...

Βγάζουν δάνειο, πιστωτικές κάρτες, λογαριασμούς, ακόμα και εταιρείες μαϊμού φτιάχνουν. Για να μην αναφερθώ σε εγκληματικές δραστηριότητες τρομοκρατία κτλ κτλ...

Μπορείς φιλε μου τυχόν να αναφέρεις που είχε δώσει η φίλη σου ταυτότητα/διαβατηριο κτλ? Αν όχι συγκεκριμένα σε τι είδους υπηρεσία, κατάστημα, website κτλ?

• Like 1
Δημοσ.

Εγω δεν μπορω να καταλάβω γιατι τόση φασαρία, εαν εμπαινε κάποιος στον κόπο θα έβλεπε οτι δέχονται και φωτο απο δίπλωμα οδήγησης που είναι legit και λεεί πολυ λιγότερες πληροφορίες προσωπικές απο ταυτότητες - διαβατήρια. Θεωρώ πως εαν ειναι να παιχτεί κάτι με id theft με το δίπλωμα ειναι πολυ πιο δύσκολο!

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς φιλε μου τυχόν να αναφέρεις που είχε δώσει η φίλη σου ταυτότητα/διαβατηριο κτλ? Αν όχι συγκεκριμένα σε τι είδους υπηρεσία, κατάστημα, website κτλ?

Αυτό ακριβώς θα εγραφα μόλις τωρα επειδή το έχω απορία.

Με πρόλαβες.

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι που το είχε δώσει, μου είχε πει αλλά έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε. Επαφές δεν έχω εδώ και πολλά χρόνια με την κοπέλα...

• Like 1
Δημοσ.

Από Κίνα για Αγγλία γιατί δεν περνάνε τελωνείο? Ισχύει αυτό ή απλά τυχαίνει μερικές φορές? Αναφέρομαι σε μικροπράματα 50-100ευρώ μαξ.. όχι σε λάπτοπ και πλυντήρια :)

• Like 1
Δημοσ.

Να το κουράσουμε λίγο το θέμα σχετικά με τις τριγωνικές αποστολές γιατί είναι φοβερά ενδιαφέρον... Έστω ότι θέλω να αγοράσω ένα κινητό ή tablet από το Gearbest / Geekbuying / Banggood. Το αντικείμενο βρίσκεται στην αποθήκη "Hong Kong" ή "China" του καταστήματος. Για να γλυτώσουμε το τελωνείο, χρησιμοποιούμε την Shop and Ship υπηρεσία βάζοντας διεύθυνση παραλήπτη στο UK. Το αντικείμενο, μπαίνει μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω UK και δεν περνάει τελωνείο (για κάποιον λόγο). Στην συνέχεια, αναλαμβάνει η Shop and Ship να μας προωθήσει το αντικείμενο. Σωστά κατάλαβα?

Κοντά είσαι στην ...αποθήκευση!

Εσύ παραγγέλνεις μόνο. Το προϊόν είναι στην αποθήκη του πωλητή απ΄όπου αγοράζεις. Έστω ότι η αποθήκη του πωλητή είναι στην Κίνα. Επιλέγεις φυσικά σαν αποστολή την αποθήκη της S&S στην Κίνα. Η δ/νση πρώτου παραλήπτη είναι πάντα η αποθήκη S&S .. αλλιώς πως θα το φέρουν ελλάδα? :-D    

Εφ όσον έχουμε επιλογη για τοπική πρώτη αποστολή, εννοείται επιλέγουμε τοπικά. Γιατί αν το στείλουμε εμείς από Κίνα στην αποθήκη της S&S στην UK θα περάσει πρώτα από το τελωνείο και μετά θα πάει στην αγγλική διεύθυνση. Σκοπός μας είναι να μην περάσει τους τελώνες.

Το αντικείμενο δεν περνάει τελωνείο ποτέ εφ όσον η πρωτη αποστολή μεταξύ πωλητή και S&S γίνει τοπικά.

Αγορά από Κίνα. Επιλέγουμε στο site αγοράς την δ/νση της αποθήκης S&S στην Κίνα. 

Πάει το δέμα τοπικά. Αυτοί το ζυγίζουν και στέλνουν τον λογαριασμό με ειδοποίηση.

Πληρώνουμε τα έξοδα αποστολής βάση του βάρους του δέματος.

Μας στέλνουν αριθμό αποστολής να κάνουμε χάζι στην διαδρομή.

Το δέμα φεύγει από Κίνα και πάει UK.Μεταξύ των χωρών υπάρχει ατέλεια οπότε δεν περνάει από τελωνείο

Αυτοί το βάζουν στο αεροπλάνο μαζί με άλλα και το στέλνουν ελλάδα.

Επίσης δεν περνάει απο τελωνείο γιατί πλέον έρχεται από UK.( Όταν δεν θα υπάρχει σύνδεση με την ένωση λογικά θα βρούνε άλλο τρόπο.)

Το παραλαμβάνει η Γενική Ταχυδρομική που χρεώνει επιπλέον ΦΠΑ ( όχι στο σύνολο της αγοράς μόνο σε ότι πληρώσαμε στην S&S) και μας το παραδίδει αφού την πληρώσουμε και αυτήν.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...