Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετε , 

Ψαχνω να αγορασω ενα ασυρματο ποντικι για χρηση στο λαπτοπ μου. 

Στο σταθερο χρησιμοποιω το Deathadder Chroma , το οποιο παρολα τα κουλα που μου χει βγαλει (click issue , synapse κτλ) τα οποια λυθηκαν , το λατρευω λογο ανταποκρισης και μου ειναι πολυ ανετο στο χερι . 

Τωρα απλα χρειαζομαι ενα wirelless για περιστασιακη χρηση στο λαπτοπ . 

Η χρηση ειναι καθαρα photoshop - illustrator , corel , . 

Καθολου gaming . 

Δεν με ενδιαφερουν πολλα επιπλεον πληκτρα 

Κυριως αυτο που με νοιαζει ειναι να εχει την ιδια ανταποκριση και ανεση οπως το Deathadder αλλα σε wireless . Η χρηση του θα ειναι χωρις mousepad .

Εχω διαβασει καλα λογια για το Mx master . 

Υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα που ζηταω ?

Ευχαριστω εκ των προτερων . 

Δημοσ.

Μην το προσπαθήσεις καν. Τα ασύρματα περιφεριακά είναι εφιάλτης. Θα πληρώνεις μια περιουσία σε μπαταρίες, κι αν είναι επαναφορτιζόμενο θα πέφτει σε τυχαίες στιγμές και θα μειωθεί κατά πολύ το προσδόκιμο χρήσης επειδή η μπαταρία του θα χαλάσει πολύ πιο γρήγορα απ' το ίδιο το ποντίκι (άσε που είναι πολύ πιο ακριβό).

Δημοσ.

Τι ακριβως εννοεις με το "ανταπόκριση" ??

Ισως χρησιμοποιησα λαθος λεξη . 

Εννοω ακριβεια στις κινησεις , (responsive) ,και να ειναι ανετο (αν και αυτο ειναι υποκειμενικο , λογο χεριου , palm - claw κτλ) , να μην τυρανιεμαι ωστε να τροποποιησω λεπτομερειες στο Photoshop πχ.

Το Deathadder μου τα προσφερει ολα αυτα , και ψαχνω ενα αντιστοιχο σε wireless.

Δημοσ.

Υπαρχουν απο αποψη sensor και latency, wireless g403 η g900 ειναι ιδια με wired αλλα ειναι αρκετα ακριβα και δεν αξιζουν για αυτη τη δουλεια imo. 

Δημοσ.

Μην το προσπαθήσεις καν. Τα ασύρματα περιφεριακά είναι εφιάλτης. Θα πληρώνεις μια περιουσία σε μπαταρίες, κι αν είναι επαναφορτιζόμενο θα πέφτει σε τυχαίες στιγμές και θα μειωθεί κατά πολύ το προσδόκιμο χρήσης επειδή η μπαταρία του θα χαλάσει πολύ πιο γρήγορα απ' το ίδιο το ποντίκι (άσε που είναι πολύ πιο ακριβό).

Εκει 2003?

Καλωσηρθες στο 2017..

-Με εξαιρεση περιπτωσεις μετρημενες στα δαχτυλα-Κανενα απο τα παραπανω θεματα ουτε καν σε 3ευρω κινεζικο απο ebay.

Ποσο μαλλων με logitech/microsoft.

Και on topic..Η σειρα "g" της logitech εχει την καλυτερη αποκριση, αλλα πιστευω πως δεν την χρειαζεσαι απαραιτητα για την δουλεια που αναφερεις.

Υ.γ Παρεμφερη χρηση κανουμε, πηρα το g602 αλλα χρησιμοποιω πολυ τα κουμπια.Θα θελα η αληθεια ειναι να χε και αριστερο/δεξι κλικ η ροδελα.

Δημοσ.

Μακάρι να είχες δίκιο... Η δικιά μου η πείρα όμως άλλα λέει.

Πειρα πανω σε ποια wireless??

Οπως ειπα, το g403 και το g900 ειναι σαν wired, τεσταρισμενα και τα 2 απο εμενα και σαν sensor και click latency.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ψωνιζεις ακριβο wireless,τσεκαρεις να εχει και ενα αλφα βαρος για να το αισθανεσαι καλα στο χερι και εισαι κομπλε.

οτιδηποτε μεχρι 20 ευρω ειναι αχρηστο απο πολλες πλευρες.

Επεξ/σία από web_assasin
Δημοσ.

ψωνιζεις ακριβο wireless,τσεκαρεις να εχει και ενα αλφα βαρος για να το αισθανεσαι καλα στο χερι και εισαι κομπλε.

οτιδηποτε μεχρι 20 ευρω ειναι αχρηστο απο πολλες πλευρες.

Ισως για gaming, για χρηση "γραφειου" και αυτο ειναι μια χαρα ->http://m.ebay.com/itm/2-4GHz-Wireless-Optical-Mouse-Mice-USB-Reciver-For-Computer-PC-Laptop-Black-/232052248712?hash=item3607645088%3Ag%3Ax58AAOSwdzVXnp-M&_trkparms=pageci%253A4dae4f17-1f60-11e7-986c-74dbd1802c3f%257Cparentrq%253A61707d8215b0a350d8e0d205ffffecad%257Ciid%253A3

Πηρα ενα να βρισκετε και επειδη βγηκε τοσο καλο τσιμπησα αλλα 3 και τα μοιρασα σε φιλους.

Καλυτερη αποκριση, εμβελεια και εργονομια απο τα logitech m185 τριπλασιας τιμης(!) :-) .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...