yolobot Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 εχω δημιουργησει μια playlist με βιντεο και θελω να φαινεται διπλα στα προτεινομενα οταν παταει ο θεατης το βιντεο να φαινεται διπλα η playlist με τα υπολοιπα.πως το κανω αυτο?
GReaperEx Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Προσεύχεσαι στη google να έχουν υλοποιήσει έτσι τα προτεινόμενα κάθε φορά που κάποιος βλέπει τα βίντεο σου. Πέρα της πλάκας, συνήθως εμφανίζει το επόμενο βίντεο στη playlist. Αν δώσεις στα βίντεο ονόματα που συνεχίζουν από το ένα στο άλλο. πχ Βίντεο 1, Βίντεο 2, Βίντεο 3 ακόμα κι αν δε τα έχεις σε playlist πολλές φορές να βγάζει. Αλλά σίγουρος τρόπος δεν υπάρχει, 1
yolobot Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 εγω θελω να φαινεται ολη η playlist οπως η φωτογραφια και οχι ενα προτεινομενο βιντεο μου.oταν μπαινω απο την playlist τα εμφανιζει διπλα ενω οταν κανω αναζητηση το βιντεο για να το δω δεν μου εμφανιζει την playlist διπλα γιατι γινεται αυτο?
infin1tyGR Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Λογικό δεν είναι; Αν δεν ανοίξει κάποιος το βίντεο από την playlist σου, γιατί να του την δείξει; Κι εσύ το βίντεο από playlist το άνοιξες. Δεν γίνεται να κάνεις κάτι για αυτό.
yolobot Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 οχι αν κανεις ενα βιντεο πχ οπως εκανα εγω διπλα εμφανιζει και το playlist του αυτο θελω να κανω και εγω
GReaperEx Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Αυτό γίνεται από μόνο του όταν ο χρήστης επιλέξει να δει όλη τη playlist.
yolobot Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 οκ ευχαριστω. να ρωτησω κατι αλλο οταν συμπληρωσεις το ποσο των 70 ευρω πως μετα παιρνεις αυτα τα λεφτα ?
GReaperEx Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Κανονικά συνδέεις το youtube με το adsense, και το adsense μπορεί να σου καταθέσει απευθείας να χρήματα στο λογαριασμό σου. Πρέπει όμως πρώτα να αποδείξεις τη διεύθυνση σου, κι αυτό το κάνουν στέλνοντας σου έναν κωδικό ταχυδρομικώς που μετά πρέπει να περάσεις στο ίντερνετ. Αυτό το γράμμα κάνει από 2 βδομάδες μέχρι και 3 μήνες για να έρθει...
yolobot Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Αυτό το γράμμα το στέλνουν απο μόνοι τους όταν φτασει κάποιος τα 70 ευρώ η εγώ πρέπει να τους στείλω τίποτα;και αυτό με τον λογαριασμό πρεπει να τους πω τραπεζικό λογαριασμό ;
GReaperEx Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Το γράμμα το στέλνουν όταν γίνεις συνεργάτης και αρχίσεις να βγάζεις, έστω και εικονικά, χρήματα. Δεν είμαι σίγουρος πότε ακριβώς, αλλά μάλλον πρέπει να έχεις μαζέψει μερικά λεφτά. Ναι, θέλουν τραπεζικό λογαριασμό. Δε ξέρω αν μπορούν να δουλέψουν και με paypal, επειδή δε το δοκίμασα ποτέ. Όπως κ να 'χει, αν έχεις ήδη κάποιο λογαριασμό στο όνομα σου είναι πολύ απλούστερο από το να παίζεις με paypal. Ανέφερα ότι πρέπει να είσαι ενήλικας? Πρέπει να είσαι ενήλικας.
yolobot Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Το γράμμα το στέλνουν όταν γίνεις συνεργάτης και αρχίσεις να βγάζεις, έστω και εικονικά, χρήματα. Δεν είμαι σίγουρος πότε ακριβώς, αλλά μάλλον πρέπει να έχεις μαζέψει μερικά λεφτά. Ναι, θέλουν τραπεζικό λογαριασμό. Δε ξέρω αν μπορούν να δουλέψουν και με paypal, επειδή δε το δοκίμασα ποτέ. Όπως κ να 'χει, αν έχεις ήδη κάποιο λογαριασμό στο όνομα σου είναι πολύ απλούστερο από το να παίζεις με paypal. Ανέφερα ότι πρέπει να είσαι ενήλικας? Πρέπει να είσαι ενήλικας. και γιατι δεν στελνουν στο email αντι να στειλουν γραμμα?στο email μου δεν ειχα βαλει τα αληθινα στοιχεια μου πειραζει?
GReaperEx Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 και γιατι δεν στελνουν στο email αντι να στειλουν γραμμα?στο email μου δεν ειχα βαλει τα αληθινα στοιχεια μου πειραζει? Όπως είπα, θέλουν να επιβεβαιώσουν τη διεύθυνση σου. Να σιγουρευτούν δλδ λίγο ότι τα στοιχεία που τους έχεις δώσει είναι αληθινά.
yolobot Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Όπως είπα, θέλουν να επιβεβαιώσουν τη διεύθυνση σου. Να σιγουρευτούν δλδ λίγο ότι τα στοιχεία που τους έχεις δώσει είναι αληθινά. αμα δεν εχω γραψει τα αληθινα στοιχεια μου δεν θα μου ερθει γραμμα?
GReaperEx Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 αμα δεν εχω γραψει τα αληθινα στοιχεια μου δεν θα μου ερθει γραμμα? Όχι. Το γράμμα θα χαθεί επειδή τα ΕΛΤΑ δε θα ξέρουν πού να το στείλουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα