bilisios Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Θα γίνει το χόμπι μας επάγγελμα! Ρε σεις είμαι μέσα με 1000! Θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία εντός των ημερών. Άντε να βγάλουμε και κανα φράγκο. Ωστόσο εάν πετύχει θα χτυπήσει σοβαρά τις ερασιτεχνικές ομάδες υποτιτλισμού. Είμαι σίγουρος πως και οι ερασιτεχνικές ομάδες υποτιτλισμού θα στείλουν.
dkmaster Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δε νομίζω να αναλάβει και την απόδοση και την επιμέλεια το ίδιο άτομο. Κανονικά σε επαγγελματικό επίπεδο άλλος κάνει το ένα άλλος κάνει το άλλο. Μην κρίνετε από τους ερασιτεχνικούς υπότιτλους που είμαστε one man band.
ponstan111 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Έχει κανείς ιδέα γιατί δεν κάνει authenticate; Περιμένουμε;
Tsiviotis Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Και εμένα μου βγάζει "Invalid H Number or Mobile Number Digits Not Matching" Έκανα το account χθες και πήγα για το test σήμερα. Σκέφτομαι μήπως κάνει timeout. Τους έχω στείλει ήδη mail και θα σας κάνω update αν και τι.
orck Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δινουμε κινητο τηλεφωνο, για οσους ειναι Ελλαδα θα πρεπει να προσθεσουν το 0030 πριν το κλασικο 69.... που εχει η εταιρια κινητης. Οπως ειπαν μερικοι ο υποτιτλισμος δεν ειναι μονο μεταφραση των διαλογων στα Ελληνικα, πρεπει αυτα να εμφανιστουν κατω στον σωστο χρονο για να μπορει να βγαζει νοημα η ταινια για τον θεατη.
Avatar_GR Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Όταν λέτε "με μπλοκάκι"; Πώς θα γίνει αυτό μέσω ίντερνετ; Για να δουλέψεις κάπου θα πρέπει: 1) Να είσαι μισθωτός με πρόσληψη 2) Να είσαι επαγγελματίας και να κόψεις/σου κόψουν αυτοί παραστατικό Η 1 κατηγορία είναι ξεκάθαρη. Στην 2 κατηγορία είναι όλοι οι επαγγελματίες/μπλοκάκια κτλ κτλ Το να πάρεις οποιαδήποτε αμοιβή χωρίς να έχει γίνει πρόσληψη η να υπάρχει το ανάλογο παραστατικό είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ. Πιστεύω και η netflix μπλοκάκι θα χρειαστεί. 1
Zein Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δεν υπαρχει κανενα browser pluggin που να χωνει κανενα .srt πανω στο βιντεο με μορφη html? Καλα οχι οτι εχει και νοημα..
dkmaster Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Ακόμα περιμένουμε τον σύνδεσμο πάντως. 5+ ώρες
Postmort3m Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Τελικα το εκανα τωρα αλλα οταν παω να συνδεθω με τον h# και τα 4 τελευταια ψηφια λεει οτι ειναι λαθος. Μηπως πρεπει να περιμενω λιγες ωρες? Σε προηγουμενο μηνυμα στην αιτηση εγραφε οτι μπορει να παρει εως 4 ωρες να σταλθει το link στο κινητο μεχρι να γινει το τεστ, οχι οτι θα παρει 4 ωρες για να μπορεσω να συνδεθω. Και σε εμένα το ίδιο κάνει. Λέει είναι λάθος τα 4 τελευταία ψηφία του αριθμού που έδωσα.
calculator Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Ωχ ετοιμαστείτε να πατάτε pause καθε τοσο για να διαβάσετε ολόκληρη πρόταση. Θέλει τέχνη!! Εκτός οτι θα πρέπει να τούς αποδώσεις 1-1 ταυτόχρονα θα πρέπει να κάνεις και ενα σωστό edit για να είναι ξεκούραστη η ανάγνωση και με μια ταχύτητα. Οπως επίσης ο χρόνος να είναι σωστός. Δεν μπορώ να ακούω μια λέξη και να την διαβάζω 800ms ή 1s αργότερα ή ακομα χειρότερα νωρίτερα. Ασε που πρέπει να έχεις εκτός απο άψογη γνώση αγγλικών ένα πλούσιο λεξιλόγιο των ελληνικών. Επίσης θα πρέπει οι υπότιτλοι να δίνουν το σωστό κενό που πρέπει για να μη χάνει ο θεατής τη δράση ή τα συναισθήματα που σου περνάει ο ηθοποιός εκείνη τη στιγμή. Οκ όχι πάντα αλλά είναι κάποιες γκριμάτσες που περνάνε άλλο νόημα στη ταινία και αν χαθούν, χάνεις την αίσθηση μιας ταινίας. Μια φορά προσπάθησα έφαγα 8 ώρες περίπου για να αποδώσω μια ταινία στο 90% επαγγελματικά. Και ο περισσότερος χρόνος ηταν η επανάληψη της προβολής καθε τόσο για να αποδωθεί με φυσικό τρόπο όπως γράφω και παραπάνω. Προσωπικά θεωρώ τα χρήματα που δίνει λίγα αλλά ίσως είναι και πολλά για την ποιότητα που θα προσφέρουν στον θεατή...δηλαδή μάπα υπότιτλους! Δηλαδη για 10 ωρες δουλειας τα 6 x 90 = 540 σου πεφτουν λιγα ε? Μνημονια!
Regulus Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Όταν λέτε "με μπλοκάκι"; Πώς θα γίνει αυτό μέσω ίντερνετ;Δεν ξέρω ακριβώς. Αυτό που εννοώ είναι ότι είναι παροχή υπηρεσίας και για να πληρωθείς πρέπει να κόψεις κάποιου είδους παραστατικό. Το Netflix δεν θα σου τα δώσει μαύρα. 1
zx-spectrum Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Παίδες το 6ευρω / λεπτό δεν αναφέρεται σε λεπτά της ταινίας... αλλά σε λεπτά υποτιτλισμένα.Δε παει να πει οτι σε ενα ντοκυμαντέρ 1:30 ώρας με 20 λεπτά υπότιτλους οτι θα τσιμπήσει κανείς 6x90 αλλά 6x20. Επίσης το αναφερόμενο ποσό μπορεί να είναι καί με συγχρονισμό!! Μην απατάστε, δεν το κάνουν γιατί τους περισσεύουν λεφτά απλά με το ιντερνετ πλέον βρίσκει κανείς πολύ φθηνά εργατικά "χέρια"... 2
Zein Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 "Με το ιντερνετ μπορεις να βρεις φθηνα εργατικα χερια βρισκει, αλλα οχι και ποιοτικα." - Ιουλιος Καισαρας 1
Postmort3m Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Μου απάντησαν από το support για όποιον αντιμετωπίζει πρόβλημα ότι θα φτιάξουν το πρόβλημα με το authentication εντός της ημέρας. 1
pcos Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 και ειναι φανερο οτι οσο μεγαλυτερη η προσφορα τοσο χαμηλοτερες οι αμοιβες. (πολυ προτιμοτερο βεβαια απο καθεστωτα του τυπου "σκασε και υποτιτλισε") 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα