Johnboy21 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Καλησπερα παιδια θελω να αγορασω το rainbow siege απο το steam απλα επιδει μου εχει καει η καρτα γραφικων μου η gtx 970 τωρα εχω μονο την καρτα γραφικων απο τον επεξεργαστη μου i5-4690k την intel hd graphics 4600 θα ηθελα να σας ρωτησω μεχρει να αγορασω καινουργια καρτα γραφικων αν θα μπορω να τρεξω το παιχνιδι αυτο στο system requirements που κοιταξα το λιγοτερο λεει θελει μια gtx 460 Οποιος γνωρισει ας μου απαντησει ! Ευχαριστω..
IT chef Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Φυσικά. Θα έχεις άπλετο χρόνο να σημαδέψεις και κρόταφο,με <5 fps. 1
razorblade334 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 δεν θα πεζει αδερφε... και στις χαμηλοτερες ρυθμισεις να το βαλεις με 10 fps maximum θα εισαι. αμφιβαλλω δε οτι πεζει και σε 460. καποιο λαθος εχει γινει!
Johnboy21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Φυσικά. Θα έχεις άπλετο χρόνο να σημαδέψεις και κρόταφο,με <5 fps. μπορω να πω ωραιο το χιουμορ σου αλλα μιλαω σοβαρα για κατι που δν γνωριζω οποτε η απαντηση σου μονο αστοχη και αχρηστη μπορει να χαρακτηριστει δεν θα πεζει αδερφε... και στις χαμηλοτερες ρυθμισεις να το βαλεις με 10 fps maximum θα εισαι. αμφιβαλλω δε οτι πεζει και σε 460. καποιο λαθος εχει γινει! ευχαριστω φιλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα