freedomman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 καλησπέρα θα ήθελα να μεγαλώσω την εμβέλεια μου στο ρουτερ μου.(το ρουτερ βρίσκεται στο 2ο όροφο και θέλω να πιάνω στο ισόγειο. εχω αυτο το ρουτερ D-LINK DSL-G624T και λέω να το βάλω ενδιάμεσο αναμεταδότη. το θέμα είναι ότι δεν ξέρω και δεν βρήκα κάτι σχετικό
syban Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 ο καλύτερος τρόπος είναι να πετάξεις καλώδιο δικτύου, (απόσταση max 100m) από το router σου στο ισόγειο και εκεί να βάλεις ένα access point. Μετα είναι τα power lines που μεταφέρουν το σήμα μέσω της ΔΕΗ (υπάρχουν κάποια μοντελα στην αγορά που το ένα από τα δυο εκπέμπουν WIFI για να μην αγοράσεις και access point) και τέλος υπάρχει και η λύση του wifi extender, που την έχω δοκιμάσει σε ένα μεγάλο χώρο αλλά για τόση απόσταση νομίζω δεν αποτελεί επιλογή.
freedomman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 το θέμα είναι ότι δεν το θέλω για μόνιμη εγκατάσταση το θέλω για κανα 2 φορες το χρονο για μερικες μερες οποτε δεν ειμαι για αλλους εξοπλισμους? με το ρουτερ που εχω δεν γινετε να το βαλω αναμεταδοτη?
isay Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Απο το 2ο στο ισόγειο ειναι πολύ πιθανό να μην παιξει με αναμεταδότη (repeater ή extender ). Αν ισογειο και 2ος ειναι στο ιδιο ρολόι δεη, πάρε ένα ζευγαρι powerlines ενδεικτικά : http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wpa4220kit-300mbps-av500-wifi-powerline-extender-starter-kit-p-PER.612575 Αν δεν είναι, τοτε η μονη αποτελεσματική λύση ειναι καλωδιο και access point (για το wifi)
freedomman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 θα το δοκιμάσω και βλέπουμε. το θεμα ειναι οτι δεν το εχω ξανακανει και δεν εχω βρει και κανενα οδηγο. καμια ιδεα το πως γινετε?
freedomman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 οχι να κανω το ρουτερ που αναφερω αναμεταδοτη
nostos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Το συγκεκριμενο ρουτερ ειναι παναρχαιο, το ειχα αγορασει το 2004 οταν πρωτοεβαλα ADSL. Καποια στιγμη το εδινε και η Forthnet σε νεες συνδεσεις. Εχει 54αρι Wi-Fi και μολις 16ΜΒ RAM. Γενικως, και να το κανεις Access Point, θα παιζεις στην τραγικη ταχυτητα του 54 (στην καλυτερη περιπτωση, συνηθως αρκετα πιο κατω), και παιζει και να "μπουκωνει". Οποτε βρες ή αγορασε ενα Access Point / Repeater με 300αρι WiFi (το λιγοτερο). Το κυριως router, ποιο ειναι?
freedomman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 δεν θυμάμαι δεν είμαι στο σπίτι που θέλω να το κάνω. οποτε για οικονομική λυση παμε σε καλωδιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα