Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οπως λεω και στον τιτλο  αυτο που μου εχει συμβει ειναι οτι σε διαστημα 5 ημερων εχω κανει 2 φορες επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.η πρωτη ηταν γιατι εβγαλε σφαλμα 506 το g.p.store,δοκιμασα καποιες ρυθμισεις που ειδα σε κατι φορουμ και στο tube αλλα δεν εγινε δουλεια και σημερα εκανα επαναφορα γιατι μου ελεγε οτι η υπηρεσια ui system (καπως ετσι την ελεγαν νομιζω) δεν ανταποκρινεται και μου εκανε restart kai kolage sto logo.συσκευη estar lollipop 5.1.1 root.ξερω οτι δεν εχουν σχεση μεταξυ τους αλλα καθε τοσο να γινεται factory reset sto androind?αισχος λειτουργικο....

Επεξ/σία από twd
Δημοσ.

Ισως μετα το ρουταρισμα να "πειραχτηκε" το λειτουργικο.

Η μόνοι λυση ειναι να ξαναπεραστη η rom απο την αρχει.

Δημοσ.

υπαρχει καποιος οδηγος για να γινει αυτο?πληροφοριακα δεν εχω τις γνωσεις για κατι τετοιο.γινεται ομως να περασω καποια αλλη ρομ οπως την lineage?το λεω γιατι ετσι οπως το παρουσιαζουν στο tube φενεται καπως ευκολακι.αλλα και παλι ετσι οπως τα λενε αυτη την ρομ δεν ξερω αν την υποστηριζει η συσκευη μου και απο οτι ειδα δεν υποστηριζεται  στο επισιμο site αλλα λενε στο tube οτι μπαινει σε οποιαδηποτε androind συσκευη.

Δημοσ.

Φιλε μου σου εγραψα στο πρωτο θεμα που ανοιξες για αυτο το ταμπλετ,οτι το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να παρεις το ιματζ της ρομ σου. Δεν ειναι αισχος το ανδροιδ,αλλα το δηθεν ελληνικο ταμπλετ σου. Ρομ για αυτο δυσκολα θα βρεις,αν βρεις,και οπωσδηποτε ξεχνας cyanogen lineage και ο.τι αλλο γραφεις. Ποτε δεν θα κατσει developer να ασχοληθει με αυτο το ταμπλετ. Σου εγραψα επισης,να κοιταξεις εδω στα ταμπλετς,ποσα θεματα υπαρχουν για τα εσταρ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...