Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας 

Αγόρασα από κίνα ένα xiaomi mi 5s και γράφει ότι έχει την global rom. Έχω screenshot που δείχνει την rom. Πράγματι όταν το ξεκίνησα δούλευε κανονικά και δεν είχε προβλήματα ούτε κινέζικες εφαρμογές.

Πριν καμια εβδομάδα προσπαθεί να κάνει εγκατάσταση κάποιες εφαρμογές όπως πχ aliexpress, που δεν τις αφήνει λόγω ρυθμίσεων να μην γίνονται από άγνωστες πηγές. Παρ'όλα αυτά κάποιες εγκαθιστούνται και πρέπει να τις σβήνω με το χέρι... 

Μπορώ να κάνω clean install το miui? Αν ναι πως θα κρατήσω όλες τις ρυθμίσεις μου (επαφές, μηνύματα, εφαρμογές κτλ....);

ευχαριστώ

post-331458-0-88991500-1490955722_thumb.png

Δημοσ.

Γεια σας 

Αγόρασα από κίνα ένα xiaomi mi 5s και γράφει ότι έχει την global rom. Έχω screenshot που δείχνει την rom. Πράγματι όταν το ξεκίνησα δούλευε κανονικά και δεν είχε προβλήματα ούτε κινέζικες εφαρμογές.

Πριν καμια εβδομάδα προσπαθεί να κάνει εγκατάσταση κάποιες εφαρμογές όπως πχ aliexpress, που δεν τις αφήνει λόγω ρυθμίσεων να μην γίνονται από άγνωστες πηγές. Παρ'όλα αυτά κάποιες εγκαθιστούνται και πρέπει να τις σβήνω με το χέρι... 

Μπορώ να κάνω clean install το miui? Αν ναι πως θα κρατήσω όλες τις ρυθμίσεις μου (επαφές, μηνύματα, εφαρμογές κτλ....);

ευχαριστώ

δεν είναι επίσημη αυτή που φοράει, είναι από το κατάστημα που το αγόρασες, καλύτερα να περάσεις την επίσημη https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Board/197-Mi-5S-Capricorn/?s=0dc1c0a59a1055a24fd6f02d8df6a4670543c12e

Δημοσ.

Γεια σας

ευχαριστώ

Καραμαϊμου του κερατα rom.

Αλλαξε την.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις!

Καμιά οδηγία από πως θα κρατήσω τα στοιχεία (επαφές, φωτο, αρχεία) βάζοντας καινούργια ROM?

Επίσης θέλω να βάλω αγγλική ROM και όχι ελληνική, που θα την βρω?

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις!

Καμιά οδηγία από πως θα κρατήσω τα στοιχεία (επαφές, φωτο, αρχεία) βάζοντας καινούργια ROM?

Επίσης θέλω να βάλω αγγλική ROM και όχι ελληνική, που θα την βρω?

Επαφές είναι στο Gmail και Mi account αρχεία φώτο τράβα τα στο PC και πέρασε του global stable που έχει Google play όχι την China.

Δημοσ.

Παιδιά ψάχνω πως να κάνω flash την ROM.

1) Κατέβασα την ROM από το http://en.miui.com/a-234.html (ευχαριστώ Ntinaras) 

2) Προσπάθησα να την κάνω με το Mi PC Suite αλλά δεν αναγνωρίζει το mi 5s (βρήκα στα forum ότι φταίει η έκδοση 6 του android πουο έχει το mi 5s)

3) πάω να το κάνω με flashing tool αλλά λέει ότι θέλει ξεκλείδωμα το κινητό. 

Στο ξεκλείδωμα με φόβησαν οι προειδοποιήσεις που λέει η xiaomi ότι θα χάσει ασφάλεια το κινητό ότι μπορεί να μην γίνονται updates και τέτοια... 

Δεν μπορώ να κάνω flash άλλη ROM χωρίς ξεκλείδωμα?

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το ξεκλείδωμα. Όλοι το κάνουμε , εντός αυτών και εγώ. Κάνε το αίτημα για ξεκλείδωμα και μετά δοκίμασε ξανά μόλις εγκριθεί.

Δημοσ.

Παιδιά ψάχνω πως να κάνω flash την ROM.

1) Κατέβασα την ROM από το http://en.miui.com/a-234.html (ευχαριστώ Ntinaras) 

2) Προσπάθησα να την κάνω με το Mi PC Suite αλλά δεν αναγνωρίζει το mi 5s (βρήκα στα forum ότι φταίει η έκδοση 6 του android πουο έχει το mi 5s)

3) πάω να το κάνω με flashing tool αλλά λέει ότι θέλει ξεκλείδωμα το κινητό. 

Στο ξεκλείδωμα με φόβησαν οι προειδοποιήσεις που λέει η xiaomi ότι θα χάσει ασφάλεια το κινητό ότι μπορεί να μην γίνονται updates και τέτοια... 

Δεν μπορώ να κάνω flash άλλη ROM χωρίς ξεκλείδωμα?

κατεβασε την fastboot

Δημοσ.

κατεβασε την fastboot

Εννοείς να κάνω flash με την fastboot μεθοδο κάνοντας ξεκλείδωμα κτλ....?????

Αν εννοείς αυτό δεν θέλω να το κάνω προτιμώ με την update μεθοδο γιατί αυτή δεν θέλει ξεκλείδωμα (από ότι κατάλαβα) Απλώς θέλω να δω αν το έχει κάνει κανείς πριν από μένα.

Δημοσ.

Το έκανα με την system update method και όλα καλά. Τώρα έχω την έκδοση που φαίνεται στην φώτο

Ευχαριστώ όλους

post-331458-0-32942700-1490980574_thumb.png

Δημοσ.

Κάνε του και τις αναβαθμίσεις που βγάζει είναι παλιά η Ρομ

Ελληνικά έχεις;

Τρέχω την εφαρμογή updater αλλά δεν βλέπω να βρίσκει updates!

Ελληνικά στο πληκτρολόγιο έχω όσο αφορά τα μενού δεν θέλω προτιμώ το αγγλικό 

Δημοσ.

Κάνε του και τις αναβαθμίσεις που βγάζει είναι παλιά η Ρομ

Ελληνικά έχεις;

Αυτη ειναι η τελευταια που εχει,γιατι να ειναι παλια!!

Το έκανα με την system update method και όλα καλά. Τώρα έχω την έκδοση που φαίνεται στην φώτο

Ευχαριστώ όλους

Μια χαρα εισαι.
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...