Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια. Προσφατα ηθελα να εγκαταστησω ενα προγραμμα και δυστυχως εγκαταστηθηκαν αλλα. Περα απο αυτα που απεγκατεστησα απο τον πινακα ελεγχου μερικα δεν υπηρχαν εκει για απεγκατασταση. Τα εκλεισα απο τις διεργασιες καθως τρεχανε και τα εσβησα απο τον σκληρο τελειως. Ετρεξα και το malwarebytes και βρηκε κι αλλα αρχεια. Μετα την επανεκκινηση για την διαγραφη τους ενω κανω login στο προφιλ μου με πεταει σε αλλο προφιλ και μου λεει δεν μπορεσατε να συνδεθειτε στο λογαριασμο σας. Στον φακελο appdata εχουν δημιουργηθει παλι φακελοι του ιου, τους διαγραφω, κανω εξοδο και συνδεομαι κανονικα στο λογαριασμο μου. Το θεμα ειναι οτι σε ακυρες στιγμες το antivirus βρισκει αρχεια και μετα απο επανεκκινηση για τη διαγραφη τους γινεται παλι το παραπανω. Το ιδιο εγινε και μετα απο επανεκκινηση για το malwarebytes anti rootkit. Καμια ιδεα? Ευχαριστω!

Δημοσ.

Το antivirus που έχεις αναγνωρίζει τη γενική συμπεριφορά ενός ιού, αλλά μάλλον δε γνωρίζει ποιος ακριβώς είναι για να τον καταστρέψει τελειώς. Κάνε scan με διάφορα εργαλεία, και αν τίποτα δε λειτουργήσει κάνε backup τα αρχεία που θες να κρατήσεις και format.

Δημοσ.

Καλησπέρα, για σιγουριά εγώ στη θέση σου θα κατέβαζα το Hirens Boot Cd Link.png Site: Link και θα έμπαινα στα Mini Windows Xp για να σκανάρω τον σκληρό.

Μια δεύτερη λύση θα ήταν να χρησιμοποιήσεις ένα Rescue Disk κάποιου γνωστού antivirus π.χ Avast. [Link.png Site: Πληροφορίες ]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...