mskyriotis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Αγορά LG G5 Αυγ2016 από Ελλάδα με διετή εγγύηση από LG Ελλάδος. Από Οκτ2016 παρουσιάζει πρόβλημα "αποτυπώματος" η οθόνη (screen retention), το οποίο χρειάζεται περίπου 6 λεπτά για να εξαφανιστεί λειτουργίας για να εξαφανιστεί. Μετά από πολύ ψάξιμο στο Internet και δοκιμές λύσεων παράκαμψης με διάφορα apps και αλλαγές settins (πχ "Blue light filter" "Comfort screen" κλπ), οι οποίες δεν απέδωσαν, το πήγα για έλεγχο στο επίσημο service της LG. Πριν καν το ελέγξουν με προϊδέασαν οτι δεν πρόκειται ούτε να αντικατασταθεί η συσκευή, ούτε να επιδιορθωθεί, επειδή αυτή είναι η οδηγία από τα κεντρικά της LG, η οποία δεν το θεωρεί πρόβλημα !!!!! Μετά από τον έλεγχο και τη διαπίστωση του προβλήματος, το service επικοινώνησε με τα κεντρικά της LG, η οποία επέμεινε στη αρχική θέση οτι έτσι λειτουργούν οι οθόνες των LG G5. Μίλησα με το τμήμα παραπόνων της LG και ζήτησα να μου το επιδιοτθώσουν έστω και με πληρωμή. Πήρα την απάντηση οτι η χρυσοπληρωμένη ναυαρχίδα της LG δεν πρόκειται να λειτουργήσει με διαφορετικό τρόπο, ακόμη και εάν αλλάξω οθόνη !!! Τους ευχαρίστησα και τους διαβεβαίωσα οτι δεν πρόκειται να ξανααγοράσω συσκευή LG !!! 1
Sheogorath Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Αποτύπωμα στην οθόνη, αφού είναι ips πως έγινε? Εγώ με τον Samsung Galaxy S Advance απο το 2012 με amoled και δεν έχει "καεί" καθόλου η οθόνη.
mskyriotis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Η LG θεωρεί οτι αφού το "αποτύπωμα" (screen tension) είναι παροδικό, δεν υπάρχει πρόβλημα και αυτή είναι η φυσιολογική λειτουργία αυτού του είδους οθόνης (σωστά. αλλά 6 λεπτά για επαναφορά !!!!!!). Δυστυχώς με screenshot το πρόβλημα δεν "σώζεται" σε φωτό, ώστε να την ανεβάσω για του λόγου το αληθές. Δεν ξέρω αν πρόκειται τελικά για συμπεριφορά του Hardware, αφού τους πρώτους 2-3 μήνες δεν παρουσίαζε το πρόβλημα. Επίσης δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση, αλλά νομίζω οτι πρωτοεμαφανίστηκε το πρόβλημα μετά από κάποιο OTA update.
panos- Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 H Quantum φταίει. Η LG θεωρεί ότι είναι προτέρημα της τεχνολογίας όχι ελάττωμα. Και στο LG G4 δεν το επιδιορθώνει.
mskyriotis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Ένα workarround για να μη μου σπάει ιδιαίτερα τα νεύρα είναι η χρήση 360 wallpapers (μήπως γι'αυτό το λόγο και να τα προωθούν?). Σε κάθε περίπτωση είναι μεγάλη απογοήτευση να παίρνεις ακριβό επώνυμο τηλέφωνο με ενγενή προβλήματα (όχι μόνο LG, πχ και με το γνωστό σκάσιμο της μπαταρίας της ναυαρχίδας και της άλλης εταιρείας).
Fiel Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Η μόνη λύση είναι μία εφαρμογουλα SFilter λέγεται δοκίμασε το εμένα με είχε βοηθήσει πολύ πάντως! Κάνε install στο filter opacity να το έχεις 10-15% όσο πιο πολύ τόσο κλτρα αλλά χάνεις ένα κλικ από φωτεινότητα όσο πιο πολύ % το έχεις το 10-15 ειναι ιδανικό γτ δν χάνεις σχεδόν τοτ και κάνει και δουλειά! Screen dimmer 0% δν σε νοιάζει αυτό! Και στο colour βάλε το μαύρο! Πάνε και τέρμα κάτω και τικαρε και το start on boot να μην το ξεχνάς! Με ευζαρηστεις αργότερα:Ρ (Δν το διωρθωνει τελειος αλλά βοηθάει πάρα πολύ την κατάσταση σχεδόν δν θα το καταλαβαίνεις μόνο στα navigation keys ίσως το καταλαβαίνεις)
mskyriotis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Ευχαριστώ πολύ. Πράγματι κάνει δουλειά, σε πρωτη φάση τουλάχιστον (χωρίς να έχει ζεσταθεί η συσκευή) δείχνει να έχει εξαλείψει σχεδόν εντελώς το πρόβλημα.
Fiel Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Το ξερω οτι κανει για αυτο στο ειπα !!Μονο σε ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ζοριστα για αρκετη ωρα θα δεις οτι παραμενοι το προβλημα (και οπως ειπα στο navigation bar εκει δν το γλιτωνεις γτ μενει παντα στατικο! πανε στις ρυθμισεις να "εξαφανιζεται" σε ολες τις εφαρμογες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα