logo15 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Καλησπερα!Εδω και καποιες μερες η γραμμη τα εχει παιξει. Ενω πιανει καλες ταχυτητες βγαζει τρομερα errors και το SNR απο 6 παει μονο στο 6.5 καθως και στο 2 με σκοπο να εχω ασταθες δυκτιο... Αυτη η φωτο ειναι μετα απο reset προ 20λεπτου... Να πω οτι ο πατερας μου εβαλε εναν συναγερμο στην γραμμη να καλει...
logo15 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μπορει να φταιει οτι περνανε VDSL καλώδια στην περιοχη εδω και 2-3 μερες? Αυτο τωρα...
nos1 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μεγάλη πιθανότητα το πρόβλημα να στο κάνει ο συναγερμός...Αποσυνδέσεις στο ρουτερ εχεις,η στην κρατάει την γραμμή;
logo15 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Απο οτι βλεπω οχι... Δεν εχω, την κρατα κανονικα. Τωρα να καταλαβεις εχει χρονισει χαμηλα...
nos1 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Προφανώς,κάτι δημιουργεί παρεμβολές στη γραμμη σου και ανεβοκατεβαινει το snr συνεχεια.Αν μπορείς,βαλε το ρουτερ να παιξει μόνο του πανω στη γραμμη.
logo15 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Προφανώς,κάτι δημιουργεί παρεμβολές στη γραμμη σου και ανεβοκατεβαινει το snr συνεχεια.Αν μπορείς,βαλε το ρουτερ να παιξει μόνο του πανω στη γραμμη. Δυσκολο... Δεν εχω γνωση ωστε να αποσυνδεσω τα καλοδεια που περνουν κατευθειαν απο την γραμμη στον συναγερμο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα