nickvas19 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Καλησπερα Προσφατα πηρα μια panasonic dx700(μεγια μου). Εχει μια εξοδο που λεει hdmi hdcp 2.2 αλλα εχει κ τις απλες. Εγω βλεπω ταινιες 1080p. -Ενα καλωδιο hdcp 2.2 θα εχει νοημα για ταινίες 1080p? -Eαν δεν εχει νοημα.... Θα χει νοημα να ειναι hdmi 2.0?η να παρω ενα 1.4; -Οπως κ να χει υστερα θα εχει νοημα να συνδεθει στην έξοδο hdcp ή θα ναι το ιδιο πραγμα εφοσον ειναι 1080p? -εχω προς το παρων ενα απλο καλωδιο... Στο οτε tv στις ταινιες τα χρωματα κανουν παρτυ στο μαυρο... εχω κανει κατι λαθος; ή ο οτε μας δουλευει στεγνα βαζοντας συμπιεσμενες ταινιες; εχω δοκιμασει απο τον αποκωδικοποιητή 720p,1080i,1080p αλλα δεν ξερω τι να βαλω μιας κ δεν ξερω εαν ερχεται οντως σημα 1080p.επισης εχει στο μενου του αποκωδικοποιητή μια επιλογη ncp(καπως ετσι δεν το χω εμπρος μου)... Και το εβαλα παντα ενεργοποιημενο.ετσι δεν πρέπει; Γενικα ομως ακομα κ στα απλα καναλια δεν ειμαι ευχαριστημένος... Σαν να βλεπω χιονια...τσεκαρα την ισχυης σηματος ειναι στο 92% κ η ποιοτητα λεει 100%. για το hdmi δινω μεχρι 30€ οι εταιρείες που πήρε το ματι μου ειναι belkin k crystal audio. Αυτα τα λιγα Ευχαριστώ
group131 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Πάντως αν θες τη γνώμη μου, δεν πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο να δίνεις σοβαρά λεφτά σε καλώδια hdmi. Αυτά ή δουλεύουν ή δε δουλεύουν. 3
GReaperEx Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Το HDCP 2.2 πολλές φορές υλοποιείται ως HDMI, η κύρια διαφορά είναι ότι το HDCP υποτίθεται ότι προστατεύει το περιεχόμενο από τη παράνομη αντιγραφή. Για τα προβλήματα που έχεις με τα χρώματα, προσπάθησε να παίξεις λίγο με τη φωτεινότητα, το κοντράστ κτλ. Τα "χιόνια" μπορεί να είναι η συμπίεση της ταινίας. Μην περιμένεις και πολλά, έτσι κ' αλλιώς ο ote tv είναι υπερχρεωμένο video streaming.
nickvas19 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Καταλαβα Οποτε τι προτεινεις γι ολα αυτσ που ειπα;
GReaperEx Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Καταλαβα Οποτε τι προτεινεις γι ολα αυτσ που ειπα; Ότι δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με το HDCP 2.2 καλώδιο. Ή ότι αν έχεις πρόβλημα, μάλλον προκαλείται από κάτι άλλο και όχι το καλώδιο.
nickvas19 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Οποτε τι καλωδιο να παρω διοτι θελω να παρω ενα ακομα για ps3. Μεχρι 30€
marmel_gr Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Tο hdcp που μπορει να βρισκεται στο μενου της Tx40cs630? Μολις την πηρα και τον αποκωδικοποιητη της nova δεν τον βλεπει κανενα απο τα 3 hdmi
heavyrain Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Οποτε τι καλωδιο να παρω διοτι θελω να παρω ενα ακομα για ps3. Μεχρι 30€ Ενα καλωδιο "high seepd hdmi"των 5€ ειναι υπεραρκετο εφοσον δεν μιλαμε για αποσταση ανω των 10 μετρων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα