Προς το περιεχόμενο

One plus 3t

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημεραα

Εχω ενα LG G2 εδω και 3 χρονια και η κατασταση δεν παλευεται αλλο και λεω να αλλαξω κινητο κατα τον Σεπτεμβρη.Το μονο κινητο που εχω δει και μου αρεσει αρκετα ειναι το One plus 3t:https://oneplus.net/gr/3t

Εχω διαβασει πολυ καλες κριτικες και πολυ καλα λογια,το μονο οτι δεν το εχω δει απο κοντα.Αξιζει η αγορα του?Πρεπει να προσεξω κατι κατα την παραγγελια?Οποιος το εχει μπορει να πει μια γνωμη?

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Μην το ψαχνεις καθολου φιλε μου για το συγκεκριμενο τηλ.με κλειστα ματια παρ'το.πυραυλος ειναι.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως διαφωνώ κάθετα με την Oneplus και μου φαίνεται το 3(όχι 3Τ) το οποίο και έχω και είμαι μεγάλος φαν του κινητού πραγματικά υπέροχο, ήταν το τελευταίο vfm κινητό! Τα 40€ ΔΕΝ ΤΑ ΑΞΊΖΕΙ παραπάνω το έχει φίλος μου πραγματικά ούτε δευτερόλεπτο διαφορά δν έχει στο άνοιγμα βαριών εφαρμογών(στις απλές είναι ακριβώς ίδια τ πράγματα) απλά έγινε η αναβάθμιση για αύξηση τιμής και κέρδους για να φτάσει στο 500€ το 4!

Ψάξε κανένα μεταχειρισμένο 3/3Τ στα 350-360/400 αντίστοιχα πανω απο 400€ δν αξίζουν ! Όχι σαν κινητά, πίστεψε με το έχω και είναι αν όχι το κλτρο από τα 3 πρώτα που υπάρχουν, αλλά με τόσα πολλά μπορείς να πάρεις ένα galaxy s7/edge που προσωπικά δεν θα το επερνα γτ μισώ το touchwiz κ θέλω στοκ αλλά όπως και να το κάνεις προσφέρει πολλα παραπάνω σαν κινητό και έχει εγγύηση και σέρβις 100% ή υπέροχο htc10 που πραγματικά άμα είχε λίγο πιο μεγάλη οθόνη(προσωπικό κριτήριο) θα ήταν το κινητό μου!

• Like 1
Δημοσ.

Ουτε για αστειο οι αγγελιες απο την στιγμη που μπορεις να το παρεις καινουργιο. Ηδη πετυχα 2 αγγελιες που πουλαγαν το κινητο ακριβοτερα απο οσο εχει να το παρεις καινουργιο,αν ειναι δυνατον.

• Like 2
Δημοσ.

Ουτε για αστειο οι αγγελιες απο την στιγμη που μπορεις να το παρεις καινουργιο. Ηδη πετυχα 2 αγγελιες που πουλαγαν το κινητο ακριβοτερα απο οσο εχει να το παρεις καινουργιο,αν ειναι δυνατον.

Υπαρχουν και οι "τρελοι" υπαρχουν και οι φυσιολογικη!

Πριν 2-3 βδομαδες που πηρα το Oneplus 3 μου το εβρισκα το 3Τ απο 380-400 μεχρι και 450 οκ! Υπαρχει σε καλη τιμουλα απλα δν εχει καμια διαφορα απο το απλο 3 για αυτο προτιμησα να γλιτωσω το 40ρικο και να παω στο απλο!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να αναλυσουμε γιατι ποιο λογο δεν αξιζει το oneplus3t στα 400ευρω.

Ειναι αυτονοητα πραγματα,ειδικα για κινητο που αγοραζεται κατευθειαν απο την εταιρεια.

Αν καποιος προτιμαει να αγοραζει τοσο ακριβα κινητα και νομιζει οτι με 30ευρω θα σωθει(και ας εχει ο αλλος βαλει το κινητο του να το γλυψει ο σκυλος πχ)ας κοιταξει σε used για τοσο μικρες διαφορες.

• Like 1
Δημοσ.

Οκ,σας ευχαριστω ολους.Πρεπει να προσεξω κατι στην παραγγελια?Θα πληρωσω τελωνειο γιατι τα μεταφορικα λεει οτι ειναι δωρεαν.

Δημοσ.

Όχι δεν έχει τελωνείο

(Το τελωνείο δεν έχει να κάνει με τα μεταφορικά αλλά με δασμούς) δεν θα πληρώσεις κάτι μην ανησυχείς.

Ρίξε άφοβα την παραγγελία σου.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι δεν έχει τελωνείο

(Το τελωνείο δεν έχει να κάνει με τα μεταφορικά αλλά με δασμούς) δεν θα πληρώσεις κάτι μην ανησυχείς.

Ρίξε άφοβα την παραγγελία σου.

Ξερεις περιπου σε ποσες μερες θα φτασει?Σε ευχαριστω! :-D

Δημοσ.

Standard Shipping - 3-7 business days for delivery

Priority Shipping - 1-3 business days for delivery

Το λέει στην σελίδα τους κάτω κάτω :)

Χονδρικά υπολόγισε 5-6 μέρες θα κανει περιπου

• Like 1
Δημοσ.

Standard Shipping - 3-7 business days for delivery

Priority Shipping - 1-3 business days for delivery

Το λέει στην σελίδα τους κάτω κάτω :)

Χονδρικά υπολόγισε 5-6 μέρες θα κανει περιπου

Σε ευχαριστω πολυ.Ξερεις το σκεφτομαι διπλα γιατι πρωτη φορα θα δωσω τοσα χρηματα για κινητο,για το G2 ειχα δωσει τοτε 330 και απο σκρουτζομαγαζο.Ελπιζω να τα αξιζει τα λεφτα του,δηλαδη να μην κολλαει με ινσταγκραμ φβ και μεσσεντζερ ανοικτο οπως το δικο μου :lol:  :lol:  :lol:  :D  :D  :P  :P

• Like 1
Δημοσ.

Χαχχααχχααχ

Αν σου κολλήσει αυτό το κινητό τότε πρέπει να σκίζουν τα πτυχία τους όλοι εδώ μέσα :P

Το κινητό είναι από άλλο πλανήτη,θα τριβεις τα μάτια σου από όλες τις απόψεις μόλις το δουλέψεις.

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ.Ξερεις το σκεφτομαι διπλα γιατι πρωτη φορα θα δωσω τοσα χρηματα για κινητο,για το G2 ειχα δωσει τοτε 330 και απο σκρουτζομαγαζο.Ελπιζω να τα αξιζει τα λεφτα του,δηλαδη να μην κολλαει με ινσταγκραμ φβ και μεσσεντζερ ανοικτο οπως το δικο μου :lol: :lol: :lol: :D :D :P :P

Φίλε για να φτάσει σε σημείο να κολλάει σε Instagram Facebook k messager ταυτόχρονα πρέπει να φτάσει 2020 η χρονολογία και άμα! Μέχρι 2 χρόνια ότι υπάρχει εκεί έξω θα το τρέχει αψογα από εκεί κ έπειτα θα ζοριζεται λίγο στις βαριές διεργασίες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...