sarpan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Καλημερα σε ολους. Θέλω να κάνω μία ερώτηση. Υπάρχει περίπτωση η WIND να μπορεί να δώσει VDSL μέσω Α/Κ τη στιγμή που ο ΟΤΕ μου λέει πως δεν μπορώ να έχω VDSL? Δεν έχω νέες καμπίνες στην περιοχή μου (Γκύζη) οπότε θα παίρνω απο Α/Κ Αμπελοκήπων
Ihavetheanswers Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Σε τι απόσταση είσαι απ' το Α/Κ; Ίσως και να μπορέσει αλλά η ταχύτητα εξαρτάται απ' την απόσταση σου απ' το αστικό κέντρο.
sarpan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Σε τι απόσταση είσαι απ' το Α/Κ; Ίσως και να μπορέσει αλλά η ταχύτητα εξαρτάται απ' την απόσταση σου απ' το αστικό κέντρο. Ειμαι στα 870 μετρα περίπου
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Βάση του downstream line attenuation ή από εκτιμήσεις παρόχων? Btw πόσο line attenuation έχεις?
sarpan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Βάση του downstream line attenuation ή από εκτιμήσεις παρόχων? Btw πόσο line attenuation έχεις? Θυμομουν γιατι το εχω ξαναψαξει οτι ηταν γυρω στα 800 αλλα μπηκα στο site της Cyta οπου δινει μετρηση με βαση τη Γεωμετρική θεση και εβγαλε 870m
sarpan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μπορει καποιος να απαντησει για να μην προχωρησω τζαμπα σε φορητοτητα. Αν και με διαβεβαιωσαν απο τη Wind οτι γίνεται. Μαλιστα μου ειπαν οτι θα κλειδωνω απο 35 και πανω σιγουρα. Απλα μου κανει εντυπωση...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 https://www.adslgr.com/features/adsl_calculator.php 20db attenuation = 1448 μέτρα (καλωδιακά) Δεν θα δοκίμαζα...
sarpan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 https://www.adslgr.com/features/adsl_calculator.php 20db attenuation = 1448 μέτρα (καλωδιακά) Δεν θα δοκίμαζα... Δε θα δω καμια διαφορα θεωρεις;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μπορεί να μην δεις ούτε 25, δεν βάζει κάποιος εδώ το χέρι στη φωτιά, αλλά τα 35 (ή 30) που σου είπαν από Wind ούτε για αστείο... Το θέμα είναι θες να πας στη Wind από εκεί που είσαι χωρίς να μείνεις σε VDSL? Αν πας σε VDSL, πιάσεις πχ κάνα 20αρι και σου πουν ok σε γυρνάμε σε ADSL και είσαι χειρότερα από ότι τώρα?
sarpan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μονο για το vdsl θα πηγαινα...Τωρα ειμαι στον οτε και δεν ειχα το παραμικρο θεμα. Οποτε καλυτερα ενα 10ευρω παραπανω και να χω το κεφαλι μου ησυχο
NikosKallithea Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μπορει καποιος να απαντησει για να μην προχωρησω τζαμπα σε φορητοτητα. Αν και με διαβεβαιωσαν απο τη Wind οτι γίνεται. Μαλιστα μου ειπαν οτι θα κλειδωνω απο 35 και πανω σιγουρα. Απλα μου κανει εντυπωση... θα σου απαντήσω εγω, η wind δεν λεει ποτε οτι δεν μπορεί να δωσει vdsl, ακόμα και αν το σπιτι σου ειναι στην κορυφή του ολυμπίου 1
freelove Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Τελικά περιοχή Γκύζη κανένας πάροχος Δεν έχει επενδύσει. Απορώ γιατί ενώ είναι και πυκνό κατοικημένη περιοχή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα