dimitris_ts1 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Εδώ και λίγες μέρες άρχισα να έχω fps drops στα παιχνίδια. Η κάρτα μου είναι μία gtx 960 4gb. Για παράδειγμα από εκεί που έπαιζα με 70 περίπου fps το rainbow six siege πλέον πέφτει στα 30 ορισμένες φορες. Άνοιξα το msi afterburner και είδα ότι το gpu usage είναι 99% ενώ οι θερμοκρασίες είναι φυσιολογικές 50- 63 ενώ παιζω. Έβαλα τους τελευταίους drivers και έκανα scan με malware bytes αλλά κανένα από τα δύο δεν είχε αποτελεσμα. Τι μπορώ να κάνω για να διορθωθεί ? Επεξ/σία 1 Απριλίου 2017 από dimitris_ts1
ZELOMOTH Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Για αρχη κοιτα τι αλλο τρεχει στο παρασκηνιο και για πες σε τι αναλυσεις παιζεις..
dimitris_ts1 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Παιζω σε 2560x1080 και στο παρασκηνιο τρεχοθν διαφορα.τωρα αν θες κατι συγκεκριμενο δεν ξερω
Ihavetheanswers Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δεν καταλαβαίνω. Το CPU usage φτάνει το 99%; Τι τρέχεις που τερματίζει τον 6700; Εκτός αν εννοείς GPU usage;
dimitris_ts1 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 πω συγνωμη για το λαθος gpu εννοουσα. το διορθωνω και πανω
Andri3 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Αν είσαι σε windows 10 δες αυτό το video Site: fps drop . Επίσης, έχω ακούσει ότι αυτό το πρόβλημα το προκαλεί και αν έχεις ενεργοποιημένο το xbox. Οπότε καλύτερα να απεργοποιήσεις αυτό πρώτα και μετά κάνε τις ρυθμίσεις στο registry.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα