Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπότε με βάση του fulgore το παράδειγμα το δικό σου βαριά βαριά 130-140€

Αν το xiaomi ολοκαίνουργιο σφραγισμένο έχει 179-199€ με καλύτερα κιόλας χαρακτηριστικά

Δημοσ.

Τελικα παιδια το πουλησα 250ευρω μαζι με το iphone 6s 16gb μ αλλα 220ευρω αυτο πηγε οποτε εχω βγαλει κατι της.
Χερομαι επειδη εδω δεν ειναι Ελλαδα αλλα Κυπρος και στην Κυπρο αν ενδιαφερονται σοβαρα πληρωνουν.

Δημοσ.

Τελικα παιδια το πουλησα 250ευρω 

Χαιρομαι που οντως βρηκες ατομο να το πουλησεις τοσο. Το γεγονος οτι θα ζουσα να δω ατομο να δινει περισσοτερα χρηματα για το nexus 6 εν ετη 2017 σε σχεση κιολας με το Iphone 6s πραγματικα με ξεπερνα.

Αλλωστε ειναι γνωστο οτι δυστηχως υπαρχουν αρκετα κοροιδα στην αγγελιες που τσιμπανε :(

Οπότε με βάση του fulgore το παράδειγμα το δικό σου βαριά βαριά 130-140€

Αν το xiaomi ολοκαίνουργιο σφραγισμένο έχει 179-199€ με καλύτερα κιόλας χαρακτηριστικά

Δεν ξερω αν το xiaomi ειναι πανω κατω στα ιδια με το nexus στις καμερες,και το nexus εχει παρει την τελευταια αναβαθμιση αλλα σε ολα ειναι οπως το εγραψα.

Δημοσ.

Εγω παντως σου δινω s7 edge silver 4 μηνων και 200 ευρω για s8+ αν ενδιαφερεσαι.αντε να πληρωσω και τα μεταφορικα.επειδη μαλλον θα το πουλησεις και αυτο μετα απο καμια εβδομαδα απλα στο λεω να με εχεις υποψιν.

Δημοσ.

Εγω παντως σου δινω s7 edge silver 4 μηνων και 200 ευρω για s8+ αν ενδιαφερεσαι.αντε να πληρωσω και τα μεταφορικα.επειδη μαλλον θα το πουλησεις και αυτο μετα απο καμια εβδομαδα απλα στο λεω να με εχεις υποψιν.

Το S7 - S7 Edge Note 4 και LG G4 που εχω δεν θα τα δωσω αυτα με την καμμια επειδη εφτασα το ποσο που ηθελα τα αλλα θα τα βαλω απο την τσεπη μ αλλα περιμενω πρωτα να ρθη να το δω απο κοντα αν ολα ειναι καλα και μετα θα το αγορασω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...