bikey77 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Έχω ένα Redmi Note 4 2/16GB και ενώ δεν έχω ιδιαίτερα πολλές εφαρμογές στο κινητό πέρα από τις συνηθισμένες, εντούτοις μου έχει μείνει μόλις 1.5 GB διαθέσιμο στην εσωτερική μνήμη από τα συνολικά 11+ που είναι ελεύθερη αρχικά. Εννοείται πως φωτό, βίντεο & μουσική είναι όλα στην SD (Samsung 64GB evo class 10) και επίσης έχω κάνει clean cache, deep clean κλπ κλπ. Στις Ρυθμίσεις > Storage βλέπω 6.5GB ως Other Data χωρίς ωστόσο να μπορώ να καταλάβω τι πιάνει τόσο πολύ χώρο. Στο προηγούμενο κινητό μου είχα ακολουθήσει τη γνωστή -σε αρκετούς- μέθοδο της δημιουργίας δύο partitions στην SD και με το Adoptable Storage feature που εισήγαγε το Android 6.0 Marshmallow, είχα κάνει adopt ένα μέρος της SD ως εσωτερική μνήμη. Η συσκευή, δηλαδή, συνυπολόγιζε πλέον ως εσωτερικό χώρο, το σύνολο του χώρου της συσκευής και του τμήματος της SD που είχα ορίσει ως adoptable. Κάτι αντίστοιχο αναζητώ εδώ και λίγες μέρες και για το Xiaomi μου αλλά δε βρίσκω αρκετές ή χρήσιμες πληροφορίες. Υπάρχει τελικά η δυνατότητα αυτή; Αν ναι, υπάρχει κάπου καποιος οδηγός; Αν όχι, πως μπορώ να ξεπεράσω το διαρκές - από ένα σημείο και έπειτα- πρόβλημα της χαμηλής εσωτερικής μνήμης; Πως την παλεύτε εσείς γενικότερα με το θέμα αυτό; Είναι τελικά λάθος επιλογή το 2/16 για ένα MIUI-based κινητό;
saruman123 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Αν είναι ρουταρισμενο υπάρχει λύση. http://www.insomnia.gr/topic/599872-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7-%CE%BC%CE%BD%CE%AE%CE%BC%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-%CF%83%CE%B1/?fromsearch=1
JOHNATELO Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μεγάλο χώρο καταλαμβάνουν τα back up αρχεία καθώς και εφαρμογές τύπου VSCO που αποθηκεύουν τις εικόνες σε ξεχωριστούς φακέλους. Και μην ξεχνάς πως σε κάθε ενημέρωση που κάνει το κινητό σου κατεβάζει περίπου 800mb την νέα ρομ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα