Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους.

πλεον ολες οι καρτοκινητες με καθε ανανεωση χρονου ομιλιας ολο και καποιο δωρο-μπονους σου δινουν.. λεπτα, μηνυματα, ή ΜΒ. καποιες φορες και 2 απ'αυτα. ετσι λοιπον, εχω φτασει στο σημειο να εχω σε βονταφον και γουιντ 20-30 ευρω καμια φορα. εχει κανεις καμια ιδεα αν μπορω να τα κανω κατι;

πως ειναι ας πουμε τα 5ψηφια νουμερα για προσκλησεις απο ραδιοφωνα; ή για δωρεες σε μκο;

υπαρχει κατι αλλο που μπορω να πληρωσω με αυτα; αν μπορουσα να τα φορτωσω στο playstore θα ηταν φανταστικο, αλλα απ ο,τι ειδα δε γινεται.

Δημοσ.

Εχω και εγω το ίδιο θέμα μιας και εχω την κάρτα νέων. Παλαιότερα ξοδευα τα μπονουσ Σε παιχνιδια που συνήθιζα να παίζω. Χθες έπεσε στην αντίληψη μου οτι γίνεται να κανεις αγορές μέσω κάρτας στο kinguin αλλα για πράγμα το οποίο κόστιζε γύρω στα 50 λεπτά ο φόρος ήταν 2.20~ για πραγματα μεγαλύτερης αξίας δεν είδα.

Δημοσ.

καταλαβα... δε το βλεπω να βρισκουμε ακρη δηλαδη. εριξα και μια ματια στο kinguin αλλα απ ο,τι ειδα ειναι μονο για παιχνιδια.. ή κανω λαθος; ειχα την ελπιδα πως θα υπηρχε καποιος τροπος για αγορες μεσω κινητου ή φορτιση χρεωστικης καρτας ή για αγορες σε playstore... αλλα μπααα :/ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...