DJTaurus Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Βλεπω και ξαναβλεπω το βιντεο του Maio Odyssey και εχω παθει ζημια. Και δεν έχεις δει τίποτα ακόμα..... ποτε μου δεν περίμενα ότι θα ξεπεραστούν σε design leven τα Galaxy... https://www.youtube.com/watch?v=4g1tMlq_uL4 https://www.youtube.com/watch?v=IfAjQBTSw3A 2
JohnVani18 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δωρεάν τα παιχνίδια της Rare μέσω του mixer
NickTG Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μία μέρα μετά και το μεγαλύτερο τεχνολογικό site στην Ελλάδα ακόμα δεν έχει άρθρο για την παρουσία της Nintendo στην Ε3. 3
dreamkiller777 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μία μέρα μετά και το μεγαλύτερο τεχνολογικό site στην Ελλάδα ακόμα δεν έχει άρθρο για την παρουσία της Nintendo στην Ε3. Ε αν δεν πληρωθει το μεγαλυτερο τοτε ποιος; Τζαμπα διαφημιση δεν κανει κανενας οταν ειναι στη κορυφη! 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μία μέρα μετά και το μεγαλύτερο τεχνολογικό site στην Ελλάδα ακόμα δεν έχει άρθρο για την παρουσία της Nintendo στην Ε3. Ε αν δεν πληρωθει το μεγαλυτερο τοτε ποιος; Τζαμπα διαφημιση δεν κανει κανενας οταν ειναι στη κορυφη! Αν δουλεύουν έτσι μόνο δεν το ξέρω. Αντί να μένετε σε αυθαίρετα συμπεράσματα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον διαχειριστή του forum αν έχετε παράπονα από το πώς λειτουργεί το news section. Επίσης, έχετε την εναλλακτική να γράψετε εσείς την είδηση στο news lobby και, από όσο γνωρίζω, μπορεί να μεταφερθεί αυτόματα στην κεντρική σελίδα αν λάβει ικανό αριθμό ψήφων στις 2 πρώτες μέρες.
dreamkiller777 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Τα αλλα δυο τα εγραψε ο hal γιατι να τα γραψουμε εμεις; reviewers δεν ειμαστε. 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Γιατί δεν χρειάζεται να είναι κανείς reviewer για να κάνει μια σύνοψη μιας παρουσίασης, ειδικά αν βασιστεί σε κείμενο από πηγές που ήδη έχουν κάνει αυτή τη σύνοψη (προφανώς συμπεριλαμβάνοντας και αναφορές/ links σε αυτές τις πηγές).
NickTG Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Αντί να μένετε σε αυθαίρετα συμπεράσματα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον διαχειριστή του forum αν έχετε παράπονα από το πώς λειτουργεί το news section. Επίσης, έχετε την εναλλακτική να γράψετε εσείς την είδηση στο news lobby και, από όσο γνωρίζω, μπορεί να μεταφερθεί αυτόματα στην κεντρική σελίδα αν λάβει ικανό αριθμό ψήφων στις 2 πρώτες μέρες. Δεν βλέπω κάποιο συμπέρασμα στα posts μου και δη αυθαίρετο. Μία θλιβερή διαπίστωση μόνο. Άλλωστε δεν μιλάμε για μερικές ώρες μετά που γράφτηκε το θέμα της Sony για παράδειγμα αλλά για μια μέρα και κάτι αυτή τη στιγμή.
dreamkiller777 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Γιατί δεν χρειάζεται να είναι κανείς reviewer για να κάνει μια σύνοψη μιας παρουσίασης, ειδικά αν βασιστεί σε κείμενο από πηγές που ήδη έχουν κάνει αυτή τη σύνοψη (προφανώς συμπεριλαμβάνοντας και αναφορές/ links σε αυτές τις πηγές). Ειναι σαν να μου λες εγω που αγοραζω μια εφημεριδα να κατσω να γραψω γιαυτην. Μετοχες προσωπικα δεν εχω. για να το κανω. Ειναι μεγαλο φαουλ για το site παντως. 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δεν βλέπω κάποιο συμπέρασμα στα posts μου και δη αυθαίρετο. Μία θλιβερή διαπίστωση μόνο. Άλλωστε δεν μιλάμε για μερικές ώρες μετά που γράφτηκε το θέμα της Sony για παράδειγμα αλλά για μια μέρα και κάτι αυτή τη στιγμή. ok. Υποθέτω ότι καταλαβαίνεις που πήγαινε το αυθαίρετο συμπέρασμα στα quotes που μπήκαν παράθεση. Ειναι σαν να μου λες εγω που αγοραζω μια εφημεριδα να κατσω να γραψω γιαυτην. Μετοχες προσωπικα δεν εχω. για να το κανω. Ειναι μεγαλο φαουλ για το site παντως. Όχι δεν είναι καθόλου σαν να σου λέω αυτό. Και βλέπω αρκετά φάουλ στην παραπάνω λογική σου. Σε κάθε περίπτωση αυτή η συζήτηση σταματάει εδώ. Αν υπάρχουν παράπονα για το πώς λειτουργεί το news section του forum μπορείτε να απευθυνθείτε στο διαχειριστή. Αν θέλετε να τη συνεχίσετε μαζί μου (αν και δεν βλέπω το νόημα) τότε συνεχίζουμε με pms. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=Zl_D0ZL9L-Q
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα