ikaruga24 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Γενικά η παρουσίαση της Sony δεν είχε καμιά σχέση με τις 2 προηγούμενες χρονιές αλλά προσωπικά εμένα μου άρεσε παρά το γεγονός ότι μόλις δυο παιχνίδια είναι για εμένα εκ πρώτης όψεως. Το remake του Shadow of the colosus και το remake του Monster Hunter όπου και τα δυο ήταν εκπλήξεις . Ειδική αναφορά θα κάνω στο spiderman που φαίνεται επιτέλους μια καλή επιστροφή του ήρωα μετά το φιάσκο των προηγούμενων. Δεν μου αρέσει καθόλου το νέο God of war, ήταν που ήταν ένα ρηχό hack and slash (αν και διασκεδαστικό για το όσο κρατούσε για μια φορά που θα το έπαιζες) αλλά πλέον με τη νέα κάμερα από πίσω η επιφάνεια του combat system έχει τρύπες διαμετρήματος .50mm + "σοβαρεύουν" την ιστορία για κάποιο ανεξήγητο λόγο. Τα υπόλοιπα ήταν καλά και ωραία και αναμενόμενα. Γενικά ήταν πολύ "μετρημένη" παρουσίαση. 2
Vassilis_24 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Επιτέλους Ubi ! Beyond good and evil 2 ! Noμίζω ότι θα το βγάλουν απλά για να βγει. Δεν έχει καμία σχέση με το αρχικό, θα'ναι πρίκουελ και καλά, οπότε ούτε τη Τζέιντ δε θα'χει, ούτε κι έχει σχέση με το τρέιλερ που μας είχαν παρουσιάσει αρχικά που θα συνέχιζε την ιστορία, άλλαξε και το στούντιο. Ωραία γραφικά, μπορεί να είναι και το παιχνίδι ωραίο, δε θα έχει σχέση όμως με το παιχνίδι που ξέραμε, όπως φαίνεται...
JohnTehGreek Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μόλις ξύπνησα και έκανα ένα Recap από την Ε3 της Sony. Απογοήτευση τεραστίων διαστάσεων που δεν υπήρχε η From Software. Έδειξε μερικά καλά παιχνίδια αλλά 9 στα 10 είναι για το 2018, άντε περίμενε. Όπως και να έχει για εμένα την Ε3 την κέρδισε η Ubi με το Beyond Good and Evil 2
mansa2k Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέχρι τώρα η Ε3 μέτρια προς καλή. Η ΕΑ έδειξε τα αναμενόμενα πέρα από το Anthem.Η MS με κούρασε με τις "αποκλειστικότητες" της και η τιμή του xbox one x χτύπησε άσχημα.H Bethesda αναμενόμενα επίσης.Η Ubi ξεχώρισε κάπως μετά την μονοτονία των προηγούμενων. Λιτή και to the point παρουσίαση, εμένα τουλάχιστον δεν με κούρασε και τόσο. Το Beyond Good & Evil 2 ήταν καλή έκπληξη αλλά δεν είδαμε καθόλου gameplay. Η Sony, όπως και άλλοι, θα μπορούσε να είχε περιοριστεί σε ένα digital event. Έλειπαν αρκετοί τίτλοι αλλά και πάλι οι περισσότεροι θα κυκλοφορήσουν το 2018 επομένως το 2017 παραμένει κενό από αποκλειστικότητες. Το μόνο που ξεχώρισα από Ιαπωνικές εταιρίες είναι το ΜΗ World που θα κυκλοφορήσει και σε xbox1 αλλά όπως και να έχει θα κάνει ζημιά στην Ιαπωνία και στην Ν. Βέβαια η προτίμηση της Ιαπωνικής αγοράς στον συγκεκριμένο τίτλο είναι λόγω της φορητότητας αλλά θα το δούμε και στην πράξη. Η Sony έχει και άλλες εκθέσεις αργότερα (Tokyo Game Show και την PlayStation Experience τον Δεκέμβριο) επομένως κράτησαν υλικό για αργότερα. Εξάλλου το xbox one x στα $500 δεν πρόκειται να τους δημιουργήσει πρόβλημα. Tα ports καλά κρατούν... Τα αναμενόμενα δεν σημαίνει και κάτι κακό απλά περιμένω και κάτι φρέσκο/καινούργιο για να σπάει η μονοτονία.
Prospector8 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 To xxboxonexx δεν εινα προβλημα η τιμη του (μιας και ειναι ΑΡΚΕΤΑ δυνατη κονσολα) αλλα η απουσια exlusives σε ΑΑΑ τιτλους ωστε να προτιμηθει απο το κοινο (αναφερομαι στο κοινο που εχει σοβαρο pc,γιαυτους που θελουν να παιζουν εκει τα multiplatform παιχνιδια τους τοτε πασο)
ikaruga24 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 To beyond good and evil 2 πρέπει να είμαι ο μοναδικός που "σπάστηκε" με το reveal trailer. Καταρχήν βλέπω τον ίδιο καρκίνο και εδώ που είδα στο Wolvenstein: new colosus που από το πουθενά εμφανίζεται μια black queen mama με μουσική hip-hop tsifteteli dance mix alla arabica και φυσικά στο τέλος η ανατολίτισα για να είμαστε πλέον σε όλο το φάσμα politically correct. Γαμώ τη σαπίλα των sjw και τη σκατοκουλτούρα τους που ποτίζει φαρμάκι το gaming μας και δεν αφήνει τους developers να φτιάξουν πραγματικά αυτό που γουστάρουν. Είμαι βέβαια από αυτούς που αν το παιχνίδι είναι καλό θα τα παραβλέψω όλα αυτά τα politically correct σκουπίδια και θα περάσω στην ουσία αλλά επειδή δεν είδαμε τίποτα από το παιχνίδι δυστυχώς η "γεύση" που μου μένει στο στόμα είναι αυτή της αηδίας. Αποκρουστικό για τα γούστα μου θα έλεγα. 2
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Συμφωνώ κάργα. Για μένα το Beyond Good and Evil 2 -έπρεπε να- είναι must-play τίτλος. Αν δεν είχα X1 θα αγόραζα κονσόλα μόνο και μόνο για αυτόν τον τίτλο. Αλλά μετά από αυτό το τρέιλερ δεν ξέρω, μου έμεινε πικρή γεύση στο στόμα. Φουλ πολιτικορεκτίλα και φουλ στα μπινελίκια για ξεκάρφωμα. Κρίμα να κινηθεί σε τέτοιους ρυθμούς το τελικό αποτέλεσμα. Το πρώτο game είχε απίστευτο βάθος και ήταν έπος με όλη τη σημασία της λέξης.
Hapatingo Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μια λίγο άσχετη ερώτηση, επειδή έχω να ασχοληθώ με κονσόλες από το playstation 1. Στα xbox και playstation τα παιχνίδια πως τα αγοράζεις? Τα αγοράζεις ένα ένα ψηφιακά ή γίνεσαι μέλος και παίζεις όσα θες με μηνιαία συνδρομή?
Alithinos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Κάποιοι λέγανε πως η παρουσίαση της Bethesda ήταν κακή... Η Nintendo ανακοινώνει παιχνίδια για τα οποία δεν έχει καν ένα concept art, αλλά μόνο λογότυπα... Κάτι ήξερε η Devolver Digital όταν μίλαγε για Earliest Access!
JohnVani18 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Θέλετε "νικητή" Ε3; https://www.youtube.com/watch?time_continue=42&v=nFbDmTjS_MI 3
Alithinos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Θέλετε "νικητή" Ε3; https://www.youtube.com/watch?time_continue=42&v=nFbDmTjS_MI δεν έχουν καν μια εικόνα του παιχνιδιού. ανακοινώνουν παιχνίδια που δεν υπάρχουν με λογότυπα. :-D πέρα απ το αστείο της φάσης, προσωπικά νομίζω ότι η φετινή ε3 είναι απ τις χειρότερες των τελευταίων ετών. και για ms, sony, nintendo, bethesda, ubi... Υπήρξαν κάποια ελάχιστα πράγματα που ξεχώρισαν, αλλά το 95% όσων έδειξαν ή ήταν παιχνίδια που ήδη ξέραμε και μερικά έχουν ήδη βγει, ενώ τα άλλα μισά σαβούρες του κιλού... ---------------------- Το Mario Oddyssey μου θυμίζει υπερβολικά τα 3d Sonic που προσπαθώ να ξεχάσω...
ikaruga24 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Το Mario Oddyssey μου θυμίζει υπερβολικά τα 3d Sonic που προσπαθώ να ξεχάσω... Μόνο που το Mario δεν είναι Sonic. Δεν υπάρχει κανένα 3D Mario λιγότερο από απλά σκέτη παιχνιδάρα και επικούρα. Ολα τους. Επίσης μια γρήγορη ματιά στο treehouse τώρα θα σε απαλλάξει από κάθε εικόνα αμφιβολίας. 3
Alithinos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μόνο που το Mario δεν είναι Sonic. Δεν υπάρχει κανένα 3D Mario λιγότερο από απλά σκέτη παιχνιδάρα και επικούρα. Ολα τους. Επίσης μια γρήγορη ματιά στο treehouse τώρα θα σε απαλλάξει από κάθε εικόνα αμφιβολίας. Ναι. Ίσως το περιβάλλον εκείνο στη πόλη με τους 'ανθρώπους' που είναι σχεδιασμένοι με διαφορετικό στυλ να φταίει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα