Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πήγα να βάλω μπροστα το αυτοκίνητο και ενώ γυρίζω το κλειδί το μονο που ακούγεται είναι ένα κλακ 2-3 φορες συνεχομενα. Μπαταρία δεν πιστεύω να είναι γιατί λαμπάκια, φώτα όλα δουλέουν κανονικά.

Τι να φταίει? Μιζα?

Δημοσ.

Αν είναι μπαταρία θα δουλευαν όλα τα φώτα και τα λαμπακια κανονικά? Αφησα και το λαμπάκι της καμπίνας ανοιχτό και γυρνώντας τη μίζα ισα που τρεμοσβήνει. Αν ήταν μπαταρία γυρνώντας τη μίζα δεν θα έπρεπε να σβήνει τελείως?

Δημοσ.
Για να είσαι τόσο σίγουρος μάλλον μπαταρία θα είναι. Παράξενο πάντως, ούτε 2 χρονια δεν την έχω και την πλήρωσα και για καλή (90 ευρώ)

Οπως και να έχει σε ευχαριστω

Δημοσ.

Αν είναι μπαταρία θα δουλευαν όλα τα φώτα και τα λαμπακια κανονικά? Αφησα και το λαμπάκι της καμπίνας ανοιχτό και γυρνώντας τη μίζα ισα που τρεμοσβήνει. Αν ήταν μπαταρία γυρνώντας τη μίζα δεν θα έπρεπε να σβήνει τελείως?

Τα φώτα και τα λαμπάκια χρειάζονται πολύ λιγότερο ρεύμα από τη μίζα, αν η μπαταρία είναι ξελιγωμένη/χαλασμένη το ρεύμα της αρκεί για τα υπόλοιπα αλλά όχι για τη μίζα.

Όχι, γυρνώντας τη μίζα δεν θα έπρεπε να σβήνει τελείως η πλαφονιέρα. Όταν προσπαθώντας να γυρίσεις τη μίζα πέσει πολύ χαμηλά η τάση, τότε σταματάει να δίνει ρεύμα στη μίζα, αυτό ακριβώς είναι και το κλακ που ακούς, είναι το ρελέ που κόβει το ρεύμα της μίζας.

Δημοσ.

αν αφησες το φως της καμπινας ή τα φωτα ανοιχτα ειναι ξεκαθαρα η μπαταρία. Οπως και να εχει τα συμπτώματα που λες ειναι μπαταρία. Βρες καποιον να σε βαλει μπροστα με καλωδια ή jump starter

Δημοσ.

Είτε είναι μπαταρία ή μίζα θες ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων.

Εγώ πάντως ψηφίζω μίζα γιατί την είχα πάθει με παρόμοιο πρόβλημα!

• Like 1
Δημοσ.

Είτε είναι μπαταρία ή μίζα θες ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων.

Εγώ πάντως ψηφίζω μίζα γιατί την είχα πάθει με παρόμοιο πρόβλημα!

Ευχομαι για τον φιλο να κανεις λαθος ...

Ακουστε τι επαθα προ ημερων...Στο αυτοματο Honda CRV αν ο μοχλος δεν παει μπροστα στην θεση P δεν βγαινει το κλειδι απο την μιζα ....Ετσι και εγινε  εσβηνε το αμαξι αλλα το κλειδι δεν εβγαινε κια ηταν στο πρωτο "κλικ" και ετρεχα πανικοβλητος φοβουμενος μιζα στο συνεργειο ... Την προηγουμενη μερα ειχα κρεμασει ενα αρωματικο με λουρακι εκει και το λουρακι δεν αφηνε τιν μοχλο να κουμπωσει στην θεση P !!!

Δημοσ.

Για να είσαι τόσο σίγουρος μάλλον μπαταρία θα είναι. Παράξενο πάντως, ούτε 2 χρονια δεν την έχω και την πλήρωσα και για καλή (90 ευρώ)
Οπως και να έχει σε ευχαριστω

Αν οι ακροδέκτες και οι πόλοι της μπαταρίας σου δεν είναι τίγκα στα άλατα, άρα λύνεις πόλους - καθαρίζεις και επανατοποθετείς) ή πάς για μπαταρία.

Το αν η "καλή" μπαταρία δεν κράτησε ούτε 2 χρόνια, ενδεχομένως να ευθύνεται και το δυναμό σου, αφού μάλλον θα πας σε ηλεκτρολόγο μέτρησέ το και αυτό.

Δημοσ.
Τελικα όπως είπε ο πρώτος φίλος ήταν η μπαταρία.

Το καλο είναι ότι την πήγα σε φιλαράκι ηλεκτρολόγο, την φόρτισε και μου είπε ότι είναι ok, οποτε προς το παρόν τη γλίτωσα..

Σας ευχαριστω όλους που μπήκατε στον κόπο να απαντήσετε.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...