imdenq Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Επειδή θα πάω για ύπνο χωρίς Ξεκλείδωμα ακολούθησε αυτόν τον οδηγό https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14015-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-Flash-Official-Rom-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Mi-PC-Suite-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B1-Xiaomi-%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1/ η επίσημη global είναι η 8.2.2.0(1.5GB)έτσι θα γλιτώσεις την μανουρα του ξεκλειδώματος Eγινε φιλος να σαι καλα. Αν εχω αλλη απορια ισως απαντησω σε αυτο το θεμα. Απλως μια επισημανση... αν θες να περασεις την official global rom, δεν χρειαζεται ξεκλειδωμα bootloader. Απλως αν εχεις: qualcomm cpu, βαζεις το κινητο σε edl mode οπως λενε οι οδηγοι και φλασαρεις με το miflash tool mediatek cpu, βαζεις το κινητο σε fastboot mode και φλασαρεις με το sp flash tool Και σε καθε περιτπωση φλασαρεις την fastboot global official rom, και οχι την recovery rom, αφου το recovery ειναι broken σ' αυτη την buggy rom. Αυτα. Αν το κανω ετσι, θα εχω ελληνικα στο κινητο?
Neo106 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Τα ελληνικα εξαρτωνται απο τη rom, εγω περασα τις τελευταιες εκδοσεις, 8.1.30 στο ενα και 8.1.60 νομιζω και ειχαν κανονικοτατα.
imdenq Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Τα ελληνικα εξαρτωνται απο τη rom, εγω περασα τις τελευταιες εκδοσεις, 8.1.30 στο ενα και 8.1.60 νομιζω και ειχαν κανονικοτατα. Mετα απο ψαξιμο, ειδα πως αυτο που λες δουλευει μονο σε κινητα που εχουν την official rom. Eμενα εχει μια unofficial (8.1.10.0.0) αρα πρεπει αναγκαστικα να παω στο αλλο οδηγο που πρεπει πρωτα να ξεκλειδωσω bootloader.
Ntinaras Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Τι σχέση έχει αυτο το κινητό με το 4Χ!!!!!! Ο σωστός οδηγός είναι του Neo106. Μην δίνεται οδηγούς άσχετους αν δεν γνωρίζετε. φαινεται δεν πηρες χαμπαρι καν τι εγραψα ο ανθρωπος θελει να βαλει την global rom Οχι την custom rom της κοινοτητας ποσταρω το λινκ για το Note 3 Που εχει ακριβως την ιδια διαδικασια. που ειναι το προβλημα σου?
Neo106 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Mετα απο ψαξιμο, ειδα πως αυτο που λες δουλευει μονο σε κινητα που εχουν την official rom. Eμενα εχει μια unofficial (8.1.10.0.0) αρα πρεπει αναγκαστικα να παω στο αλλο οδηγο που πρεπει πρωτα να ξεκλειδωσω bootloader. Εγραψα πιο πανω οτι εχω περασει official global fastboot rom, σε ακριβως ιδια περιπτωση με κινητα με τις bugαρισμενες rom που φορουσαν απο κινα. Χωρις να ξεκλειδωσω τον bootloader, με τη μεθοδο του edl στο 1 και στο αλλο θετοντας το σε fastboot mode. Και συγκεκριμενα σε redmi note 3 pro με qualcomm, και redmi note 4 με mediatek. Πως αλλιως να το γραψω δεν ξερω για να το καταλαβετε. Ο bootloader πρεπει να ξεκλειδωθει για unofficial-custom roms οπως πχ τις ελληνικες απο το miui.gr. Επειδή θα πάω για ύπνο χωρίς Ξεκλείδωμα ακολούθησε αυτόν τον οδηγό https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14015-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-Flash-Official-Rom-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Mi-PC-Suite-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B1-Xiaomi-%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1/ η επίσημη global είναι η 8.2.2.0(1.5GB)έτσι θα γλιτώσεις την μανουρα του ξεκλειδώματος Αυτο που του λες δε θα δουλεψει για το recovery δε δουλευει σε αυτες τις bugαρισμενες ρομ(βγαζει μονιμα το εικονιδιο να φορτισεις το κινητο). Πρεπει να το κανει σε fastboot mode...
imdenq Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Εγραψα πιο πανω οτι εχω περασει official global fastboot rom, σε ακριβως ιδια περιπτωση με κινητα με τις bugαρισμενες rom που φορουσαν απο κινα. Χωρις να ξεκλειδωσω τον bootloader, με τη μεθοδο του edl στο 1 και στο αλλο θετοντας το σε fastboot mode. Και συγκεκριμενα σε redmi note 3 pro με qualcomm, και redmi note 4 με mediatek. Πως αλλιως να το γραψω δεν ξερω για να το καταλαβετε. Ο bootloader πρεπει να ξεκλειδωθει για unofficial-custom roms οπως πχ τις ελληνικες απο το miui.gr. Τοτε υποθετω θα δοκιμασω κι εγω αν θα δουλεψει ετσι.
chios Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Neo106 έχεις δίκιο αυτές τις μέρες έκανα την διαδικασία για ένα Kenzo κατέβασα fastboot rom και την πέρασα με miflash απλά για να μπει το κινητό σε edl και να μπορεί το miflash να δουλέψει, κάπου βρήκα ένα έτοιμο σκριπακι το έτρεξα και το τηλέφωνο γύρισε σε edl. Θέλει κανένα 10 λεπτο για να ανοίξει το τηλέφωνο μετά το flash 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα