Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, αγορασα ενα Xiaomi redmi note 4x απο Κινα και ειδα πως δεν εχει την official global rom. Αρχικα να ρωτησω, εκτος απο μερικα bugs στα ελληνικα που παρατηρησα, τι αλλη διαφορα υπαρχει με την official global rom? Θα παιρνω ολα τα updates κτλπ? Αξιζει να προσπαθησω να βαλω την οφισιαλ γκλομπαλ ρομ στο κινητο? Αν ναι μπορει καποιος να μου στειλει ενα βιντεο ή εναν οδηγο για να το κανω σωστα χωρις να χαλασω καινουριο κινητο? Ευχαριστω εκ τον προτερων

Δημοσ.

Δε θα παιρνει updates. Περαν απο οτι μπορει να εχει malware μεσα, θα εχει παντα bugs που δε θα λυθουν.

Για οδηγους διαφορους εχει στο ελληνικο miui forum:

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/24449-Flash-%CE%A4%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%81%CE%BF%CE%BC-%CF%83%CF%84%CE%BF-Redmi-Note-4X-MIDO/

Πρωτα τσεκαρε τι cpu εχει το κινητο qualcomm η mediatek και αναλογως προχωρας.

Δημοσ.
Τι σχέση έχει αυτο το κινητό με το 4Χ!!!!!!

Ο σωστός οδηγός είναι του Neo106.

Μην δίνεται οδηγούς άσχετους αν δεν γνωρίζετε.

• Like 1
Δημοσ.

Δε θα παιρνει updates. Περαν απο οτι μπορει να εχει malware μεσα, θα εχει παντα bugs που δε θα λυθουν.

Για οδηγους διαφορους εχει στο ελληνικο miui forum:

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/24449-Flash-%CE%A4%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%81%CE%BF%CE%BC-%CF%83%CF%84%CE%BF-Redmi-Note-4X-MIDO/

Πρωτα τσεκαρε τι cpu εχει το κινητο qualcomm η mediatek και αναλογως προχωρας.

Φιλε να σαι καλα. Θα ακολουθησω αυτο τον οδηγο. 

Δημοσ.

Τι σχέση έχει αυτο το κινητό με το 4Χ!!!!!!

Ο σωστός οδηγός είναι του Neo106.

Μην δίνεται οδηγούς άσχετους αν δεν γνωρίζετε.

Εχω την εντυπωση οτι εχει 2 εκδοσεις, μια με τον qualcomm 625 και μια με τον mediatek x20... γι αυτο ειπα ας δει πρωτα ποια cpu εχει.

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε να σαι καλα. Θα ακολουθησω αυτο τον οδηγο.

Φίλε μου σε αυτά τα κινητά ΠΑΝΤΑ θα ακολουθείς τους σωστούς οδηγούς και ιδικά κάποιος που δεν ξέρει.

Ότι χρειαστείς θα πας στην κοινότητα της Xiaomi.

Εχω την εντυπωση οτι εχει 2 εκδοσεις, μια με τον qualcomm 625 και μια με τον mediatek x20... γι αυτο ειπα ας δει πρωτα ποια cpu εχει.

Το Xiaomi Redmi Note 4 έχει το Helio 20 αν αυτό λες ?

Το 4Χ είναι άλλο με τον 625 εγώ έτσι τα ξέρω

Τα δύο πρώτα είναι ίδια απλώς οι Κινέζοι το λένε 4Χ

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8580&idPhone2=8531&idPhone3=8291

• Like 1
Δημοσ.

Απλως μια επισημανση... αν θες να περασεις την official global rom, δεν χρειαζεται ξεκλειδωμα bootloader. Απλως αν εχεις:

qualcomm cpu, βαζεις το κινητο σε edl mode οπως λενε οι οδηγοι και φλασαρεις με το miflash tool

mediatek cpu, βαζεις το κινητο σε fastboot mode και φλασαρεις με το sp flash tool

Και σε καθε περιτπωση φλασαρεις την fastboot global official rom, και οχι την recovery rom, αφου το recovery ειναι broken σ' αυτη την buggy rom. Αυτα.

Δημοσ.

Απλως μια επισημανση... αν θες να περασεις την official global rom, δεν χρειαζεται ξεκλειδωμα bootloader. Απλως αν εχεις:

qualcomm cpu, βαζεις το κινητο σε edl mode οπως λενε οι οδηγοι και φλασαρεις με το miflash tool

mediatek cpu, βαζεις το κινητο σε fastboot mode και φλασαρεις με το sp flash tool

Και σε καθε περιτπωση φλασαρεις την fastboot global official rom, και οχι την recovery rom, αφου το recovery ειναι broken σ' αυτη την buggy rom. Αυτα.

φιλος στον οδηγο που μου εστειλες λεει πως πρεπει να ειναι ξεκλειδωμενο το bootloader. Εσυ γιατι μου λες πως δεν χρειαζεται?

Δημοσ.

φιλος στον οδηγο που μου εστειλες λεει πως πρεπει να ειναι ξεκλειδωμενο το bootloader. Εσυ γιατι μου λες πως δεν χρειαζεται?

Σωστά τα λέει, για official global το ξεκλειδωνεις.
  • Like 1
Δημοσ.

Σωστά τα λέει, για official global το ξεκλειδωνεις.

Οκ απλα θα κανω ακριβως αυτα που λεει ο οδηγος. Επισης οταν παταω πανω στο developer rom μου βγαζει αρκετα να κατεβασω. Εγω υποθετω κατεβασω την πιο καινουρια version?

Δημοσ.

Εγω εχω περασει μια χαρα και για τις 2 περιπτωσεις rom με κλειδωμενο boot. Ομως δεν ηταν απο muii hellas, ηταν official απο το site της xiaomi. Και δουλευουν ολα μια χαρα.

Δημοσ.

Πρώτου κάνεις οτιδήποτε θέλω μια φώτο να δω την rom που φοράει

Εγω εχω περασει μια χαρα και για τις 2 περιπτωσεις rom με κλειδωμενο boot. Ομως δεν ηταν απο muii hellas, ηταν official απο το site της xiaomi. Και δουλευουν ολα μια χαρα.

Ξέρω τη λες αυτό θέλω να τσεκαρω με αυτό που του είπα μόλις τώρα.
Δημοσ.

Διαβαζω τωρα τον οδηγο πριν το επιχειρησω. Το μονο πραγματακι που δεν καταλαβα ειναι σε ενα σημειο που λεει 

Συνεχίζουμε με την εγκατάσταση του αρχείου που μόλις αντιγράψαμε..
Δίνουμε
fastboot flash recovery twrp_mido_3.1.0-0_orange.img

Δηλαδη εγω θα γραψω ολο αυτο στο cmd?

Δημοσ.

Επειδή θα πάω για ύπνο χωρίς Ξεκλείδωμα ακολούθησε αυτόν τον οδηγό https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14015-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-Flash-Official-Rom-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Mi-PC-Suite-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B1-Xiaomi-%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1/ η επίσημη global είναι η 8.2.2.0(1.5GB)έτσι θα γλιτώσεις την μανουρα του ξεκλειδώματος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...