Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλοι μου εχω εναν σταθερο καπου με intel core 2 cpu 6300 1.86ghz 1gb ram κ λεω να το αναβαθμισω καπως κ να του βαλω αλλο 1gb ram

Αναρωτιόμουν εαν μπορω να βαλω windows 10... Η εστω 7.μπορει καποιος να μου δωσει μια γνωμη; ευχαριστώ 

Δημοσ.

Ναι, μπορείς να βάλεις Windows 10.

Και ναι, τα Windows 10 θα επιλέξεις να βάλεις, καθώς είναι τα μόνα που υποστηρίζονται από την Microsoft.

Εάν μπορεί να πάρει και περισσότερη RAM η μητρική, κάντο. Είναι αρκετά λίγα τα 2GB.

Δημοσ.

Πρόσφατα είδα notebookάκι με 1GB RAM και επεξεργαστή Celeron, τεχνολογία του 2010, να τρέχει windows 7 απροβλημάτιστα..

αν το μόνο που κάνεις είναι να ανοίγεις το notepad, τότε ναι τρέχει αποβλημάτιστα.

2 Netbooks έχω, ένα με 1GB κι ένα με 2GB

• Like 2
Δημοσ.

αν το μόνο που κάνεις είναι να ανοίγεις το notepad, τότε ναι τρέχει αποβλημάτιστα.

2 Netbooks έχω, ένα με 1GB κι ένα με 2GB

Αυτό που είδα ήταν κυρίως για παρουσιάσεις σε αίθουσες διδασκαλίας με powerpoint και παρουσίαση βίντεο. Επιπλέον επεξεργασία με Word(2007) διαφόρων αρχείων. Δεν είχε πρόβλημα όσο το είδα. Γενικά και σε ΤΕΙ τέτοια κυκλοφορούν και δουλεύουν με Windows 7.(πολλά αναβαθμισμένα όμως με 2GB RAM)

Δημοσ.

Σε παρόμοιο μηχάνημα (Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz με 2GB RAM και 500GB σκληρό) έβαλα πρόσφατα Windows 10 32bit και τρέχουν ικανοποιητικά, για απλές εργασίες δεν έχει πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Μη βαλεις τα 10, ειναι μεγα λαθος. Τα πιο σταθερα και ελαφρια windows μετα τα xp, ειναι τα 7. Τα 10 τρεχουν πολλα προγραμματα στο background και δεν ειναι τοσο σταθερα, ακομα. Επισης, πιο ευκολα θα βρεις drivers για τα windows 7, παρα για τα windows 10. Για αναβαθμιση, θα σου προτεινα τουλαχιστον 4 GB ram, αν εχεις ddr3. Αν εχεις ddr2, επειδη η 4αρα εινα ακριβη, μπορεις να βαλεις αλλο 1 ή αλλα 2, τα οποια ειναι σχετικα φτηνα. Κατι τελευταιο, αν ειναι παλιο το λαπτοπ, στα windows 10 θα εχεις μεγαλο προβλημα με τη χρηση του δισκου, οποτε προσεχε το.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι εγω το θελω αποκλειστικά μονο για σερβίρισμα

Δηλαδή;

Αν έλεγες "σερφάρισμα" θα το καταλάβαινα αλλά το "σερβίρισμα" σημαίνει πολλά πράγματα (file server, web server, set-top box, media center, δίσκος σερβιρίσματος :) κτλ).

Δημοσ.

Χαχα.... Σερφαρισμα εννοω με συγχωρείτε. Ο υπολογιστής δεν ειναι λαπτοπ παντως αλλα σταθερος.

Απο κει κ περα νομιζω ειναι καλυτερα να βαλω win7 σωστα; τα 32bit αναγνωριζουν μεχρι κ 4gb?...μηπως θα υποστηρίζει 64bit?και εαν ναι εχει νοημα;

Ps:επισης για εναν περιεργο λογο ενω εχω στο κινητο ιντερνετ στο σταθερό δεν εχω. Ενω μου λεει οτι ειμαι συνδεμένος πολες φορες στον explorer μου λεει οτι δεν εχω ιντερνετ. Εκανσ ξανά εγκατάσταση το usb wifi αλλα παλι τα ιδια. Γι αυτο κιολας λεω να κανω κανένα φορματ κ μια μινι αναβαθμιση μπας κ στρωσει. Θα στρωσει ομως;

Δημοσ.

Όπως και να 'χει, με 1gb δεν πας πουθενά, οπότε θα πρέπει να πάρεις μνήμη αν θέλεις να πας σε νεότερο λειτουργικό.

Δες τι τύπου είναι η μνήμη (το γράφει πάνω στο ταμπελάκι της μνήμης, π.χ. pc2 10600 ή pc3 κτλ) και δε πόσο κοστίζουν. Από ebay μπορείς να βρεις φθηνές μνήμες και αν μπορείς πάνω για 4gb (2+2 για να δουλεύουν dual channel).

Από λειτουργικό, θα έλεγα 10άρια 64bit αν βάλεις (ή έχεις σκοπό να βάλεις) 4gb ram. Αλλά και με δύο να μείνεις πάλι 10άρια 64bit προτείνω. Τα 7άρια μόνο αν έχεις συσκευές που δε δουλεύουν με τα 10άρια.

Δημοσ.

Ναι, μπορείς να βάλεις Windows 10.

Και ναι, τα Windows 10 θα επιλέξεις να βάλεις, καθώς είναι τα μόνα που υποστηρίζονται από την Microsoft.

Εάν μπορεί να πάρει και περισσότερη RAM η μητρική, κάντο. Είναι αρκετά λίγα τα 2GB.

Fixed.

Έπεσες σε ΖΟΝΚ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...