thanasiskg Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Γεια σας εχω το lg g2 και μετα απο μια πρωτη χαλασαν τα pixel και βγαζει διαφορα σχεδια το touch δεν εχει κανενα θεμα ουτε υπαρχει καποια ρογμη , ποιο θα ηταν το κωστος να το φτιαξω ?? θα μπορουσα να βρω την οθονη απο εξωτερικο ??
fotislado Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Απο το λιγο που το εψαξα το βρηκα 35 ευρω.υπολογισε και 5-10 ευρω για μεταφορικα.ξερεις ομως να την αλλαζεις μονος σου;
thanasiskg Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μπορεις να μου στειλεις λινκ? Επισης ει αι η γνήσια??ελπιζω να βρω καποιον που θα μπορει να μου την αλλάξει
fotislado Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μπες στο ebay και θα την βρεις.εαν δεν βρεις καποιον φιλο να στην αλλαξει χωρις λεφτα δεν αξιζει.εαν ειναι να σου φτασει 70-80 ευρω καλυτερα βαλε ακομα 50 και παρε καινουριο κ καλυτερο.
thanasiskg Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 στο ebay εχω βρει πολλες αλλα δεν παιζει να ειναι γνησιες , σε ενα μαγαζι μου ειπαν απο εξωτερικο εχει 40 ευρω και απο ελλαδα 75
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα