Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!Βρηκα ενα ρουτερ tp-link archer c50 δωρεαν αλλα το προβλημα ειναι οτι ειναι μονο ρουτερ και οχι μοντεμ. Υπαρχει περιπτωση να το χρησιμοποιησω στην adsl συνδεση μου σπιτι με καποιο τροπο? Η χρειαζεται οπωσδηποτε μοντεμ για να δουλεψει? ΕΙμαι ψιλο ασχετος με τετοια θεματα για αυτο ρωταω. Αξιζει να αγορασω μοντεμ η να αγορασω καινουριο ρουτερ που να ειναι και μοντεμ?

Δημοσ.

Καλησπερα!Βρηκα ενα ρουτερ tp-link archer c50 δωρεαν αλλα το προβλημα ειναι οτι ειναι μονο ρουτερ και οχι μοντεμ. Υπαρχει περιπτωση να το χρησιμοποιησω στην adsl συνδεση μου σπιτι με καποιο τροπο? Η χρειαζεται οπωσδηποτε μοντεμ για να δουλεψει? ΕΙμαι ψιλο ασχετος με τετοια θεματα για αυτο ρωταω. Αξιζει να αγορασω μοντεμ η να αγορασω καινουριο ρουτερ που να ειναι και μοντεμ?

ειναι μονο router οποτε θες ενα Modem ή ενα Modem router πριν απο αυτο.διαφοροι τροποι για να γινει η συνδεση αναλογως τι θες να κανεις.ειναι ωραιο ρουτερακι οποτε αν εχεις κανα adsl router μπορεις να βαλεις αυτο να κανει τα παντα.απλα ετσι θα εχεις και τις 2 συσκευες.αν τα θες ολα σε ενα παιρνεις ενα modem router που να ειναι adsl και γιατι οχι και vdsl για μελλοντικη χρηση.το πως θα τα συνδεσεις μεταξυ τους εδω ειμαστε να σε βοηθησουμε.

η μια λυση ειναι σαν access point.

η δευτερη το adsl modem σε bridge και το router κληση Pppoe.

η τριτη το adsl router σε pppoe passthrough και το ρουτερ παλι να κανει κληση pppoe.

υπαρχει και η λυση να το βαλεις απευθειας πισω απο το adsl router αλλα ετσι θα εχεις 2 nat αρα και διπλα port forward αμα χρειαστει να κανεις port forward.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...