Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Ας μου πει κάποιος γιατί είμαι τόσο τραγικός στο crucible. Παίζω πολύ αυτό το παιχνίδι αυτές τις ημέρες αλλά στο PVP mode αισθάνομαι σαν να μην υπάρχω. Λέτε να φταίει το ότι παίζω με χειριστήριο στην steam version ή επειδή δεν έχω τα expansions με τα καλύτερα exotics, abilities κτλ? Τα περισσότερα παιχνίδια τα βγάζω χωρίς kills και damage στο χαμηλότερο ranking. Για τώρα παίζω μόνο nightfalls/gambit όπου είμαι πιο χρήσιμος.
equilibrium Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Μολις ξεκινησα να παιζω και εγω το συγκεκριμενο παιχνιδι. Θα πω την αμαρτι μου, το βρισκω καπως πολυπλοκο. Ξεκινησα με το campaign και ελπιζω να το καταλαβω καλυτερα στην πορεια.
Daemonos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μάγκες παίζει κανείς ακόμα, μπαίνω απο κονσόλα και είμαι σόλο, και ενα αλλο φιλαράκι μου είπε θα παίξει αλλα οι ώρες δεν βολεύουν και πολύ. Ψαχνω παρέα αν κάποιος ψήνει να κάνουμε μαζί content ας μου πει. Edit: Έχω τα άπαντα εκτός απο το 30 anniversary και το Lightfall (το οποίο θα πάρω αργότερα). Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2023 από Daemonos
michsof Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Υπάρχει ελληνικό clan. Tower rαngers. Ψάξε στα clans. 3 ώρες πριν, Daemonos είπε Μάγκες παίζει κανείς ακόμα, μπαίνω απο κονσόλα και είμαι σόλο, και ενα αλλο φιλαράκι μου είπε θα παίξει αλλα οι ώρες δεν βολεύουν και πολύ. Ψαχνω παρέα αν κάποιος ψήνει να κάνουμε μαζί content ας μου πει. 1
Daemonos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Έχω φτιάξει μια Clan οπότε αν θέλει κάποιος να συμμετέχει ας μου πεί! η ας στείλει εδώ: https://discord.gg/Qh3p5Vn7A3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα