Orgios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Το έκανα αλλά στο steam δεν φαίνεται τίποτα; θα έπρεπε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anuminas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Ουτε σε μενα φαίνεται κατι στο steam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalan2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 οταν θα γινει η διαγραφη απο το battle net θα εμφανιστει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TitanX Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Θα πρέπει να το ξανά κατεβάσουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 προφανως μεσω Steam... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω το destiny 2 στο ps4 παρατημένο και λέω να το ξεκινήσω στο pc, θα μπορώ από 1η Οκτωβρίου χωρίς να χρειαστεί να το ξανά αγοράσω; Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2019 από vfragos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 20 ώρες πριν, vfragos είπε Έχω το destiny 2 στο ps4 παρατημένο και λέω να το ξεκινήσω στο pc, θα μπορώ από 1η Οκτωβρίου χωρίς να χρειαστεί να το ξανά αγοράσω; ένα μέρος όχι αλλα πρέπει να πας στην bungie να κανεις transfer το account σου (progress etc) στο steam account σου πριν την ημερομηνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, fernandes είπε ένα μέρος όχι αλλα πρέπει να πας στην bungie να κανεις transfer το account σου (progress etc) στο steam account σου πριν την ημερομηνια Σε ευχαριστώ πολύ, φαντάζομαι θα μπορώ να παίξω το base game, σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Εγώ ακόμη να το δω στο library. Πολύ περίεργο μιας και μου έβγαλε μυνημα επιτυχίας κατά την μεταφορά του account από bungie σε steam. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, seithan είπε Εγώ ακόμη να το δω στο library. Πολύ περίεργο μιας και μου έβγαλε μυνημα επιτυχίας κατά την μεταφορά του account από bungie σε steam. λογικα στη 1 Οκτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, vfragos είπε Σε ευχαριστώ πολύ, φαντάζομαι θα μπορώ να παίξω το base game, σωστά; ναι θα μπορεις. Δεν ξερω αν συμφερει να μην ασχοληθεις με transfer και να πας κατευθειαν στο τσαμπα αν εχεις μονο το base game. Απο 1η βγαινει το New Light που έχει το base game δωρεαν σαν f2p. Για να πας σε expansions κτλ πρεπει να εχεις τα season pass Που και αγοραζεις. αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Οσοι εχετε το game ή/και κανατε preorder το Shadowkeep, μπορειτε να κανετε preload απο χθες. 79GB 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 5 hours ago, narta said: Οσοι εχετε το game ή/και κανατε preorder το Shadowkeep, μπορειτε να κανετε preload απο χθες. 79GB Θα παίζει πολύ video σε αυτά τα GB. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Clan για παρεα και casual gaming ενοψη shadowkeep https://www.bungie.net/en/ClanV2/admin?groupid=3868898 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shibbu Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα ομάδα! Ψάχνω Clan για casual raiding (and some pvp) στο shadowkeep κατά προτίμηση απογευματινές ώρες. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα