Sugarpuffiepixie Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Ότι δε θα βγει το 3 στο battlenet Και που θα βγει; Δεν έχω κάποια πληροφόρηση επί του θέματος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Sugarpuffiepixie είπε Και που θα βγει; Δεν έχω κάποια πληροφόρηση επί του θέματος... Στο Epic Store φυσικα βεβαιος βεβαιος 😛😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 20 λεπτά πριν, Sugarpuffiepixie είπε Και που θα βγει; Δεν έχω κάποια πληροφόρηση επί του θέματος... Λογικά αν βγάλουν pc version που δεν είναι πολύ πιθανό καθώς τα στούντιο που δούλεψαν στο 2 ανήκουν στην Activision, και δε νομίζω να τους συμφέρει κ ολας σαν indie studio, steam λογικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Και επί του θέματος που συζητάτε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mojo-Jojo Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Μόλις τελείωσα το campaing και θα ήθελα να μου πείτε με τι να ασχοληθώ τώρα για να ανεβώ γρήγορα power. Υπάρχει καμιά ενεργή ελληνική clan να μπω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos400 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 17 ώρες πριν, Mojo-Jojo είπε Μόλις τελείωσα το campaing και θα ήθελα να μου πείτε με τι να ασχοληθώ τώρα για να ανεβώ γρήγορα power. Υπάρχει καμιά ενεργή ελληνική clan να μπω; Φίλε για μενα για να μην βαρεθείς παιζε τα modes που σου αρέσουν. Μετά κανεις ότι quest σου δίνει powerfull gear. Γενικά από ότι βλέπω και εγω ο κόσμος το έχει ψιλό αφήσει το παιχνίδι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Εγώ με έναν φίλο πιάνουμε και κάνουμε όλα τα quest για τα exotic όπλα, Last Word, Thorn, Malfeasance κ.α. Θέλουνε αρκετά πράματα οπότε περνάει η ώρα. Τώρα έχω πιάσει το Crucible, το pvp του Destiny και κάνω το quest για το Luna's Howl. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Destiny 2 free to play version coming this fall with Year One DLCs and all destinations included Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Επίσης έκανε την εμφάνιση του στο steam https://store.steampowered.com/app/1085660/Destiny_2/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε Επίσης έκανε την εμφάνιση του στο steam https://store.steampowered.com/app/1085660/Destiny_2/ 17/9 λεει...οποιος το εχει αγορασμενο στο battlenet χανει ολο το progression που εχει κανει? Και αρχιζει απο το 0? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugarpuffiepixie Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε 17/9 λεει...οποιος το εχει αγορασμενο στο battlenet χανει ολο το progression που εχει κανει? Και αρχιζει απο το 0? Προφανώς και δεν θα χαθεί το progression! Το ανέφεραν και στο stream που έκαναν χθες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, Sugarpuffiepixie είπε Προφανώς και δεν θα χαθεί το progression! Το ανέφεραν και στο stream που έκαναν χθες. υπαρχει κανα Q&A να διαβασω τετοιου ειδους ερωτηματα?και πως θα γινει η ολη μεταβαση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 ακομα τιποτα δεν ειναι γνωστο για το πως θα γινει η μεταβαση. λατερ ιν σαμμερ λενε 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manoleros95 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Tο ξεθαβω το θεμα! Τελευταια φορα που επαιξα ηταν πριν το forsaken. Υπαρχει καποιο guide η τεσπα καποιος λιγο να βοηθησει σχετικα με το εχω χασει? Νιωθω λες και παιζω αλλο game πραγματικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Manoleros95 είπε Tο ξεθαβω το θεμα! Τελευταια φορα που επαιξα ηταν πριν το forsaken. Υπαρχει καποιο guide η τεσπα καποιος λιγο να βοηθησει σχετικα με το εχω χασει? Νιωθω λες και παιζω αλλο game πραγματικα... https://www.reddit.com/r/DestinyTheGame/comments/bwgvt6/new_players_and_those_who_are_returning_heres_a/ κ εγω μετα απο μεγαλο διαλλειμα επεστρεψα και απο εδω εμαθα τα νεα κολπα. Καινουργιο game πραγματικα, και παρα πολυ καλο! Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2019 από najinblue3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα