logistoulis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 ρε παιδιά είπα να το ξεκινήσω κι εγώ, αλλά τι κωλοπαίχνιδο είναι αυτό; όταν τρώω αποσυνδέσεις από τον server όσες φορές και να προσπαθήσω τίποτα πρέπει να κλείσω το παιχνίδι και πάλι από την αρχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 On 17/11/2018 at 20:41, Gentleman88 said: Μπήκα σε αυτή την clan που είναι αρκετά ενεργή: https://www.bungie.net/en/ClanV2?groupId=3173421 Θα περιμένω μεχρι την Black Friday μήπως πέσει το Forsaken κανα 10-αρικο έχω ακούσει τα καλυτερα Έχει γεμίσει και δεν δέχεται άλλο κόσμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Ένα βήμα πριν το unistall.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δεν είχα ούτε ένα dc dude, μήπως κάτι άλλο?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, logistoulis είπε ρε παιδιά είπα να το ξεκινήσω κι εγώ, αλλά τι κωλοπαίχνιδο είναι αυτό; όταν τρώω αποσυνδέσεις από τον server όσες φορές και να προσπαθήσω τίποτα πρέπει να κλείσω το παιχνίδι και πάλι από την αρχή ούτε και γω έχω τέτοια προβλήματα..ποτέ δεν είχα με το παιχνίδι αυτό,εκτός από την αρχή που χε κυκλοφορήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Το παιχνιδι εχει θεματα με technicolor modem.Το χα κατεβασει και εγω,με ρημαξε στα dc και απλα το πεταξα(το παιχνιδι,οχι το Modem) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Όλα καλά και εδώ, κανένα τεχνικό πρόβλημα μέχρι στιγμής seithan#2813 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, Dantε είπε Το παιχνιδι εχει θεματα με technicolor modem.Το χα κατεβασει και εγω,με ρημαξε στα dc και απλα το πεταξα(το παιχνιδι,οχι το Modem) Δεν έχω κανένα πρόβλημα με Technicolor. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Dantε είπε Το παιχνιδι εχει θεματα με technicolor modem.Το χα κατεβασει και εγω,με ρημαξε στα dc και απλα το πεταξα(το παιχνιδι,οχι το Modem) Μάλιστα.. κι εγώ Technicolor έχω , οπότε ίσως για αυτό αυτό το χάλι? Και την ίδια συμπεριφορά είχα και στο PS4 όταν το είχαν δώσει τζάμπα στο psn που το πρωτοδοκιμασα, οπότε θεωρούσα ότι απλά το παιχνίδι είναι προβληματικό δε γνώριζα ότι το παθαίνει με συγκεκριμένα router Άρα unistall.. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2018 από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugarpuffiepixie Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Καλημέρα σε όλους, σχετικά με τα DC και το Technicolor Modem, δείτε το fix που έχει προταθεί από τη Bungie: https://www.bungie.net/en/Forums/Post/230497141 Εναλλακτικά, εγώ ζήτησα από τη WIND να με βάλουν σε fast path, και από τότε επιλύθηκε το πρόβλημα με τα DC. (99,9% των περιπτώσεων είχα DC όταν έπαιζα fireteam με άλλο άτομο, solo δεν είχα DC) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Ευχαριστώ φίλε θα το δω να του δώσω άλλη μια ευκαιρία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Logistoulis check ότι είναι ανοιχτά τα πάντα στο modem σε περίπτωση που δεν το έχεις κάνει ήδη, φαίνεται και μέσα στο game, άμα είναι όλα ανοιχτά θα είναι πράσινα άμα θυμάμαι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 24 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Logistoulis check ότι είναι ανοιχτά τα πάντα στο modem σε περίπτωση που δεν το έχεις κάνει ήδη, φαίνεται και μέσα στο game, άμα είναι όλα ανοιχτά θα είναι πράσινα άμα θυμάμαι καλά. Πού το βλέπω αυτό στο game? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Fastpath εχω,προσπαθησα ολα τα fix,port forward και τιποτα. Δοκιμασε το δεν εχεις να χασεις κατι,εχει πλακιτσα με παρεα το παιχνιδι. Αλλα μεγαλο φαουλ που δε το εχει φτιαξει η εταιρεια ενω ειναι τοσο μεγαλο θεμα απο το launch του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king_k Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Επειδη παιζει πολυ destiny τελευταια... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα