Προς το περιεχόμενο

Destiny 2 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλο το expansion οσο αφορα το story, τρομερα τοπια και το infinite forest ολα τα λεφτα, τα heroic strikes lame af, καμια σχεση με το 1ο destiny ουτε modifiers ουτε special loot, το raid θα αργησει λιγο ακομα να το δω, θα ελεγα ειναι must για οσους τους αρεσε το παιχνιδι γενικα και θελουν να το συνεχισουν, αν οχι δεν αξιζει imho πολυ μετριο και καλυτερα να το αποφυγετε

Δημοσ.

Ειμαι απο τους λιγους που δεν μου αρεσε καθολου το dlc?? :P Βαρεθηκα να βλεπω το infinite fortress, συνεχεια πηγαινεις στα ιδια σημεια. Παντως βαριεμαι να το κανω x3 και δεν ξερω γενικα ενω περιμενα να λιωσω παλι στο expansion τελειωσα απλα το story με 1 χαρακτηρα και δεν επαιξα ξανα. 

Λογικα το ΣΚ και θα κανω σιγουρα τα powerful μην τα χασω.

Δημοσ.

Κάνε και forge τα weapons από Vance και είσαι οκ μέχρι τρίτη που θα μπουν τα masterworks. Εμένα προσωπικά μου αρέσει το grind που έβαλαν. Με τα ornaments.

Δημοσ.

Κάνε και forge τα weapons από Vance και είσαι οκ μέχρι τρίτη που θα μπουν τα masterworks. Εμένα προσωπικά μου αρέσει το grind που έβαλαν. Με τα ornaments.

το grind ειναι καλο, το pvp απο την αλλη τερμα Βroken, απορω τι περιμενουν να νερφαρουν αυτο το αστειο weap

Δημοσ.

παρε το prometheus lens σιγουρα, ειναι ωραιο weap γενικοτερα, αλλα ειναι broken στο pvp λογω bug ειπε η bungie, αν πηρες το dlc πας 315 light κανονικα και με powerful gear 335, οποτε κραταμε τα weekly milestones για μετα τα 315

το raid lair ειναι πολυ καλο

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αξίζει τίποτα το game? Δεν έχω παίξει το D1 και δεν έχω ιδέα πως είναι. Απλά απο ότι έχω δεί σε yt φαίνεται πολύ ενδιαφέρον το fps-rpg genre.

Απο την άλλη διαβάζω πολυ κακες κριτικές για το D2 απο users. Ότι δλδ έχει πολύ λίγο content για παιχνίδι των 60e απο ένα σημείο και μετά έχει μόνο βαρετό grind και το γεγονός ότι έβγαλαν dlc 2 μήνες μετά την κυκλοφορία του game μου φαίνεται τραγικά απαράδεκτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...