panosp1 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα, από σκρουτζ που πουλάνε κωδικό από 46ε περίπου, μπορώ να τον χρησιμοποιήσω μέσα από BattleNet;
gildo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Το εχει το battlenet για limited time offer 38.99.
ADHD Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Παρτε το, εχοντας παιξει αρκετα σχετικα μπορω να πω οτι ειναι καλο, με το expansion θα φτιαξει και αλλο καποια αδυναμα σημεια. 1
aliakas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Το εχει το battlenet για limited time offer 38.99. ναι ξοδεύτηκαν το xpack pass το άφησαν στα 34.99 οι γύφτοι
d4ydr33m3r Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Free trial σημερα λενε. Καλη ευκαιρια να το δω ιδιοις ομμασι για να δω αν θα ψηθω για μελλοντικη αγορα.. 1
ADHD Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Ψήνεται κανείς για raid?? Είμαστε συνήθως 2-3 άτομα και θέλουμε minimum άλλους 2 τουλάχιστον για να ξεκινήσουμε, κατά τις 12:00 το βράδυ συνήθως.
Alastor192 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Free trial σημερα λενε. Καλη ευκαιρια να το δω ιδιοις ομμασι για να δω αν θα ψηθω για μελλοντικη αγορα.. Πανεξυπνη κινηση,γιατι το Destiny στις πρωτες ωρες ειναι ωραιο,οποτε πολλοι θα το αγορασουν. Και μολις φτασουν στο υπερβαρετο endgame grinding,θα εχουν σκασει ηδη τα φραγκα τους 1
Zus Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Καλοδεχούμενο είναι για να το δούμε και εμείς που διστάζουμε να το αγοράσουμε
ADHD Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Ενταξει δεν θα το ελεγα τοσο βαρετο, αν το δεις οτι παιζεις 1-2 φορες τη βδομαδα στο reset δεν ειναι και ασχημα, δεν ειναι αναγκη να καιγομαστε 24/7 με ενα game. Εμενα μου αρεσει παντως, εκανα 3 chars και συνεχιζω να παιζω. Προβληματα εχει σιγουρα αλλα δεν ειναι τραγικο και νομιζω με το expansion θα φτιαξουν καποια end game θεματακια.
d4ydr33m3r Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Πανεξυπνη κινηση,γιατι το Destiny στις πρωτες ωρες ειναι ωραιο,οποτε πολλοι θα το αγορασουν. Και μολις φτασουν στο υπερβαρετο endgame grinding,θα εχουν σκασει ηδη τα φραγκα τους Τετοια να μου λες τετοια.. Ενταξει δεν θα το ελεγα τοσο βαρετο, αν το δεις οτι παιζεις 1-2 φορες τη βδομαδα στο reset δεν ειναι και ασχημα, δεν ειναι αναγκη να καιγομαστε 24/7 με ενα game. Εμενα μου αρεσει παντως, εκανα 3 chars και συνεχιζω να παιζω. Προβληματα εχει σιγουρα αλλα δεν ειναι τραγικο και νομιζω με το expansion θα φτιαξουν καποια end game θεματακια. Οποτε κατεβαζω; Αποφασιστε lol
Zus Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Οποτε κατεβαζω; Αποφασιστε lol Από που? Στο battle.net δεν έχει εμφανιστεί ακόμα κάτι
d4ydr33m3r Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Από που? Στο battle.net δεν έχει εμφανιστεί ακόμα κάτι Σημερα ειπαν δεν εχουν ανακοινωσει ωρα απο οτι ειδα..
ADHD Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Οποτε κατεβαζω; Αποφασιστε lol Κοιτα ειναι ενα σημειο απο το 265 light level σε 280 που ειναι πολυ βαρετο οντως γιατι τα upgrades δεν έρχονται παρα μονο με powerful gear milestone (reset καθε τριτη) και αν ειναι μιλαμε για minimal διαφορα, στο 280 μπορεις να κανεις craft legendary mods να παρεις το +5 παντου και να ανεβεις γρηγορα 300+ ειδικα με powerful gear. Γενικα αν ακολουθήσεις σωστη μεθοδο απο την αρχη δεν θα εχεις προβλημα (εγω τα εκανα θάλασσα και με ταλαιπωρησε παντως. ) Βαζω εδω αυτο για οποιον θελει, το βρισκω πολυτιμο για να μη χασεις χρονο στο πρωτο playthrough (πχ αν κανεις powerful gear milestone νωρις την πάτησες..) Γενικα πιστευω καποιος αν το παρει τωρα με το expansion στις 5 Δεκεμβριου δεν θα προλαβει να βαρεθει πολυ αν το παρει σερι. https://docs.google.com/document/d/1YQgsr4B0g3nWxICdTHi4B7YKsB_xtUypwM1l9WtoszM/preview# 1
Alastor192 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Τετοια να μου λες τετοια.. Οποτε κατεβαζω; Αποφασιστε lol Εγω λεω κατεβασε το free demo για να εχεις αποψη. Απλα σου λεω πως το παιχνιδι εχει γυρω στις 10-15 ωρες original content,με την εννοια missions κλπ που ειναι ευχαριστο,απο story βεβαια δεν λεει τιποτα. Απο κει και περα,μολις δεις ολο το "content" του παιχνιδιου και κανεις ολα τα unique missions(εχει και ενα μεγαλο raid γυρω στις 3-4 ωρες νομιζω),για να ανεβασεις "level" πρεπει να κανεις grind τα ιδια missions και public events συνεχως ελπιζοντας πως θα σου ριξει gear μεγαλυτερο απο αυτο που εχεις. Γενικα αν δεν εχεις προβλημα να ξαναπαιζεις τις ιδιες πιστες και τα ιδια events για να φαρμαρεις στο endgame,τοτε εγω λεω αγορασε το θα σε αρεσει. Αν κατι αλλαξε στο Destiny 2 σε σχεση με το Destiny 1,ειναι πως το περιτυλιγμα ειναι πιο λαμπερο και η ψευδαισθηση του content κραταει περισσοτερο.Σε 1-2 χρονια που θα χουν μπει 3-4 expansion,το παιχνιδι θα ναι πιο worth, καθως θα σου πουλανε ολο το το πακετο στην τιμη που θα αγορασεις τωρα το base game. By the way, ολα αυτα τα ξερω επειδη ο αδερφος μου ειναι μεγαλος φαν,εγω προσωπικα το απεχθανομαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα