Alastor192 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 καλα αν παει για game of the year το D2,καλυτερα να αυτοκτονησουμε ομαδικως. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Καμια ελπίδα για GOTY μπροστά σε Zelda, Horizon, Nier etc...Για pc only maaaybe. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δεν ειναι κακο παιχνιδακι, εθιστικο με ωραιο gunplay αλλα οχι και goty ενταξει ειπαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Καμια ελπίδα για GOTY μπροστά σε Zelda, Horizon, Nier etc...Για pc only maaaybe. μην ξεχνας πως βγαινει και το Nioh για PC σε λιγες μερες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 πάντα για pc δεν μιλάμε σε pc forum ? φέτος και μέχρι σήμερα δεν θυμάμαι κάτι άλλο σε αντίστοιχη ποιότητα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 πάντα για pc δεν μιλάμε σε pc forum ? φέτος και μέχρι σήμερα δεν θυμάμαι κάτι άλλο σε αντίστοιχη ποιότητα Υποτίθεται ναι αλλα δεν "δουλεύει" πάντα PC only μου έρχονται Wolfenstein, South Park, Nier, TW:WH2, Cuphead, What remain of Edith Finch, Dishonored, etc...αλλα tbh για μένα είναι το Hellblade (η εμπειρία που μου πρόσφερε δεν συγκρίνετε με 10 open-world games). Anyways offtopic once again, my bad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
otello_gr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 omg μέσα σε ένα μήνα expansion ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 omg μέσα σε ένα μήνα expansion ?Ε ναι.. Μην κοιτάς ποτέ βγήκε σας εμάς... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Τι *** αυτο με τα exotics?Δεν ηξερα οτι δεν μπορεις εκτος απο 1 οπλο και μια πανοπλια...Γιατι ετσι?απο τι διαβασα υπαρχουν και εξαιρεσεις ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
otello_gr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 και γω σήμερα πήγα να φορέσω 2ο κίτρινο στο gear μου και πήρα πουλί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Κάντε add όσοι θέλετε: xtrmsnpr#2869 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά εχω φτιάξει με κατι φίλους μου έλληνες μια clan για το destiny 2 , αν δεν έχετε μπεί πουθενά και θέλετε παρέα να παίζουμε κανα παιχνίδι κάντε join https://www.bungie.net/en/ClanV2?groupid=2825489 , εχουμε και discord να τα λέμε καλύτερα απο εκει , η ομάδα στο facebook https://www.facebook.com/groups/104284787008055/ και το discord https://discordapp.com/invite/cEcy53C 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Επιτελους...σημερα το απογευμα μετα την δουλεια θα σας βρω μεσα?Kαι σε κανα discord?Σε 2 ελληνικες κλαν εχω μπει μεχρι στιγμης και ουτε που μιλαγαν...δεν συζηταμε για nightfalls και τα σχετικα.... Υπαρχει κανεις αλλος που να εχει κολλησει στα 270+ powerlvl και να μην μπορει να φτασει 280? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα