Damachi Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Ποιος *** σουλατσαρει στον ουρανο σε pvp με fly και god cheat πρωτη μερα και νομιζει οτι δε θα τη φαει Για τους υπολοιπους το νεο αντι-ψιιιτ update των windows φροντιζει να τους μπαναρει αυτόματα 2
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Έφτιαξα clan είστε ευπρόσδεκτοι https://www.bungie.net/en/ClanV2?groupid=2791666 Θα κανουμε καμια Clan γενικα απο εδω?η ο καθενας ψαχνει και βρισκει?Απλα να γινει μια σοβαρη δουλεια απο καποιον που ασχολεται.πχ εγω μπαινω 4-5 ωρες max τη μερα λογω δουλειας δεν θα μπρουσα να κανω ποτε...
Vortexxx Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Θα κανουμε καμια Clan γενικα απο εδω?η ο καθενας ψαχνει και βρισκει?Απλα να γινει μια σοβαρη δουλεια απο καποιον που ασχολεται.πχ εγω μπαινω 4-5 ωρες max τη μερα λογω δουλειας δεν θα μπρουσα να κανω ποτε... Έψαχνα να βρω clan ελληνική και τπτ άρχισα Αυτή εγώ θα είμαι κάθε μέρα μέσα
Balantakos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Για τους υπολοιπους το νεο αντι-ψιιιτ update των windows φροντιζει να τους μπαναρει αυτόματα Αυτο που λες ειναι μονο για UWP παιχνιδια..δεν εχει καμια επαφη με ολα τα αλλα. 1
Damachi Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 εισαι σιγουρος ; To μαρτυριαρικο αντι τσιτ των fall update τρεχει συνεχεια στο background οτι κανεις καταγραφεται . Uncle Sam watches you
Zus Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Εγω παλι σε τετοια παιχνιδια πιστευω την εταιρεια περισσοτερο,γιατι δυστηχως σε αρκετους το ζητα ο οργανισμος τους. Τα ειδαμε και σε bf1 μεχρι και στην beta παιχνιδιων να κανουν *** με cheats,και επισης ναι ορισμενοι κλασσικα γραφουν ψεματα οπως εγραφαν και σε αλλα παιχνιδια γιατι και αυτοι μιλανε χωρις αποδειξεις. Χαλαρά οι τύποι έχουν προσπαθήσει να κλέψουν και πάνε να βγάλουν την εταιρία ότι λέει ψέμματα. Εύχομαι δε, να μην έφαγαν ban επειδή επιχείρησαν cheat, αλλά επειδή είχαν εγκατεστημένα προγράμματα για αυτή τη χρήση, για να πληρώσουν επιτέλους για τις τόσες μπινιές που έχουν κάνει σε άλλα games και τα έχουν καταστρέψει. Στα ούλα και να ξαναφάνε. PS Αν συνεχίσουν να μπανάρουν cheaters παίζει και να το αγοράσω συντομότερα από όσο πίστευα 1
Fulgore Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Ο μονος λογος που δεν πιστευω να εκανε η εταιρεια τετοια βλακεια ειναι γιατι ειναι το πρωτο της επισημο παιχνιδι στο pc και μαλιστα κατω απο την πλατφορμα του battle net. Το τελευταιο που θα θελαν ειναι να τους τρεχει κοσμος και να αποκτησουν κακη φημη. Οχι οτι δεν εχω γενικα ικανη μια εταιρεια να κανει ***,απλα οχι οταν θελει να χτισει ενα ονομα(εξου και οι δηλωσεις περι anti cheat). Η τιμη του ειναι ακομα υψηλη(για μενα) αρα προσωπικα αναμενω.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Κλασικά μια insomniac clan επιβάλλεται! η ας μπουμε στου παλικαριου η ας κανει καποιος την Insomniacs or smth like this! Τι lvl εχετε φτασει?Εγω κανα 12 ειμαι απο τι θυμαμαι αλλα σημερα δεν θα μπω καθολου λογω δουλειας αυριο απογευμα παλι...
aliakas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 εκεί είμαι και γω 11-12 κάτι τέτοιο στον τιτάνα 110 power θα ήθελα (πολύ)ποιο δύσκολο το campaign πάντως και η επική μουσική του 2ου χάρτη στα χιόνια να συνεχιζόταν και τα rep chest rewards από lvl 20 ? ενώ τα έχω ήδη ολοκληρώσει ? ahh well
aliakas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 πάντως δεν έχω καταλάβει γιατί επέλεξαν στο campagn να έχουν τόσο άδειες από εχθρούς περιοχές κάνει μπαμ ότι είναι άδειες για εξερεύνηση ? αφού είναι μονόδρομος το που θα πας
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 η ας μπουμε στου παλικαριου η ας κανει καποιος την Insomniacs or smth like this! Τι lvl εχετε φτασει?Εγω κανα 12 ειμαι απο τι θυμαμαι αλλα σημερα δεν θα μπω καθολου λογω δουλειας αυριο απογευμα παλι... εγώ περιμένω ο ΑΠΟΚΟΛΑΣΗ να φτιάξει ομάδα για να μπω! 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Επαιζα απο τις 6 μεχρι πριν μια ωρα...κορυφη το παιχνιδι.Και απο τι βλεπω εχει πολυ End game 1
aliakas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 ναι όντος είναι κορυφαίο έχει πέσει πολύ δουλειά και φαίνεται δεν θα με εκπλήξει αν πάει για game of the year πάντως το game δεν το βλέπω για mmo αλλά περισσότερο για coop και μέχρι τώρα δεν βρήκα πουθενά κάποιο μηχανισμό για looking for group ή κάτι τέτοιο άρα γιαυτό και δεν υπαρχει και συνδρομή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα