StigmaX Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Οπότε για αρχή δεν χρειάζεται να πάρω τα dlc καλύτερα να πάρω την απλή έκδοση Αυτό έκανα και εγώ. Η διαφορά του να τα πάρεις όλα μαζί ή χώρια είναι μόλις 5€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fox_fox Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 FULGORE - ALASTOR192 Ευχαριστω για απαντηση παιδια ! Destiny 1 δεν εχω παιξει καθολου οποτε θα ειναι κατι νεο για μενα αλλα αυτο που λετε για expantions κλπ μαλλον θα περιμενω να πεσει τιμη battlnet 60 ευρο και skroutz 47 standard edition wtf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=qn99SCJHE3M Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Τα 10 που λατρεύουν θα μας τα πει η μόνο Αρνητικά? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Nop, αλλα μπορείς πάντα να επικοινωνήσεις μαζί τους και να τους το προτείνεις Το παρακάτω video νομίζω θα το γουστάρεις πολύ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Nop, αλλα μπορείς πάντα να επικοινωνήσεις μαζί τους και να τους το προτείνεις Το παρακάτω video νομίζω θα το γουστάρεις πολύ Εχει αρνητικα το παιχνιδι εννοειται, αλλα οχι οτι το raid ειναι δυσκολο και απαιτει ενα 3ωρο ως αρνητικο, δηλαδη αν ηταν ολα ez mode και βγαινανε στο τεταρτο, ο κοσμος θα παραπονιοταν οτι ειναι too ez, οπως το βιντεο με τον angry που εβαλες που ελεγε πραματα για το raid χωρις καν να το βγαλει, απλα οτι διαβασε στα ρεδδιτ, γτ δεν εχει ιδεα. Για μενα το μεγαλυτερο αρνητικο οτι περα απο το raid και το weekly nightfall δεν εχει αλλο hard content.150 + ωρες πλεον και το απλομβανω like the first day 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Omigis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Εχει αρνητικα το παιχνιδι εννοειται, αλλα οχι οτι το raid ειναι δυσκολο και απαιτει ενα 3ωρο ως αρνητικο, δηλαδη αν ηταν ολα ez mode και βγαινανε στο τεταρτο, ο κοσμος θα παραπονιοταν οτι ειναι too ez, οπως το βιντεο με τον angry που εβαλες που ελεγε πραματα για το raid χωρις καν να το βγαλει, απλα οτι διαβασε στα ρεδδιτ, γτ δεν εχει ιδεα. Για μενα το μεγαλυτερο αρνητικο οτι περα απο το raid και το weekly nightfall δεν εχει αλλο hard content.150 + ωρες πλεον και το απλομβανω like the first day Επειδή βλέπω πως αρκετοί ασχολείστε με το Review του Angry Joe παραθέτω ένα review από έναν που το έχει λιώσει και τον ξέρει το community του Destiny μπορεί να είναι μεγάλο αλλα αξίζει να το δείτε : https://www.youtube.com/watch?v=iPC9k5Bxnxc&list=WL&t=1235 Η δικιά μου άποψη είναι πως για τους Console players είναι κοροϊδία το D2, όσο αφορά για τους PC Players θα το δοκιμάσουν και θα το πάρει πολυς κόσμος (ένας λόγος είναι που βγαίνει στο Bnet και μπορείς να το πάρεις με tokens) αλλά μετά από λίγο καιρό θα χαθεί γιατί υπάρχουν πολλές επιλογές από FPS στο PC. Άμα θέλανε να είναι σωστή η εταιρεία θα έπρεπε να είναι ένα DLC για τις consoles και να το εισάγουν και στο PC αλλά θέλουν να εκμεταλλευτούν το HYPE όπως έχει γίνει και με άλλα games στο παρελθόν. Btw τα reviews γίνονται όταν γίνεται release ένα game και όχι όταν έχει βγάλει 15 dlc και patches, έχει καταντήσει κουραστικό πλέον τα games να βγαίνουν σε alpha μορφή i όταν γίνονται release απλά να μην είναι έτοιμα και να θέλουν ακόμα 1 χρόνο +++ δουλειά γιατί πολύ απλά είμαστε πρόβατα και μας τραβάει το Hype. Και αυτή είναι η αλήθεια για το D2 δηλαδή είναι η τελειοποιημένη μορφή του D1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Αν θεωρεις κοροιδια να παιξεις 200-300+ ωρες ενα παιχνιδι των 50 ευρω, παω πασο, το destiny 2 ειναι ενα καλυτερο vanilla destiny, συμφωνοι δε θα επρεπε να το πλασαρουν σαν 2, αλλα μην κοροιδευομαστε ειμαστε στο 2017...Οποιος αγοραζει παιχνιδια και περιμενει να παιξει 1000 ωρες το λιγοτερο χωρις να αγορασει season pass/dlc θα απογοητευτει, ας αγορασει το skyrim Για τον Τζοε ειπα το παραπονο μου, επειδη πολλοι τον ακουνε και τον ακολουθουν πιστα, ο τυπος δεν εχει παιξει πανω απο 10 ωρες το παιχνιδι, και κρινει το raid με footage απο Datto η και αλλους streamers, nuff said... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Ο angryjoe είναι οκ μόνο σε ότι αφορά single player campaign και offline παιχνίδια. Στο θέμα online γενικά δεν το κατέχει και κακώς ασχολείται. Απλά το αρχικο του video με το destiny είναι στα πιο δημοφιλή του video γι'αυτό έβγαλε το 2. Τέλος να θυμησω ότι μιλάμε για το άτομο που βγάζει top 10 παιχνιδιών κάθε χρονιά χωρίς να τα έχει παίξει η τερματίσει,κρίμα γιατί πριν λίγα χρόνια δεν είχε παραπάνω όρεξη... Όσο για το destiny,δείτε το σαν diablo 3 πρώτου προσώπου . Αλήθεια και το diablo δεν έβγαλε το dlc του αξίας 40ευρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Omigis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Το καταλαβαίνετε πως το D2 δεν πρέπει να το συγκρίνουμε με τα υπόλοιπα FPS (δηλαδή COD-BF1...) αλλά με MMORPG αφού έχει lore και raids + dungeons .... Οπότε για αυτού του είδους τα games οι 1000 ώρες δεν είναι πολλές. Επίσης auto που θεωρώ κοροϊδία είναι να πληρώσω για DLC-Expansion για πράγματα που υπήρχαν στο D1 και δεν τα έχουν βάλει στο D2 μόνο και μονο για να έχουν υλικό για τα DLC. Κοροϊδία θεωρώ για τους παίχτες που αγόρασαν το D1 και τώρα τα χάνουν τα πάντα, είναι άδικο γί'αυτούς, γίαuto είπα πως έπρεπε να είναι Expansion για τις κονσόλες. Αν έχεις χρόνο αξίζει να δεις το video του skillup γιατί πιστεύω εκφράζει τα άτομα που το αγαπούν το GAME και δεν είναι ένας απλός reviewer όπως ο AJ (που για εμενα μπορεί να μην έλιωσε στο game αλλα είχε σε πολλά σημεία δίκιο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Το καταλαβαίνετε πως το D2 δεν πρέπει να το συγκρίνουμε με τα υπόλοιπα FPS (δηλαδή COD-BF1...) αλλά με MMORPG αφού έχει lore και raids + dungeons .... Οπότε για αυτού του είδους τα games οι 1000 ώρες δεν είναι πολλές. Επίσης auto που θεωρώ κοροϊδία είναι να πληρώσω για DLC-Expansion για πράγματα που υπήρχαν στο D1 και δεν τα έχουν βάλει στο D2 μόνο και μονο για να έχουν υλικό για τα DLC. Κοροϊδία θεωρώ για τους παίχτες που αγόρασαν το D1 και τώρα τα χάνουν τα πάντα, είναι άδικο γί'αυτούς, γίαuto είπα πως έπρεπε να είναι Expansion για τις κονσόλες. Αν έχεις χρόνο αξίζει να δεις το video του skillup γιατί πιστεύω εκφράζει τα άτομα που το αγαπούν το GAME και δεν είναι ένας απλός reviewer όπως ο AJ (που για εμενα μπορεί να μην έλιωσε στο game αλλα είχε σε πολλά σημεία δίκιο) Και ποιος σου ειπε οτι το συγκρινουμε με τα υπολοιπα fps, To destiny ειναι κατι διαφορετικο, ειναι ενα team-work borderlands και τιποτα παραπανω η λιγοτερο. Δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο να το συγκρινεις. Τι υπαρχει στο 1 που δεν υπαρχει στο 2? Ειμαι μεγαλο fanboy και το λατρευω το destiny, εχει αρνητικα οπως εχω ξαναγραψει αλλα ειναι κατι μοναδικο, αν καθεσαι να ψαχνεις τα αρνητικα του μη παιζεις καθολου..Αν σε χαλαει που εχει season pass παλι μην παιζεις..Υπαρχουν απειρα παιχνιδια που θα ξοδεψεις 1000 ωρες εκει εξω και f2p. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Omigis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Εγώ μπορώ να σου πω τα αρνητικά αλλά θα ήθελα να ακούσω από εσένα τι το μοναδικό έχει... Επίσης όταν θα δώσω σε ένα game 90 euro θα ήθελα να δω άμα τα αξίζει που σημάνει πως θα ψάξω τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα και θα τα ζυγίσω, καλά κάνεις και είσαι fanboy αλλά ασχέτως άμα μας αρέσει ένα game και πόσο η κριτική πρέπει να γίνεται γιατί πίσω από τα games είναι εταιρείες που θησαυρίζουν στις plates μας. Έτσι και αλλιώς ο καθένας κρίνει με την δικιά του ματιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Το μοναδικο το ειπα, πηρε ενα ειδος παιχνιδιου που μονο στο borderlands το ειδα, loot based - grind fps, προσθεσε το ψευδο mmo sτοιχειο, και εβαλε αρκετα group activities. Εννοειται οταν ειναι να δωσεις τοσα λεφτα, θα το ξεψαχνισεις το θεμα, αλλα επειδη επαιξα το 1ο για αρκετο καιρο, ημουν σιγουρος για την αγορα μου. Αν δεν εχεις παιξει το 1ο, τοτε σιγουρα θα το ψαξεις αρκετα το θεμα μεχρι αηδιας, δεν ειναι λιγα τα 90, αλλα δεν χρειαζεται να το παρεις με season pass day 1, μπορεις να δοκιμασεις το βασικο παιχνιδι, και μετα θα κρινεις. Εγω εχω κλεισει ηδη 200 ωρες, τι μου αρεσε: public events, lost sectors, patrols, nightfall affixes, raid Τι δεν μου αρεσε: pvp, το κανανε overwatch-ish, απο 6αδα πηγαμε στα 4 ατομα, τεραστιο ttk, και αν δεν παιζεις με group εστω και στο casual mode θα κλαψεις απο τα νευρα. Τα trials ειναι κατι που απαιτει group εννοειται, αλλα στο καζουαλ το παρατραβηξανε..To ηλιθιο meta με το ηλιθιο mida multy tool, το πιο εμετικο οπλο σε ολο το παιχνιδι Ενα ακομα αρνητικο, ειναι οτι δεν εχει αρκετο challenge, αν βγαλεις τα weekly activities, ολα ειναι ez mode, To nightfall ειναι κατι τρομερο και πολυς κοσμος ζοριζεται να βγαλει το απλο, θα ηθελα περισσοτερο content σαν κ αυτο Πανω κατω αυτα θα ελεγα σε οποιον θελει να το αγορασει, για μενα ειναι must buy αν σου αρεσει το ειδος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vortexxx Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Θα φτιάξει κανείς σας clan για το pc; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
otello_gr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά θα είμαι sherpa στο xbox one κυρίως για pve (nightfall, raid). Όποιος θέλει βοήθεια ας μου στείλει το gamertag του inbox & τι ακριβώς θέλει να κάνει και θα μπω να τον βοηθήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα