Προς το περιεχόμενο

Destiny 2 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 844
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@xtr

traitor.jpg?fit=430%2C177&ssl=1

:P

να με σχωράτε,το ξέρω είναι η 3η φορά που το κάνω,αλλά ξέρω ότι θα παίζει και στο pc μου,και είμαι πρόθυμος να δώσω και τα έξτρα για το season pass..

Γιατί δεν θα είναι φόλα σα το division.

Αν ημουν σιγουρος οτι θα παιζει στο PC Και δεν θα μου βγαζει παλι Spinach Error θα το ειχα παρει στα 37...γιατι μονο προς τα πανω θα παει η τιμη οσο πλησιαζουμε στην κυκλοφορια

δεν δοκίμασες την beta? έτρεχε αρκετά καλά.

• Like 1
Δημοσ.

Μπηκα στην BEta και μετα το σημειο που κανει defend ενα Spot με ενα NPC και υστερα προχωραγες κ εμπαινες σε μια πορτα ετρωγα SPINACH error το οποιο οφειλεται στο ρουτερ που ειχα (technicolor) ομως αλλαξα εταιρια τωρα και εχω το Speedport i2 (η οπως το λεει) του ΟΤΕ και δεν ξερω αν θα εχω το ιδιο θεμα...εχει κανεις παρομοιο ρουτερ να μου πει?

Δημοσ.

να με σχωράτε,το ξέρω είναι η 3η φορά που το κάνω.

Δικά σου χρήματα είναι αγαπητέ,ότι θέλεις τα κάνεις και δεν δίνεις αναφορά σε κανένα τι θα αγοράσεις και πότε.

Γι'αυτό βέβαια είχα πει πιο παλιά ότι δηλώσεις τύπου"ποτέ pre order"η "ποτέ αγορά απ την τάδε εταιρεία"για να μην έχουμε κωλοτουμπες :P

Δημοσ.

Δικά σου χρήματα είναι αγαπητέ,ότι θέλεις τα κάνεις και δεν δίνεις αναφορά σε κανένα τι θα αγοράσεις και πότε.

Γι'αυτό βέβαια είχα πει πιο παλιά ότι δηλώσεις τύπου"ποτέ pre order"η "ποτέ αγορά απ την τάδε εταιρεία"για να μην έχουμε κωλοτουμπες :P

το παραδέχομαι για την κωλοτούμπα..και ντρέπομαι.

πχ όμως σε cod/bf και ότι άλλο παιχνίδι υπάρχει δεν υπάρχει preorder από μένα.. εδώ ξέρουμε τι είναι.

το ότι τα preorders έχουν μερίδιο της αηδίας του gaming κομματιού δεν πρέπει να το ξεχνάμε.

• Like 1
Δημοσ.

Σαν παιχνίδι αξίζει αλλά επειδή θα χρειαστούν και τα dlc του seadon pass,ίσως θελήσεις να κοιτάξεις για φθηνότερη τιμή η να περιμένεις λίγο να πέσει η τιμή.

Επίσης απαράδεκτο για άλλη μια φορά(όπως με το ow)από κλειδαδικα να κοστίζει σχεδόν όσο κουτατο...

Δημοσ.

αξιζει για 47 ευρώ destiny 2 τι λέτε ?   :)

αν σ'αρεσει το να παιζεις το ιδιο content ξανα και ξανα  για να ανεβαζεις loot level προσευχωμενος στον rng god ,τοτε αξιζει. Το shooting gameplay ειναι μια χαρα και εχει και καλο PvP,αλλα the grind is real αν θες να ανεβεις.

Αν και βελτιωμενο σε σχεση με το Destiny 1,προσωπικα δεν θα το αγοραζα στα 47 ευρω και οπως ειπαν και οι απο πανω,περιμενε να πεσει και αλλο η τιμη γιατι ερχονται και αναγκαια expansion που θα πρεπει να τα αγοραζεις αν θες να κανεις keep up σε power level και σε competitive,καθως θα ριχνουν καλυτερο loot.

Ο αδερφος μου το αγορασε Day 1 στο PS4,αλλα δεν τον πειραζει να παιζει επαναλαμβανομενο content. Εγω ειμαι ακριβως το αντιθετο,μισω grind και επαναληψη.

• Like 1
Δημοσ.

Αν και έχω διαβάσει αρκετά reviews απο το ps4 ακόμα δεν με έχει πείσει αν θα το αγοράσω day 1 , με ψήνει μεν αλλα τα dlc ανεβάζουν πολύ το κόστος και τελικά δεν ξέρω αν θα με κρατήσει κιολας σαν παιχνίδι. Αν το αγοράσω πάντως θα το πάρω σκέτο στην πιο χαμηλή τιμή και μετα ισως πάρω και τα dlc, γιατι φαντάζομαι το να μην έχεις τα dlc στην αρχή δεν νομίζω να χαλάει σε κατι την εμπειρία του παιχνιδιού ή το κομμάτι του multiplayer

Δημοσ.

Αν και έχω διαβάσει αρκετά reviews απο το ps4 ακόμα δεν με έχει πείσει αν θα το αγοράσω day 1 , με ψήνει μεν αλλα τα dlc ανεβάζουν πολύ το κόστος και τελικά δεν ξέρω αν θα με κρατήσει κιολας σαν παιχνίδι. Αν το αγοράσω πάντως θα το πάρω σκέτο στην πιο χαμηλή τιμή και μετα ισως πάρω και τα dlc, γιατι φαντάζομαι το να μην έχεις τα dlc στην αρχή δεν νομίζω να χαλάει σε κατι την εμπειρία του παιχνιδιού ή το κομμάτι του multiplayer

Το παιχνίδι είναι ένα με το multilayer. Αν εξαιρέσεις το campaign που μπορείς να βγάλεις σόλο, αλλά και πάλι καλύτερα είναι με παρέα, πάντα θα έχεις συναναστροφες με άλλους παίχτες. Στο χαλαρό σε βγάζει ένα μήνα γεμάτο gameplay αν δεν λιώνεις 15 ώρες την ημέρα, αλλά ακόμα και έτσι, πάντα θα έχεις λόγο να μπεις να κάνεις τα weekly milestones.

Δημοσ.

Το παιχνίδι είναι ένα με το multilayer. Αν εξαιρέσεις το campaign που μπορείς να βγάλεις σόλο, αλλά και πάλι καλύτερα είναι με παρέα, πάντα θα έχεις συναναστροφες με άλλους παίχτες. Στο χαλαρό σε βγάζει ένα μήνα γεμάτο gameplay αν δεν λιώνεις 15 ώρες την ημέρα, αλλά ακόμα και έτσι, πάντα θα έχεις λόγο να μπεις να κάνεις τα weekly milestones.

Οπότε για αρχή δεν χρειάζεται να πάρω τα dlc καλύτερα να πάρω την απλή έκδοση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...