noFEARgr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 εγω βλεπω 5 και 6 αρια απο τους παιχτες παντως οτι εβαλε και ο joe που το ειδατε το καλο παιχνιδι δεν ξερω. http://www.metacritic.com/game/xbox-one/destiny-2 http://www.metacritic.com/game/playstation-4/destiny-2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Πουθενα δεν το ειδα εγω γιατι δεν εχει βγει ακομα στο pc, απλα οταν βγει θα το παιξω αρκετα και θα το κρινω μονος μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 εγω βλεπω 5 και 6 αρια απο τους παιχτες παντως οτι εβαλε και ο joe που το ειδατε το καλο παιχνιδι δεν ξερω. http://www.metacritic.com/game/xbox-one/destiny-2 http://www.metacritic.com/game/playstation-4/destiny-2 Το παιζουμε και λεμε οτι ειναι παρα πολυ καλο, αυτοι που βαζουν 5 και 6 απορω αν εχουν παιξει εστω 5 λεπτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Και γω απορω αυτοι που βαζουν 9 αρια και 10 αρια αν ξερουν τι σημαινει παιχνιδι για τετοιες βαθμολογιες. Δικαιωμα σας να σας αρεσουν low effort from the developer grinding παιχνιδια σαν το destiny απλα να ξερετε και τι παιζετε. Αλλα δεν μπορουμε να συγκρινουμε το Destiny και το καθε destiny με παιχνιδια που αξιζουν πραγματικα 9 και 10 απο Developers που δειχνουν πραγματκα μερακι με την activision που προσπαθει να βγαλει οτι περισσοτερο μπορει με το λιγοτερο effort. O bungie εχει καταντησει οτι εγινε η bioware με την EA μονο που ο πρωτος εχει την activision . Καποτε καπου βγαζαν παιχνιδαρες πλεον η ποιοτητα εχει παει περιπατο στον βωμο του χρηματος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Έχεις παίξει ποτέ destiny? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Στις κονσόλες δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει μιας και είχανε και το destiny 1,αλλά στο pc είναι το πρώτο που βγαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 και εγώ έχω παρακολουθησει τον angry joe από παλιά και πρόκειται κατά την γνώμη μου για έναν αντικειμενικο reviewer και είμαι σίγουρος ότι τα αρνητικά που επισημαίνει θα είναι όντος αρνητικά αλλά να μην ξεχνάμε ότι όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω ότι πρόκειται για mmo fps game και σε τέτοιου είδους games το grinding είναι αναπόφευκτο παρόλα αυτά εγώ θα αγοράσω το game γιατί από την beta που το δοκίμασα μου άρεσε και ελπίζω η bungie να το υποστηρίξει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Αν επρεπε να εχω παιξει καθε παιχνιδι για να εχω αποψη δεν θα ειμουν σκεπτομενος καταναλωτης. Δεν ειμαι reviewer να μου ερχονται δωρεαν τα review copies. Λεω απο αυτα που βλεπω απο βιντεο , review και αποψεις γενικα του κοσμου. Ειναι οκ να εχεις χαμηλες απαιτησεις απο τα παιχνιδια που πληρωνεις 60 + ευρω απλα μην εχεις την απαιτηση να κανουν ολοι το ιδιο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Αν επρεπε να εχω παιξει καθε παιχνιδι για να εχω αποψη δεν θα ειμουν σκεπτομενος καταναλωτης. Δεν ειμαι reviewer να μου ερχονται δωρεαν τα review copies. Λεω απο αυτα που βλεπω απο βιντεο , review και αποψεις γενικα του κοσμου. Ειναι οκ να εχεις χαμηλες απαιτησεις απο τα παιχνιδια που πληρωνεις 60 + ευρω απλα μην εχεις την απαιτηση να κανουν ολοι το ιδιο . Δεν εχεις παιξει δηλαδη, διαβαζεις κατι metascores και βγαζεις το συμπερασμα οτι ειναι μαπα και δεν αξιζει Εχω παιξει το 1 για 1000 ωρες, μπορει να πηρα 3 μεγαλα expansions αλλα επαιξα 1000 ωρες, πες μου αλλα παιχνιδια τα καλα που λες εσυ που θα μου προσφερουν το ιδιο entertainment Το μοναδικο παιχνιδι μετα το wow που με εκανε να λιωσω για 8ωρα και 9ωρα σε ενα raid, και να τσιρηζω απο χαρα οταν το εβγαλα πρωτη φορα Το παιχνιδι εχει 1.2 εκατομυρια ενεργους παιχτες στις 2 κονσολες, σιγουρα δε περιμενει εσενα να παιξεις, αλλα δε καταλαβαινω το γιατι να μπεις στο τοπικ ενος παιχνιδιου που δεν σε ενδιαφερει και απλα να γραψεις οτι ειναι μαπα, μην το αγοραζεις φιλε πολυ απλα, ασε εμας τα χαιβανια να λιωνουμε και σκορπαμε 60αρια για το χαβαλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 κάποιοι δεν το κάνουν με κακή πρόθεση απλά συμμετέχουν σε ένα topic και λένε την άποψη τους απλός αυτά που γράφουν τις περισσότερες φορές απωθούν άλλους gamers που όντος θα απολάμβαναν το συγκεκριμένο game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GjokerR Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Αν επρεπε να εχω παιξει καθε παιχνιδι για να εχω αποψη δεν θα ειμουν σκεπτομενος καταναλωτης. Δεν ειμαι reviewer να μου ερχονται δωρεαν τα review copies. Λεω απο αυτα που βλεπω απο βιντεο , review και αποψεις γενικα του κοσμου. Ειναι οκ να εχεις χαμηλες απαιτησεις απο τα παιχνιδια που πληρωνεις 60 + ευρω απλα μην εχεις την απαιτηση να κανουν ολοι το ιδιο . Υπάρχει διαφορά μεταξύ του θεωρώ ότι δεν είναι για τα γούστα μου ή δεν το θεωρώ αρκετά καλό για τα λεφτά που ζητάει απ αυτά που είδα/άκουσα και άλλο το αποφασίσω ότι είναι μαπα χωρίς να το έχω παίξει. Επίσης απ ότι βλέπω τα περισσότερα παράπονα απο δω μοιάζουν να είναι σαν να μην υπάρχει πρότερη γνώση ούτε για το είδος του game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Επίσης απ ότι βλέπω τα περισσότερα παράπονα απο δω μοιάζουν να είναι σαν να μην υπάρχει πρότερη γνώση ούτε για το είδος του game. Δεν είναι game με ιδιαιτερα συγκεκριμένο gameplay, ένα typical fps looter είναι οποτε δεν νομίζω ότι χρειάζεται απαραίτητα να το παίξεις για να καταλάβεις τι και πως. Τουλάχιστον έχει περισσότερο content από το τραγικό release του πρώτου. Προσωπικά θα περιμένω να βγούν όλα τα DLC και μετά μάλλον θα ασχοληθώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GjokerR Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν είναι game με ιδιαιτερα συγκεκριμένο gameplay, ένα typical fps looter είναι οποτε δεν νομίζω ότι χρειάζεται απαραίτητα να το παίξεις για να καταλάβεις τι και πως. Τουλάχιστον έχει περισσότερο content από το τραγικό release του πρώτου. Προσωπικά θα περιμένω να βγούν όλα τα DLC και μετά μάλλον θα ασχοληθώ. Πρέπει να κρίνετε ως fps looter με στοιχεία μμο για αρχή που δεν ξέρω κατά πόσο κάνουν όλοι. Επίσης αφού θεωρούμε οτι είναι από βαθμολογία ένα game λίγο πάνω απ το μέτριο ( 6/10 βαθμολογία ) πως μπορεί κάποιος χωρίς hands on εμπειρία να αποφασίσει οτι είναι μαπα ps και γω δεν θα το πάρω ακόμα, αρκετό backlog + αρκετα multi χωρίς τον αντίστοιχο χρόνο για όλα μαζί, ίσως στο μέλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 πάντως για όποιον τον ενδιαφέρει η προαγορά το μόνο φθηνό μαγαζί χωρίς να σε φεσώνει με χρήση paypal είναι το cdkeys.com μόλις το πήρα για εμένα στα 42.69€ και για δώρο από το astrongameclub retail στα 50€ έπεσα στο preorder,λόγω ότι φαίνεται εντάξει το παιχνίδι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 @xtr 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα