galanos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 ρωτας αν μπορείς να παίξεις εφοσον δεν εχει κυκλοφορήσει το παιχνιδι?....οχι Αν επερνες μαζί με το pre order κανένα alfa acess.. Γιατί στο twich, βλέπω πολλά άτομα.. Είναι από ps 4?
Votritis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Με το pre order έπαιρνες νωρίτερα μερος στην beta που ηταν νομίζω 3 μερες , ναι στις κονσολες εχει κυκλοφορήσει κανονικά. 1
aliakas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 επειδή δεν έχω παίξει σε κονσόλα το destiny 1 και ψήνομαι να το πάρω είναι σαν το warframe που είναι f2p στο steam ?
Alastor192 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 δεν εχω παιξει το Warframe,αλλα το εχω δει σε ενα φιλο μου. Νομιζω πως στο μονο που μοιαζει το Destiny με το Warframe ειναι το mission style που ουσιαστικα διαλεγεις mission και παιζεις με εχθρους συγκεκριμενου level και συνηθως καποιο boss στο τελος. Επισης το Destiny εχει και καλο PvP ενω το Warframe οχι. Τo Destiny θυμιζει πιο πολυ Halo στο shooting,ενω το Warframe ειναι πολυ πιο fast paced.Επισης πεφτει κανονικο loot αλα Diablo style στο Destiny και δεν χρειαζεται να μαζευεις materials για τα περισσοτερα οπλα οπως στο Warframe. Παντως αν ειναι να αγορασεις το D1,παρε το Collection που εχει ολα τα expansion γιατι το vanilla ειναι φολα απο αποψη περιεχομενου
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Όλοι D2 και PUBG φέτος..Τα δύο παιχνίδια που θα έχουν κίνηση στο PC(Multiplayer) από αυτά που θα βγουν.
galanos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι σωστός.... Και κανένα mmo πάλι φέτος δνε αξίζει... Pubg και destiny μόνο
aliakas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 α lol ψήνομαι να πάρω το destiny 2 στο pc να διευκρινίσω άρα είμαι για αγορά το gameplay του warframe μου άρεσε πολύ ιδικά στους πλανήτες με farm waves και ατελείωτους εχθρούς ελπίζω να έχει και τέτοιους χάρτες το D2 το pvp δεν με ενδιαφέρει σε πρώτη φάση και δεν νομίζω να ασχοληθώ εκτός και αν με υποχρεώσει το game να το κάνω Ναι σωστός.... Και κανένα mmo πάλι φέτος δνε αξίζει... Pubg και destiny μόνο μια χαρά παίζει το wow φέτος όπως και πέρυσι
Fulgore Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Η τιμή στα κλειδαδικα ανέβηκε η είναι η ιδέα μου?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Εδω και ενα διμηνο εχει ανοδικες τασεις...ηταν 37 μεσα καλοκαιριου αυγουστο επαιζε 39 πριν την Beta Εφτασε 40 και τσουπ τωρα...μεχρι να βγει θα φτασει 45 λογικα και αν αξιζει και το 50αρι βλεπω
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 ναι ανέβηκε η τιμή..οπότε καλύτερα retail στα 48€. Το astrongameclub είναι πολύ καλό στις τιμές και στο ντελίβερι! Μυτιλήνη μου έρχονται σε μία μέρα. https://www.astrongameclub.gr/Destiny_2_PC_NEW 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Και εγω για κατι τετοιο με κοβω... Μια ερωτηση επειδη ειχα θεμα με το παλιο ρουτερ της Technicolor (Spinach error) το οποιο ηταν γενικο.Δοκιμασε καποιος την Beta με το router του OTE?δεν γραφει πανω μαρκα βεβαια... Μην παρω το παιχνιδι και δεν μπορω καν να παιξω...την γκαντεμια μου μεσα με την beta -.-
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=qLdQWtkH0aQ
garrett156 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 τον γουσταρα πολυ τον aj στην αρχη.τωρα 45 λεπτα review???σοβαρα..ειδα 15 λεπτα και πηγα κατευθειαν στην βαθμολογια!ημαρτον. 1
Alastor192 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Παραμενει καλος. Και εγω τα κανω skip αρκετες φορες,αλλα αν σε ενδιαφερει πραγματικα το game καθεσαι και τα βλεπεις,ειναι πολυ καλα reviews. Η ουσια ειναι πως στο Destiny 2 παραμενει το grind και η επαναληψη content που υπηρχε,απλα αργει λιγο περισσοτερο να ερθει και μπορεις να κανεις και 2-3 παραπανω activities για να φαρμαρεις περα απο Nightfall strikes κλπ. Οποιος δεν γουσταρει επαναληψη content και grind,οπως εγω,προφανως πρεπει να το αποφυγει το συγκεκριμενο
mtifosi Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δυστυχως παει για απογοητευση και το 2...κριμα καθως τα fps βρισκονται σε στασιμοτητα εδω και καιρο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα