Προς το περιεχόμενο

Destiny 2 [PC]

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Naji τι εννοείς raid?! Από τα λιγοστά που ξέρω raid είναι όταν όλος ο server σε mmo κάνει ντού ένα huge ass mob, εδώ έχει limit 4 άτομα οποτε wtf?!

edit: μάλιστα το raid είναι 6 άτομα ίδια φάση co-op απλά χωρίς guidance και πολύ πιο δύσκολο, το όνομα raid τότε είναι τελείως άστοχο. :D

Με την κλασσικη εννοια 10-25 man raids, φαντασου ομως τοσα ατομα σε raid στο ps4/ps3/xbox etc, απλα δε γινεται, και το 6αρι ειναι παρα πολυ καλο, μην ξεχναμε ειναι fps, και δεν το ολοκληρωνουν ολοι, ηταν αρκετα challenging οπως εγραψα

https://www.youtube.com/watch?v=b7dLWgWFBMc 

αν εχεις χρονο τσεκαρε

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 844
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δηλαδή η open beta τελειώνει μόλις φάμε το boss? Αξίζει να ξαναμπω στο πλανήτη ή δεν έχει τίποτα άλλο?

Η beta του πρώτου destiny πάντως με είχε ενθουσιάσει περισσότερο. Σε αυτήν σου δίνει μόνο ένα πλανήτη που θα μπεις σε squad των 3. Στο πρώτο θυμάμαι βλέπαμε και άλλους παίκτες στο χάρτη.

εμένα έτρεχε με 80-90 fps και μόλις έφτασα στην άπλα που γινόταν το invasion,με τα waves των εξωγήινων έγραφε 30αρια 

χωρίς να πειράξω τπτ από τα options εκτός από το fov που το έβαλα στο 100 

είμαι με amd 480 

πιο class σας αρεσει πιο πολυ?και γιατι

Και τα 3 ειναι ωραια, προσωπικα ο αγαπημενος μου ειναι ο hunter λογω εμφανισης και μονο

https://www.youtube.com/watch?v=LSxElWwWVFE

hype   ^_^  ^_^

Και τα 3 ειναι ωραια, προσωπικα ο αγαπημενος μου ειναι ο hunter λογω εμφανισης και μονο

Εμφάνισης?! Αφού είναι fps :D

Κλασσικά τα live action trailers που κάνουν μερικές φορες είναι καλύτερα από το game :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...