SPANK Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Το gameplay κοιτάς άμα σου αρέσει dude και άμα τρέχει ok στο pc σου. Για τα υπόλοιπα wait for reviews Το gameplay κλασσικο fps ειναι δεν εχω θέμα και απο οτι είδα τρέχε άψογα εχει καλό performance , αλλα το θέμα ειναι να δούμε και το open world γιατι fps υπάρχουν αρκετά 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Αφού το βασικό το βρίσκεις ok τότε πιστεύω θα είναι ok, αλλα χωρίς squad imo το game είναι αδιάφορο, στην τελική ποσο να είναι το campaign? Καμια 6-7 ώρες και ίσως λέω και πολλές.
Alastor192 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 ε οχι και μαλακες,πανεξυπνοι που εχουν βαφτισει το ατελειωτο grind σε endgame content και πουλανε μισοτελειωμενα παιχνιδια σε full price. Αλλοι ειναι οι μαλακες Περα απτην πλακα,αν το Destiny: Collection ειχε βγει στο release θα μιλουσαμε για ενα πολυ καλο παιχνιδι. Και επειδη την εχω μυριστε την δουλεια,με βλεπω να αγοραζω το αντιστοιχο complete edition σε 2 χρονακια απο τωρα.Ουτως η αλλως εχουν μεγαλο player base που θα αγορασει το Destiny 2 Day 1 οτι και να εχει μεσα 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Psycho από ότι λένε παραπάνω το διαθέσιμο beta content είναι μικρό οποτε δεν βρίσκω πρόβλημα tbh.
najinblue3 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 ε οχι και μαλακες,πανεξυπνοι που εχουν βαφτισει το ατελειωτο grind σε endgame content και πουλανε μισοτελειωμενα παιχνιδια σε full price. Αλλοι ειναι οι μαλακες Περα απτην πλακα,αν το Destiny: Collection ειχε βγει στο release θα μιλουσαμε για ενα πολυ καλο παιχνιδι. Και επειδη την εχω μυριστε την δουλεια,με βλεπω να αγοραζω το αντιστοιχο complete edition σε 2 χρονακια απο τωρα.Ουτως η αλλως εχουν μεγαλο player base που θα αγορασει το Destiny 2 Day 1 οτι και να εχει μεσα lul δεν εχει playerbase? Αυτο το διαβασες καπου? Δεν εχω πιο παιξει πιο crowded παιχνιδι, εκτος μαλλον απο warframe, εχει μεγαλο k hardcore community, να φανταστω δεν εχεις παιξει καν το 1.
Spartan117 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Το Strike map είναι το πιο βαρύ σε CPU στην BETA, όσοι δεν θέλουν να το κάνουν spoil ας μην δουν το βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=p4mKq--nQxI 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Άμα είσαι σε καφάο πιάνεις αυτό που λένε, 50 down 5 up έχω. Ποση ωρα εκανες να το κατεβασεις?Εχω τα ιδια και εγω αν ανοιξει στις 8 μεχρι τις 11 θα κατεβει?
Spartan117 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Ποση ωρα εκανες να το κατεβασεις?Εχω τα ιδια και εγω αν ανοιξει στις 8 μεχρι τις 11 θα κατεβει? Λογικά μια ώρα, το πολύ μιάμιση. Ανάλογα και τι ταχύτητα θα σου δίνει το bnet, μπορεί να τα παίξουν οι server τους 1
Alastor192 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 lul δεν εχει playerbase? Αυτο το διαβασες καπου? Δεν εχω πιο παιξει πιο crowded παιχνιδι, εκτος μαλλον απο warframe, εχει μεγαλο k hardcore community, να φανταστω δεν εχεις παιξει καν το 1. dude,μαθε λιγο να διαβαζεις 1
najinblue3 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 dude,μαθε λιγο να διαβαζεις ωπα εχεις δικιο, να με συγχωρας, διαβασα λαθος 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 στο τελευταιο 1,5GB με εχει γονατισει...κατι 250kb/s βλεπω και αρρωσταινω!μεχρι εκεινο το σημειο πηγαινε με 4Mbps+
tommybertsen Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Same here. Μαλιστα αυτη τη στιγμη εχει κολλησει εντελως το download στο τελευταιο 1 και κάτι giga. Εδιτ: Ξυπνησε τωρα αλλα παλι σταδιακα πεφτει η ταχυτητα στα ταρταρα
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 παιζει ν γονατισαν οι server τους...Σκεψου το εβαλα 20:01 και ηταν για 20 λεπτα στα 5+ και λεω εδω ειμαστε σε μιση ωρα μαξ θα παιζω...αλλα πηγε στα 4 και μετα αυτο το χαλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα