Προς το περιεχόμενο

Destiny 2 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το gameplay κοιτάς άμα σου αρέσει dude και άμα τρέχει ok στο pc σου. Για τα υπόλοιπα wait for reviews ;)

Το gameplay κλασσικο fps ειναι δεν εχω θέμα και απο οτι είδα τρέχε άψογα εχει καλό performance , αλλα το θέμα ειναι να δούμε και το open world γιατι fps υπάρχουν αρκετά

• Like 1
Δημοσ.

Αφού το βασικό το βρίσκεις ok τότε πιστεύω θα είναι ok, αλλα χωρίς squad imo το game είναι αδιάφορο, στην τελική ποσο να είναι το campaign? Καμια 6-7 ώρες και ίσως λέω και πολλές.

Δημοσ.

ε οχι και μαλακες,πανεξυπνοι που εχουν βαφτισει το ατελειωτο grind σε endgame content και πουλανε μισοτελειωμενα παιχνιδια σε full price. Αλλοι ειναι οι μαλακες  :P

Περα απτην πλακα,αν το Destiny: Collection ειχε βγει στο release θα μιλουσαμε για ενα πολυ καλο παιχνιδι. Και επειδη την εχω μυριστε την δουλεια,με βλεπω να αγοραζω το αντιστοιχο complete edition σε 2 χρονακια απο τωρα.Ουτως η αλλως εχουν μεγαλο player base που θα αγορασει το Destiny 2 Day 1 οτι και να εχει μεσα

• Like 1
Δημοσ.

ε οχι και μαλακες,πανεξυπνοι που εχουν βαφτισει το ατελειωτο grind σε endgame content και πουλανε μισοτελειωμενα παιχνιδια σε full price. Αλλοι ειναι οι μαλακες   :P

Περα απτην πλακα,αν το Destiny: Collection ειχε βγει στο release θα μιλουσαμε για ενα πολυ καλο παιχνιδι. Και επειδη την εχω μυριστε την δουλεια,με βλεπω να αγοραζω το αντιστοιχο complete edition σε 2 χρονακια απο τωρα.Ουτως η αλλως εχουν μεγαλο player base που θα αγορασει το Destiny 2 Day 1 οτι και να εχει μεσα

lul δεν εχει playerbase? Αυτο το διαβασες καπου? Δεν εχω πιο παιξει πιο crowded παιχνιδι, εκτος μαλλον απο warframe, εχει μεγαλο k hardcore community, να φανταστω δεν εχεις παιξει καν το 1.

Δημοσ.

Ποση ωρα εκανες να το κατεβασεις?Εχω τα ιδια και εγω αν ανοιξει στις 8 μεχρι τις 11 θα κατεβει?

Λογικά μια ώρα, το πολύ μιάμιση. Ανάλογα και τι ταχύτητα θα σου δίνει το bnet, μπορεί να τα παίξουν οι server τους :D

• Like 1
Δημοσ.

lul δεν εχει playerbase? Αυτο το διαβασες καπου? Δεν εχω πιο παιξει πιο crowded παιχνιδι, εκτος μαλλον απο warframe, εχει μεγαλο k hardcore community, να φανταστω δεν εχεις παιξει καν το 1.

dude,μαθε λιγο να διαβαζεις :P

• Like 1
Δημοσ.

Same here. Μαλιστα αυτη τη στιγμη εχει κολλησει εντελως το download στο τελευταιο 1 και κάτι giga.

Εδιτ: Ξυπνησε τωρα αλλα παλι σταδιακα πεφτει η ταχυτητα στα ταρταρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...