Spartan117 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Αυτό που παρατήρησα είναι ότι δεν χρησιμοποιεί SMT threads, δηλαδή βλέπει μονο cores το παιχνίδι (οι κονσόλες δεν έχουν HT/SMT). Αν κάποιος με i7 μπορεί να το επιβεβαιώσει καλο θα είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Με 150άρια που βλέπω ότι έχεις, δεν λες ότι τα χρειάζεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 @Spartan117 τι monitor έχεις και σε τι ανάλυση παίζεις και βγάζεις τόσα FPS? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 @Spartan117 τι monitor έχεις και σε τι ανάλυση παίζεις και βγάζεις τόσα FPS? Τεστάρω απλά τα όρια του παιχνιδιού στα 1080p, κανονικά το έχω 4k60 όλα maxed χωρίς MSAA με 80% res scaling. Locked 60 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Ξεκαθαρα το παιχνιδι δεν ειναι destiny 2, οσο ειδα ειναι σκετο destiny, καμια μεγαλη αλλαγη πουθενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIOVINCO Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Χαζη ερωτηση αλλα μπορει καποιος να μου πει τι ωρα ειναι 10am Pacific Time, Ελλαδα? :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Χαζη ερωτηση αλλα μπορει καποιος να μου πει τι ωρα ειναι 10am Pacific Time, Ελλαδα? :/ 8 το απογευμα νομιζω, το pvp μου αρεσει παρα πολυ αν και με λιγοτερο κοσμο, γενικα δεν αλλαξανε κατι, παραμενει το ιδιο καλο destiny αλλα δεν εκαναν ουτε μια αλλαγη, μεχρι και το ui ειναι ακριβως το ιδιο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Απλά το είπαν ''2'' επειδή βγαίνει και στο PC δηλαδή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Απλά το είπαν ''2'' επειδή βγαίνει και στο PC δηλαδή.. Ξεκαθαρα, αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλο, για μενα ειναι απο τα καλυτερα του ειδους, και εχει περιπου ιδιο συστημα με το αγαπημενο μου borderlands (loot, world bosses, co-op), ειχα τις περισσοτερες ωρες στο destiny και δε το μετανιωνω, και περιμενω το 2 με την ιδια τρελα, αλλα ας το ανανεωνανε λιγο, τεσπα, σε λιγες μερες ξεκιναμε στο μπρικι πσ4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Connecting™[/size] And we're in: Φιλε μου ποιο προγραμμα χρησιμοποιεις για on screen? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 τί ώρα ανοίγει η beta καλιέ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Τρεχα γυρευε...κ εγω ηλπιζα να το βαλω να κατεβαινει πριν φυγω για τη δουλεια...Ελπιζω να κρατησει και μετα τις 31 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Απο θέμα performace ειμαι πολύ καλα το παιχνίδι για την ανάλυση που το παίζω με το σύστημα της υπογραφής και την 970 , δεν ειδα δηλαδή καθόλου frame drop. Τώρα απο θέμα περιοεχομένου δεν εχει και πολλά πράγματα να δείς οποτε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη , οκ όμορφα γραφικά έχει οσο έπαιξα και το εισαγωγικό του αλλα εχει πολύ λίγα πράγματα. Θα περιμένω να βγεί να δώ πως θα πάει και τι βάθος θα έχει το multiplayer του πριν το αγοράσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Φιλε μου ποιο προγραμμα χρησιμοποιεις για on screen? Afterburner + riva tuner την τελευταία beta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 τί ώρα ανοίγει η beta καλιέ; Open beta: August 29, 10am PT/1pm ET/6pm UK 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα