{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μυρίζει μούφα port η φάση... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Ελπιζω να προλαβω να εχω ετοιμο το pc μεχρι την beta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Η BETA ξεκινάει σε 4 μέρες..Και σε 3 για όσους έχουν κάνει pre-order. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Όταν το game δεν μπορεί να τρέξει με πάνω από 30fps στο PSpro looking like that νομίζω είναι ψιλό σίγουρη η κατάληξη του στο PC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=AqCJ9V7eVM4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Φάση θα έχει να μην μπορείς να κανεις remap... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Φάση θα έχει να μην μπορείς να κανεις remap... μου μοιαζει σχεδον αδιανοητο... ξερουμε τιποτα για preload?26-27 του μηνα μηπως?Και τι ωρα θα ειναι διαθεσιμη η beta στα PC? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Όταν το game δεν μπορεί να τρέξει με πάνω από 30fps στο PSpro looking like that νομίζω είναι ψιλό σίγουρη η κατάληξη του στο PC.Το ps4 δεν μπορεί να το τρέξει πάνω από 30 fps. Και για να είναι ίσο το community το κάνουν 30 fps και σε pro και σε Xbox one x.Preload για την open beta θα έχουμε ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Αυτό το λες εσύ και ίσως έτσι να είναι αν και αμφιβάλλω they give a shit αλλα η Bungie λέει αλλα άμα διαβάζεις τις δηλώσεις τους. http://www.tweaktown.com/news/58062/bungie-explains-destiny-2-runs-30fps-consoles/index.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=TvuJ2jxPiH8 Πολλά settings αλλα λείπει το fov... Κρίμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Πάλι καλά μπορείς να κανεις rebind τα keys, πάλι καλά. Τώρα για το fov νομίζω παλεύετε για την beta, τουλάχιστον φαίνεται να είναι μεγαλύτερο από 70. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 16gb η beta Έκανα pre-order από amazon.com και πήρα κλειδί κατευθείαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 εγω παντως ακομα δεν μπορω να κανω preload αλλα δεν το εχω παρει κιολας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Στο amazon δεν πληρώνεις μέχρι να το στείλουν οποτε είναι πρακτικά free key αν ακυρώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Έτοιμος με το preload, 8 το απόγευμα την Δευτερα αρχίζει η beta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα