Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αυτό είναι. Δεν έχω κανένα περισσευάμενο δίσκο 2.5 για συνδέσω στο λαπτοπ. Και αν είχα δεν αξίζει τον κόπο.

Τελικά είναι πιο εύκολο να κατεβάζεις ιδέες παρά να βρεις xp. Ευχαριστώ microsoft.

Σε αυτό έχεις άδικο. Τι φταίει η ms όταν ο κόσμος προχωράει σε καινούργια λειτουργικά αντί να μένει σε λειτουργικά 15ετίας;

Κι εγώ έχω μια video machine με δύο scsi δίσκους όπου μόνταρα βίντεο real time το 1996 (κόστισε τότε κοντά στο μιλιόνι δραχμές) και δούλευε σε win 95 (δεν ξέρω αν θα δούλευε στα 98). Τι να κάνω τώρα δηλαδή; Να κατηγορήσω την ms επειδή δεν μπορώ να στήσω windows 95 σε καινούργιους υπολογιστές; :)

• Like 1
Δημοσ.

ψαξε να κατεβασεις το Hirent's boot cd και και κανε cd η΄stick βοοταβλε. Θα ξεκινησεις τον υπολογιστη σου απο αυτο και μεσα στα διαφορα εργαλεια που εχει, εχει και μια εκδοση xp που φορτωνεται και παιζει απο το cd..

http://www.hirensbootcd.org/files/Hirens.BootCD.14.0.zip

Δημοσ.

Σε αυτό έχεις άδικο. Τι φταίει η ms όταν ο κόσμος προχωράει σε καινούργια λειτουργικά αντί να μένει σε λειτουργικά 15ετίας;

Κι εγώ έχω μια video machine με δύο scsi δίσκους όπου μόνταρα βίντεο real time το 1996 (κόστισε τότε κοντά στο μιλιόνι δραχμές) και δούλευε σε win 95 (δεν ξέρω αν θα δούλευε στα 98). Τι να κάνω τώρα δηλαδή; Να κατηγορήσω την ms επειδή δεν μπορώ να στήσω windows 95 σε καινούργιους υπολογιστές; :)

αναβαθμίσαμε σε win10 για να μην ξεμείνουμε με μηχάνημα πεπαιλαιωμένο με προβλήματα συμβατότητας με τια μελλοντικές εφαρμογές και λειτουργίες και να 'μαι τώρα με ένα καινούργιο ΄λειτουργικό με προβλήματα συμβατότητας.

Αυτή την αναβάθμιση μας πίεσε η ms να την κάνουμε.

Και να 'μαι τώρα να ακούω συμβουλές να πάρω τους δρόμους και να ψάχνω δίπλα από κάδους κάποιο παλιό μηχάνημα μήπως δουλεύει και μήπως έχει xp.

ψαξε να κατεβασεις το Hirent's boot cd και και κανε cd η΄stick βοοταβλε. Θα ξεκινησεις τον υπολογιστη σου απο αυτο και μεσα στα διαφορα εργαλεια που εχει, εχει και μια εκδοση xp που φορτωνεται και παιζει απο το cd..

http://www.hirensbootcd.org/files/Hirens.BootCD.14.0.zip

αν εννοείς κάτι σαν virtual machine δοκιμασμένο και αποτυχημένο.

μόνο πλήρες μηχανημα xp δουλεψε

Δημοσ.

Το virtual τρεχει μεσα απο λειτουργικο που ειναι ηδη σηκωμενο στην μνημη. Αυτο που σου λεω τρεχει καθεαυτου απο το cd αντι να τρεχει απο τον σκληρο δισκο..

Αν ηταν δεν θα εγραφα τοση ωρα αφου απο την αρχη ειπες για το virtual οτι δεν παιζει

Κι αυτο πρεπει να κανει

http://ophcrack.sourceforge.net/download.php?type=livecd

Δημοσ.

Αν σου πω ότι πριν λίγες μέρες προσπαθούσα να βάλω Windows 98 σε ένα PC.

Επίσης, TS, τώρα με το Dualboot θα είχες ξεμπερδεψει. Τι κινητό είναι?

Δημοσ.

Αν σου πω ότι πριν λίγες μέρες προσπαθούσα να βάλω Windows 98 σε ένα PC.

Επίσης, TS, τώρα με το Dualboot θα είχες ξεμπερδεψει. Τι κινητό είναι?

Φαντάζομαι ότι αναφέρεται στο κινητό για το οποίο μιλάνε σε αυτό το thread. Είναι ένα Κινέζικο rugged και στο 2ο post αναφέρθηκε χρήστης ο οποίος κατάφερε να του βάλει Ελληνικά αλλά μόνο σε xp.

Για το dual boot... πικρή ιστορία. Αν βάλει τώρα τα xp θα χάσει τα 10άρια και μετά θα πρέπει να διορθώνει mbr ή να βάλει boot selector.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...