Jackob2 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Οπως λεει και ο τιτλος χρειαζομαι ενα pc με xp. Προσπάθω εδω και βδομάδες να φλασάρω ενα κινέζικο κινητο αλλά δεν μπορώ ουτε τους drivers να κάνω να δουλέψουν. Μια ελπίδα είναι να δοκιμάσω σε ενα τέτοιο μηχάνημα. Αν γνωρίζει κάποιος που θα το βρω ας γραψει εδω. Ευχαριστώ
UsualSuspect__ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 http://www.pcworld.com/article/2139983/compatibility-with-security-how-to-run-windows-xp-in-a-virtual-machine.html κάτι τέτοιο δεν μπορεί να σε βοηθήσει ;
Dimitrios51 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δοκίμασε να περάσεις windows xp σε virtual machine τύπου VMWare Player ήVirtual box
Jackob2 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 http://www.pcworld.com/article/2139983/compatibility-with-security-how-to-run-windows-xp-in-a-virtual-machine.html κάτι τέτοιο δεν μπορεί να σε βοηθήσει ; Δε δουλευει το λινκ.Δοκίμασε να περάσεις windows xp σε virtual machine τύπου VMWare Player ήVirtual boxΤο δοκιμασε ηδη κάποιος και απέτυχε. Του πέτυχε μόνο όταν βρήκε pc με xp.Υπάρχουν σχετικά threads (vkworld v3s).
Alex-V Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Και γιατι δεν κανεις ενα partition στο σκληρο με xp; dualboot δηλαδη. Επισης, πολυ περιεργο να γινεται μονο με xp. Στο λεω γιατι εχω φλασαρει αρκετα κινητα. 1
Jackob2 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δεν αξιζει τόσο κόπο. Οσο για το αλλο, υποτίθεται δουλεύει με win7 αλλά τελικά δεν... Δες τα σχετικα post αν θες, μόνο με xp το πέτυχε κάποιος.
micos000 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δεν έχεις κάποιον παλιό δίσκο να τον συνδέσεις και να βάλεις xp; Στα net cafe, ακόμα και να έχουν xp δε θα σε αφήσουν εύκολα να εγκαταστήσεις drivers (adb θέλεις; ) και προγράμματα και να κάνεις ότι θέλεις. Όσο για virtual, όντως δεν παίζει. Για να κάνεις αυτό που θέλεις πρέπει να έχεις άμεση πρόσβαση στο hardware και όχι μέσω emulators και virtual συσκευών.
Jackob2 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δεν ειμαι σιγουρος πως γινεται αυτό. Μου φαινεται πως μπαίνω σε ολο και μεγαλύτερη διαδικασία για να αποδείξω ότι δεν είναι τούβλο.
ZELOMOTH Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Εγω νομιζω οτι λιγο τυχερος να ησουν εκει που περπατας ολο και καποιο τετοιο μηχανημα θα εβλεπες διπλα απο τους καδους σκουπιδιων... Ουτε με live boot εκδοση xp απο καναν hirents boot λετε να μην κανει δουλεια?
Jackob2 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δεν πρόκειται να ψάξω στα σκουπίδια για μηχάνημα με xp.
micos000 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Φαντάζομαι μιλάς γι' αυτό, έτσι; Εγώ πάντως θα ξαναπροτείνω να βρεις έστω έναν παλιό 3.5άρι δίσκο και να βάλεις εκεί τα xp (αν βέβαια έχεις desktop, αλλιώς θα πρέπει να βρεις 2.5άρι που δεν είναι και τόσο εύκολο)
Jackob2 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Ναι αυτό είναι. Δεν έχω κανένα περισσευάμενο δίσκο 2.5 για συνδέσω στο λαπτοπ. Και αν είχα δεν αξίζει τον κόπο. Τελικά είναι πιο εύκολο να κατεβάζεις ιδέες παρά να βρεις xp. Ευχαριστώ microsoft.
ZELOMOTH Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Αν διαβαζες καλυτερα, θα εβλεπες οτι λεω " διπλα " κι οχι μεσα στους καδους. Δεν σε ειπα και ρακοσυλλεκτη... Απλα πολυς κοσμος αφηνει τα παλια μηχανηματα που ποιανουν χωρο εκει και αν ησουν τυχερος μπορει να πετυχαινες κανενα... Επισης σου εγραψα και για live εκδοση xp αλλα δεν ειπες τιποτα γι αυτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα