ioanna_Tz Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα, σήμερα άνοιξα τον υπολογιστή μου που λειτουργεί με windows 10 και μου έλεγε οτι πραγματοποιεί επιδιορθώσεις. Μετά απο αρκετή ώρα, μου έβγαλε " Η αυτόματη επιδιόρθωση δεν μπόρεσε να επιδιορθώσει τον υπολογιστή σας" και δύο μόνο επιλογές " τερματισμός " ή "επιλογές για προχωρημένους". Όταν πατάω το 1ο κάνει πάλι τα ίδια , όταν πατάω το 2ο μου βγάζει άλλες επιλογές, όπως "συνέχεια", "χρήση συσκευής", "αντιμετώπιση", "απενεργοποιηση του υπολογιστη". Στην 1η κ στην 2η επιλογη γινεται πάλι το ίδιο. Έχει κανείς ιδέα τι μπορώ να κάνω ??
HotShot84 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Εαν στην δευτερη επιλογη πατησεις "συνεχεια" ?
ioanna_Tz Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 οταν πατάω συνέχεια μου λέει οτι απέτυχε να μπει στα windows και με πηγαινει πάλι στο "Η αυτόματη επιδιόρθωση δεν μπόρεσε να επιδιορθώσει τον υπολογιστή σας" ...
Misternikitas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Φιλε φαινεται υπαρχουν corrupted files τα οποια αποτρεπουν την εκκινηση του υπολογιστη. Η μονη λυση που μου ερχεται στο μυαλο και η πιο γρηγορη ειναι να κανεις format. Αν δεν εχεις μεσο εγκαταστασης των windows, οριστε: https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10 . Πατα αμεση ληψη εργαλειου, ανοιξε το και ακολουθησε τις οδηγιες.
HotShot84 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μπορεις να κανεις επιοδιορθωση με το cd των windows
ZELOMOTH Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Η΄με cd η΄ με usb κανε εκκινηση των windows 10 απο κει και θα κανεις επιδιορθωση Η΄μαλλον πρωτα πηγαινε στην επιλογη για προχωρημενους και βρες την επαναφορα συστηματος και κανε το λιγες μερες πριν το συμβαν και λογικα θα ειναι οκ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα