nikos903 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Κόστος τσιπακιού είναι περίπου ένα 10ρικο, για αυτό ρώτησα, αν σου έπαιρνε τόσο 100% δεν θα το είχε αλλάξει. Τώρα με τα 20 θα έλεγα είναι μια οκ τιμή για την αλλαγή... Βέβαια το θέμα μια και συνεχίζει ακριβώς το ίδιο και το τσιπάκι φαίνεται απείραχτο... Δεν ξέρω... Μην μπλέξεις είναι... Όπως και να έχει αν το δώσεις πίσω απλά πες οτι κάποια στιγμή θα κλατάρει, τότε να πάει να του βάλουν πυκνωτές εκεί πέρα (όχι το ίδιο τσιπάκι γιατί εκτός του οτι είναι ακριβό δεν θα φαίνεται και η αλλαγή ).
sil_unique Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 ΤΙ, εδώσες και λεφτά για αλλαγή που δεν έγινε; Μάλλον αυτός ήταν ο σκοπός από την αρχή, το 20άρικο και έξω από την πόρτα χωρίς να ασχοληθούν. Οπως αναφέρθηκε κανείς δεν βάζει πάλι το ίδιο αλλά 4 μικρότερους για δύο λόγους, αν βάλεις το ίδιο σε μερικούς μήνες θα έχει πάλι προβλήματα [από ξένο forum] και το βασικό δεν έχουν εξοπλισμό [preheat και θερμό αέρα] για την τοποθέτηση καινούριου.
Alexis Mpidis Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 ΤΙ, εδώσες και λεφτά για αλλαγή που δεν έγινε; Μάλλον αυτός ήταν ο σκοπός από την αρχή, το 20άρικο και έξω από την πόρτα χωρίς να ασχοληθούν. Οπως αναφέρθηκε κανείς δεν βάζει πάλι το ίδιο αλλά 4 μικρότερους για δύο λόγους, αν βάλεις το ίδιο σε μερικούς μήνες θα έχει πάλι προβλήματα [από ξένο forum] και το βασικό δεν έχουν εξοπλισμό [preheat και θερμό αέρα] για την τοποθέτηση καινούριου. Εδωσα φιλε μου δυστυχως!20ευρω. 35χλμ απο το σπιτι μου ο τεχνικος μιλήσαμε στο τηλ μου είπε τιμή, του εξήγησα τι θέλω συμφωνήσαμε αλλά οπως το πηγα το κρατησε δεκα μερες και πηρα εγω τηλέφωνο να μαθω τι εγινε!
sil_unique Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 θα σου έλεγα να ψάξεις να βρεις κάνα τεχνικό της προκοπής αλλά φαντάζομαι έχεις ξενερώσει πλεόν
Alexis Mpidis Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Λοιπόν παιδιά. Έστειλα ςνα μήνυμα στο Facebook στην σελίδα και τους την ειπα χοντρά. Δεν περίμενα να μου απαντήσουν αλλα το καναν. Μου εξήγησε πως έγινε ολη η δουλειά και οτι αφού αμφιβάλλω να περάσω να παρω τα χρήματα μου πισω. Αυτο εμενα με έπεισε. Οποτε πρεπει να ειναι πιο χοντρό το πρόβλημα. Συγκεκριμένα με το chipset.
nikos903 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Αν θες να είσαι σίγουρος πήγαινε σε άλλο μαγαζί και πες να σου βάλουν πυκνωτές εκεί (όχι NEC), το θέμα είναι οτι θα δώσεις άλλο ένα 20ρικο~ εκεί... Αν μετά συνεχίζει ναι, κάτι άλλο έχει, για chipset δεν ξέρω/δεν νομίζω. Εναλλακτικά παίρνεις μια μητρική με 40 απ'εξω και δεν ασχολείσαι άλλο με αυτήν. Έπρεπε να έχεις κρατήσει φωτογραφία απο πριν, τώρα οτι και να πούνε και οτι και να πεις στον αέρα είναι δυστυχώς...
TheDevilMayCare Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Ναι, τα χρηματα να τα παρεις πισω: αν περα απο συγγραφικες αερολογιες καιπλατιασματα, δεν σου εδωσαν μια χειροπιαστη αποδειξη οτι το εκαναν. Τετοια πρακτικα υπαρχει? Και ποια ακριβως ειναι? Εστω μια φωτογραφια πριν - μετα?
TheDevilMayCare Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Ωραια, λοιπον αν οι ανθρωποι μπορουσαν, να αποδειξουν οτι εκαναν κατι μην ανησυχεις...θα σου το ειχαν ηδη χιλιοτριψει στη μουρη (ακριβως ετσι!) Οποτε δεν ειναι αναγκη καθολου για αλλα λογια, παρε χρηματα σου πισω 1
sil_unique Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Ωραια, λοιπον αν οι ανθρωποι μπορουσαν, να αποδειξουν οτι εκαναν κατι μην ανησυχεις...θα σου το ειχαν ηδη χιλιοτριψει στη μουρη (ακριβως ετσι!) Οποτε δεν ειναι αναγκη καθολου για αλλα λογια, παρε χρηματα σου πισω το ίδιο και από εμένα, το ποιο απλό θα μπορούσαν να σου δείξουν ότι διαθέτουν καινούριο όμοιο πυκνωτή/πυκνωτές - δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση να έχουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα