Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ακριβώς απο πίσω απο τον επεξεργαστή είναι το NEC, είναι αλλαγμένο; Θα φαίνεται απο την κόλληση; Βγάλε μια φωτογραφία αν είναι να δούμε αν φαίνεται τίποτα.

Δημοσ.

Δεν μπορώ εγώ να δω κάτι σε αυτό... Μπορεί να ήταν πολύ καλός και να το έφτιαξε τζιτζί και να μην φαίνεται καθόλου αλλά μπορεί και να μην το ακούμπησε καθόλου... Δεν ξέρω.

Εσύ που το έχεις μπροστά σου και το είχες δει και πριν το τσιπάκι παίζει να είναι καινούργιο; Οι κολλήσεις φαίνονται φρέσκες; Σολτερίνη τίποτα εκεί γύρω; (ένα πράγμα κίτρινο σαν γράσο ας πούμε). Κατα τα άλλα ίσιο φαίνεται και μια χαρά πάντως.

Δημοσ.

Εγω οπως το βλέπω φαίνεται εντελώς άθικτο. Σας να μη το ανοιξαν ποτέ. Πως θα βρω το δικιο μου τωρα? Οχι τπτ αλλο αλλα θελω να είμαι σίγουρος οτι δεν φταίει το nec tokin.

Δημοσ.

Μόνο αν είχες πάρει τον κωδικό του προηγούμενου και να τον σύγκρινες με αυτόν (καμιά φωτογραφία απο πριν έχεις; ), τώρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι, γιατί υπάρχει τρόπος να το αλλάξεις και να μην φαίνεται τίποτα απλά στις περισσότερες των περιπτώσεων κάπου φαίνεται... Δύσκολα πετυχαίνεις τόσο καλή κόλληση χωρίς ίχνη κτλπ.

Τώρα για να το σιγουρέψεις τι να σου πω, κανονικά βγάζεις NEC, το μετράς και το γυρίζεις ή βάζεις άλλο, αλλά υποθέτω είναι λίγο δύσκολο αυτό, άρα... Να βρεις άλλον να στο αλλάξει; Στην τελική όμως θα δώσει έτσι πόσα € και θα έχεις αποτέλεσμα;

Πάντως το συγκεκριμένο NB δύσκολα χαλάει, μην βάλεις χέρι σε αυτό.

Δημοσ.

Ορίστε η φωτογραφία.

ετσι ειναι ενας  χαλασμενος nectokin εσωτερικά, το πλαστικό περίβλημα του βγαίνει χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία και δεν χαλάς με αυτη την ενεργεια τον πυκνωτή σε περίπτωση που είναι καλός ,δεν εχεις τπτ να χασεις στην περίπτωση σου!

post-299851-0-62587400-1492623841_thumb.jpg

Δημοσ.

Πηγα το πηρα το λαπτοπ και μου ειπαν πως μαλλον εχει θεμα στο chipset στο southbridge νομιζω. 80 ευρώ και ρισκο γιατι μπορει να μεινει στα χερια τους. Τι λετε στεκουν αυτα που λενε?

Ας υποθεσουμε οτι, το Southbridge υπερθερμαινεται κι ετσι 'την ακουει',

(μολονοτι δεν ξερω αυτο το Toshiba), δοκιμασαν καπως να το ψυξουν?

:shifty:

Εκτος και κατι ειναι χαλασμενο, ξεκινηστε π.χ. με δοκιμες copper shim:

DSC02782.JPG

DSC02789.JPG

Δημοσ.

Μπορεί να φέραν και τον Jack Norris να κάνει την κόλληση ποιος ξέρει :P Ούτε υπολείμματα απο σολτερίνες, ούτε κόλληση να εξέχει, ούτε καμένο τίποτα δίπλα και το τσιπάκι στο αλφάδι... Τι να πω, και εγώ τέτοια κόλληση απο χέρι δεν έχω δει, εδώ τις σολτερίνες δεν καθαρίζουν πολλοί... Αλλά για 100% σιγουριά πρέπει να πάει αλλού και κάθεται να το αλλάξουν μπροστά του...

BTW @TS πόσα σου πήρε για αυτήν την "αλλαγή";

• Like 1
Δημοσ.

χλωμο να εχει αλλαχτει οπως ειπε και ο nikos 903

1) δεν πολυ υπαρχει σαν ανταλλακτικο και 2)αν το βρεις ειναι ακριβο

ολοι βαζουν 4 τανταλιου 330 uf στα 6.3 v

• Like 1
Δημοσ.

@@ κάνανε με τον πυκνωτή.... άθικτος φαίνεται

Μπορεί να φέραν και τον Jack Norris να κάνει την κόλληση ποιος ξέρει :P Ούτε υπολείμματα απο σολτερίνες, ούτε κόλληση να εξέχει, ούτε καμένο τίποτα δίπλα και το τσιπάκι στο αλφάδι... Τι να πω, και εγώ τέτοια κόλληση απο χέρι δεν έχω δει, εδώ τις σολτερίνες δεν καθαρίζουν πολλοί... Αλλά για 100% σιγουριά πρέπει να πάει αλλού και κάθεται να το αλλάξουν μπροστά του...

BTW @TS πόσα σου πήρε για αυτήν την "αλλαγή";

χλωμο να εχει αλλαχτει οπως ειπε και ο nikos 903

1) δεν πολυ υπαρχει σαν ανταλλακτικο και 2)αν το βρεις ειναι ακριβο

ολοι βαζουν 4 τανταλιου 330 uf στα 6.3 v

Παιδια και γω πιστεύω πως δεν έγινε τίποτα στο λαπτοπ. Δεν νομίζω να μπορω να βρω το δικιο μου. 20 ευρω μου πήρε. Εγω τεχνικούς υπολογιστών και μηχανικούς αυτοκινήτων δεν τους εμπιστεύομαι καθόλου αλλα τι να κανω. Το λαπτοπ δουλευει με τον εναν πυρήνα αυτη τη στιγμή και έτσι θα μεινει. Δεν δουλεύει η κάμερα και εχω ενα θέμα με το net framework. Τελος παντων θα το επιστρέψω ετσι το λαπτοπ γιατί κουράστηκα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...