matrixtv1 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Γειά σας παιδιά με είχαν πιάσει πέρσι το καλοκαίρι με ένα 100σταρι μηχανάκι και δεν είχα διπλωμα και μου έγινε μήνυση για διπλωμα ήρθε το χαρτί και δεν είχα κλείσει τα 18 και πήρα αναβολή για κάνα 2 μήνες εντέλει έγινα 18 και έχω πάει για διπλωμα πήρα τα σήματα και περιμένω οδήγηση ξανάρθε το χαρτί για τον άλλο μήνα για το δικαστήριο από εισαγγελια πρωτοδικων και θέλω να ρωτήσω αν πάω μόνος μου με.το δίπλωμα και με.αθωοσουν πρέπει να πληρώσω τίποτα δικαστικά η όχι? Υ.Γ μην μου πείτε "γιατί οδηγουσες χωρίς διπλωμα""αν είχε συμβεί κάτι θα έτρεχες"κτλπ γιατί έχω δει και αυτούς που έχουν διπλώματα πώς είναι πολύ προσεκτική και σωστή οδηγοί
Knight of Mercy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Συνήθως σε αθωώνουν και φεύγεις. Εξαρτάται πάντα απο την Έδρα. Βρες και μια καλή δικαιολογία (χτύπησε/αρώστησε ενας στενός φίλος, ένας ξάδελφος κ.λ.π.).Αν και το μηχανάκι ήταν "δανεικό", ρίχνεις και ενα "θόλωσα / δεν μπορούσα να σκεφτώ σωστά / τρομοκρατήθηκα απο το συμβάν" και τέλος.Προφανώς πρέπει να επιδείξες δίπλωμα στην Αίθουσα.Τώρα αν το μηχανάκι συμπτωματικά ήταν, τότε, στο όνομά σου, είναι κάπως πιό δύσκολο να πείσεις ότι δεν κυκλοφορούσες συστηματικά στερούμενος άδειας οδήγησης.Καλά ξεμπερδέματα.Υ.Γ.Η προσπάθεια να "ρεφάρεις" την απερισκεψία να καβαλήσεις μηχανάκι χωρίς δίπλωμα, με το πόσο σωστοί και προσεκτικοί είναι οι κάτοχοι διπλώματος, μόνο ως άτυχη μπορεί να χαρακτηριστεί και ελπίζω μην σκεφτείς καν να την επαναλάβεις στην αίθουσα, γιατί σε βλέπω με ποινή στη τσέπη. 1
opoiosdipote Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Γιατί οδηγουσες χωρίς διπλωμα? Αν είχε συμβεί κάτι θα έτρεχες. 2
NickTG Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Υ.Γ μην μου πείτε "γιατί οδηγουσες χωρίς διπλωμα""αν είχε συμβεί κάτι θα έτρεχες"κτλπ γιατί έχω δει και αυτούς που έχουν διπλώματα πώς είναι πολύ προσεκτική και σωστή οδηγοί Με αυτό να ξεκινήσεις. Θα το εκτιμήσει δεόντως ο δικαστής. 3
YourTrueLegend Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Υ.Γ μην μου πείτε "γιατί οδηγουσες χωρίς διπλωμα""αν είχε συμβεί κάτι θα έτρεχες"κτλπ γιατί έχω δει και αυτούς που έχουν διπλώματα πώς είναι πολύ προσεκτική και σωστή οδηγοί Μνημονια μεχρι να επιβαλλουν στους Ελληνες να καβαλανε μονο γαιδουρια για τις μετακινησεις τους.
JohnTehGreek Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Υ.Γ μην μου πείτε "γιατί οδηγουσες χωρίς διπλωμα""αν είχε συμβεί κάτι θα έτρεχες"κτλπ γιατί έχω δει και αυτούς που έχουν διπλώματα πώς είναι πολύ προσεκτική και σωστή οδηγοί Είπα και εγώ θα προσπαθήσει να δικαιολογηθεί ή όχι. Δεν έχει σχέση τι πιστεύεις και δεν απασχολεί κανέναν μας. Αυτοί που έχουν τα διπλώματα έχουν εξεταστεί από συγκεκριμένους ανθρώπους του κράτους και έχουν κριθεί ικανοί για να βγουν στο δρόμο. Εσένα σου σηκώθηκε μια μέρα και πήρες το μηχανάκι και όποιον πάρει ο χάρος. Άρα άστο μην προσπαθείς να δικαιολογηθείς δεν θα σου πει κανένας ότι δίκαιο είχες. Αλλά δεν φταις εσύ, φταίει η Αστυνομία που δεν σας πετάει σε ένα κελί κανά μήνα να στρώσετε χαρακτήρα και σας αφήνει έτσι απλά. 2
kleo1 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 επειδή έχουν συμβεί αρκετά τέτοια περιστατικά. δηλαδή πιάνονται μερικοί να οδηγούν χωρίς δίπλωμα και μετά από 12, 18+ μήνες παρουσιαζονται στο δικαστήριο με δίπλωμα πλέον, έχω την απορία με ποια κωλο λογική αυτοί οι άνθρωποι αθωώνονται; ρε είναι να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο 6
Ghost_Rider Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Γειά σας παιδιά με είχαν πιάσει πέρσι το καλοκαίρι με ένα 100σταρι μηχανάκι και δεν είχα διπλωμα και μου έγινε μήνυση για διπλωμα ήρθε το χαρτί και δεν είχα κλείσει τα 18 και πήρα αναβολή για κάνα 2 μήνες εντέλει έγινα 18 και έχω πάει για διπλωμα πήρα τα σήματα και περιμένω οδήγηση ξανάρθε το χαρτί για τον άλλο μήνα για το δικαστήριο από εισαγγελια πρωτοδικων και θέλω να ρωτήσω αν πάω μόνος μου με.το δίπλωμα και με.αθωοσουν πρέπει να πληρώσω τίποτα δικαστικά η όχι? Υ.Γ μην μου πείτε "γιατί οδηγουσες χωρίς διπλωμα""αν είχε συμβεί κάτι θα έτρεχες"κτλπ γιατί έχω δει και αυτούς που έχουν διπλώματα πώς είναι πολύ προσεκτική και σωστή οδηγοί ενα χερι ξυλο θες να στρωσεις σπορε...
isay Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 επειδή έχουν συμβεί αρκετά τέτοια περιστατικά. δηλαδή πιάνονται μερικοί να οδηγούν χωρίς δίπλωμα και μετά από 12, 18+ μήνες παρουσιαζονται στο δικαστήριο με δίπλωμα πλέον, έχω την απορία με ποια κωλο λογική αυτοί οι άνθρωποι αθωώνονται; ρε είναι να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο Υπάρχει λογική, οτι σε ανώριμα άτομα αν τους τιμωρήσεις αυστηρα, θα αντιδράσουν, ενω αν τους δώσεις ευκαιρία, αν εχουν λίγο φιλότιμο θα συνετιστούν. Εγω είμαι αναλογης λογικής αλλά με παραλαγή. Στο παιδί, εκφοβισμός και συγχώρεση (αντε τώρα στη χαρίζω) αλλά θα πήδαγα τους γονείς για αμέλεια ανηλίκου. ΓΥ.Γ μην μου πείτε "γιατί οδηγουσες χωρίς διπλωμα""αν είχε συμβεί κάτι θα έτρεχες"κτλπ γιατί έχω δει και αυτούς που έχουν διπλώματα πώς είναι πολύ προσεκτική και σωστή οδηγοί Αν σε ρωτήσει ο δικαστής, πες του αυτό που εγραψες και καλύτερα να του το δώσεις και γραπτώς. Μάλιστα μπορείς επιπλεον να του πεις "βάζω στοίχημα, οτι και εσείς παρκάρετε παράνομα που και που και ολο και κάποια παρανομη προσπέραση θα κάνετε" 1
lary7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 επειδή έχουν συμβεί αρκετά τέτοια περιστατικά. δηλαδή πιάνονται μερικοί να οδηγούν χωρίς δίπλωμα και μετά από 12, 18+ μήνες παρουσιαζονται στο δικαστήριο με δίπλωμα πλέον, έχω την απορία με ποια κωλο λογική αυτοί οι άνθρωποι αθωώνονται; ρε είναι να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο Με την λογικη οτι αναγκαζονται να βγαζουν διπλωμα και τουλαχιστον υπαρχει ενας συνετισμος. Αν δεν τους επιαναν θα οδηγουσαν καμια 2-3+ χωρις διπλωμα γιατι "που να βρω 300€ τωρα, ποιος πληρωνει ασφαλεια για ενα μηχανακι κτλ".
teddy71 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Το τι θα κανεις και θα αν εχεις να πληρώσεις κανένα πρόστιμο και δικαστικά θα έπρεπε να τα είχες σκεφτεί πριν καβαλησεις το μηναχακι, τώρα αναλόγως σε τι δικαστή θα πεσεις. Ισως με τα τελευταια ατυχηματα που προκληθηκαν απο ανήλικους και χωρίς δίπλωμα ίσως να σκληρηνουν τη στάση τους και πολύ σωστα να συμβεί κατι τετοιο γιατί παράέγινε το κακό. Χωρις να υπαρχει συναισθηση οποιος ναναι ξερει δεν ξερει πιανει ενα τιμονι στο χερι και οτι βρεξει ας κατεβασει. Την ίδια νοοτροπία με εσένα ειχε και η 5αδα στο εύοσμο και οι 4 βρίσκονται 2μετρα κάτω απο τη γη και ο άλλος χαροπαλευτει οπου αν γλιτώσει, αναρωτιέμαι σε τι κατάσταση θα ειναι. σάν ανήλικος το σκηνικό με την κλήση και τα δικαστήρια την γνωρίζουν οι γονεις σου και ποια η θέση τους σχετικα με με πριν και μετα την παράβαση??
JohnTehGreek Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Υπάρχει λογική, οτι σε ανώριμα άτομα αν τους τιμωρήσεις αυστηρα, θα αντιδράσουν, ενω αν τους δώσεις ευκαιρία, αν εχουν λίγο φιλότιμο θα συνετιστούν. Εγω είμαι αναλογης λογικής αλλά με παραλαγή. Στο παιδί, εκφοβισμός και συγχώρεση (αντε τώρα στη χαρίζω) αλλά θα πήδαγα τους γονείς για αμέλεια ανηλίκου. Στην Ελλάδα δεν παίζει αυτό που λες. Είναι θέμα παιδείας του λαού. Η λογική "άντε τώρα στην χαρίζω" φταίει για το γεγονός ότι στις επαρχίες και στα νησιά (ακόμα και σε μεγάλες πόλης αλλά σαφώς πιο σπάνια) οι πιτσιρικάδες οδηγούν ότι γουστάρουν επειδή και να τους πιάσουν οι μπάτσοι θα τους κλάσουν μια μάντρα (αυτή είναι η λογική). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα