deadlyrjim21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 μετά από νέα εγκατάσταση win 10 64bit αλλά και 7 64 bit τα win βλέπουν τα 8gb ram αλλά διαθέσιμα δίνουν τα 3,9 στο bios την βλέπει κανονικά όλη την ραμ δηλαδή 2χ4 τι μπορώ να κάνω δοκίμασα να κάνω από config αλλά και πάλι τίποτα, τι αλλο μπορω να κανω??
Xristaras12 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 δες αν υπάρχει η επιλογή memory remap στο bios. σε επόμενη φάση,δοκίμασε με το κάθε ένα στικ ξεχωριστά να δεις αν βλέπεις 4 γιγα. σε επόμενη φάση,δοκίμασε και με τα 2 στικ σε διαφορετικές θέσεις(πχ απο 1-3 να τις πάς 2-4)και να δεις αν βλέπει 8 γιγα. σε επόμενη φάση,δοκίμασε με το κάθε ένα στικ ξεχωριστά να τρέξεις memtest bootable(οχι μέσα απο τα windows κλπ) υπάρχει περίπτωση κάποιο στικ να ειναι ελλατωματικό
deadlyrjim21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 δες αν υπάρχει η επιλογή memory remap στο bios. σε επόμενη φάση,δοκίμασε με το κάθε ένα στικ ξεχωριστά να δεις αν βλέπεις 4 γιγα. σε επόμενη φάση,δοκίμασε και με τα 2 στικ σε διαφορετικές θέσεις(πχ απο 1-3 να τις πάς 2-4)και να δεις αν βλέπει 8 γιγα. σε επόμενη φάση,δοκίμασε με το κάθε ένα στικ ξεχωριστά να τρέξεις memtest bootable(οχι μέσα απο τα windows κλπ) υπάρχει περίπτωση κάποιο στικ να ειναι ελλατωματικό λοιπόν πούλησα amd 8120 + motherboard, σε εμένα με τις δικές μου ραμ δούλευε τέλεια σε αυτών που τα πούλησα έχει κάνει όλα τα παραπάνω που είπες αλλά το πρόβλημα παραμένει έχει και άλλο pc και δοκίμασε και αλλαγές σε ραμ και σε όλα, οι ραμ που είχα εγώ ήταν αυτες http://www.e-shop.gr/ram-hyperx-hx316c10fb-4-4gb-ddr3-1600mhz-hyperx-fury-black-series-p-PER.550866
benign Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 λοιπόν πούλησα amd 8120 + motherboard, σε εμένα με τις δικές μου ραμ δούλευε τέλεια σε αυτών που τα πούλησα έχει κάνει όλα τα παραπάνω που είπες αλλά το πρόβλημα παραμένει έχει και άλλο pc και δοκίμασε και αλλαγές σε ραμ και σε όλα, οι ραμ που είχα εγώ ήταν αυτες http://www.e-shop.gr/ram-hyperx-hx316c10fb-4-4gb-ddr3-1600mhz-hyperx-fury-black-series-p-PER.550866 Ανταλλαξτε ram αφου πρωτα τσεκαρεις τις δικες του οτι ειναι ενταξει και λυθηκε το θεμα.
deadlyrjim21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Ανταλλαξτε ram αφου πρωτα τσεκαρεις τις δικες του οτι ειναι ενταξει και λυθηκε το θεμα. είναι παράλογο αυτό που συμβαίνει και πρέπει να βρω γιατί γίνετε, τεσπα θα το ψάξω ακόμα να δώ τη παίζει, ευχαριστώ για την βοήθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα